Кой крив, кой прав...

• 19 366
  • 251
  •   1
Отговори
# 75
Всичко е от "любов", няма що, #Crazy, както и по-долният пример на $hantalche:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=513682.15

Ако това да се съгласяваш да правят с теб каквото им хрумне, дори и извращения, е доказателство за любов, просто ми се ..... Sick Sick Sick

# 76

Кви филми беее...това е самата истина, щом имат несъответствия в леглото няма да я бъде дълго тази връзка.

Изобщо не е вярно.Попитайте хора на 50 - 60 години с дълъг семеен живот дали е така. Стига да ви отговорят искрено.

# 77

Кви филми беее...това е самата истина, щом имат несъответствия в леглото няма да я бъде дълго тази връзка.

Изобщо не е вярно.Попитайте хора на 50 - 60 години с дълъг семеен живот дали е така. Стига да ви отговорят искрено.

Доколкото разбирам в темата не става въпрос за хора на 50 - 60 години...така, че...Wink

"Ако това да се съгласяваш да правят с теб каквото им хрумне, дори и извращения, е доказателство за любов, просто ми се ..... Sick Sick Sick"

Според теб аналния секс извращение ли?

# 78

Доколкото разбирам в темата не става въпрос за хора на 50 - 60 години...така, че...Wink

Личи си ,че нямаш дори 20.  Laughing Това, че са на 50 - 60 години с дълъг семеен живот, не значи, че са нямали или нямат сексуални несходства и за това са откарали толкова време съвместен живот.Оспорвам твоето, че ако има такива , връзката, няма да я бъде. Може да я бъде и още как, зависи от хората.

# 79
Според теб аналния секс извращение ли?

Става въпрос, че въпросният човек не е бил открит да`сложи картите на масата` още в самото начало на връзката, а в последствие, когато жената се е привързала към него, и едва ли не това е критерий дали ще просъществува връзката им.

Че утре може да поиска и нещо такова от горния линк, и тя в `името на любовта` пак трябва да се съгласи сигурно?

# 80

Личи си ,че нямаш дори 20.  Laughing Това, че са на 50 - 60 години с дълъг семеен живот, не значи, че са нямали или нямат сексуални несходства и за това са откарали толкова време съвместен живот.Оспорвам твоето, че ако има такива , връзката, няма да я бъде. Може да я бъде и още как, зависи от хората.

Всъщност си права, може да я бъде, разбира се при положение, че мъжа получава това което иска от партньорката си, но навън с някоя друга жена.

surela, тя трябва да си подреди приоритети...ако на първо място е връзката и с този мъж, сигурно би направила всичко. Simple Smile

# 81

Всъщност си права, може да я бъде, разбира се при положение, че мъжа получава това което иска от партньорката си, но навън с някоя друга жена.

И това не е вярно. Много хора, да не кажа почти всички в някоя област не получават всичко, което желаят. Зависи от приоритетите им.

# 82
  • София
Мъжът се опитва да я "работи", следователно това неговото не е истинска обич. Ако я обича ще направи компромис. Тя също може малко да отстъпи. Но за гълтането категорично не съм съгласна, ми много специален, бе.

# 83
Простичко и ясно: мъжът не е прав в случая. Охладнял, щото не го огряло да бодне бор в задния двор - ами чудесно, не е само неговата кръчма.
Напълно разбирам, че хората са различни в сексуалните си предпочитания, фантазии, възможности и потребности. Но много силно могат да се приближат в нагласата си да избягват да, или напротив да причиняват дискомфорт/болка/други неприятни усещания на човека, когото обичат (или най-малко ги е допуснал до интимния си свят).
Наистина ми е интересно да чуя какви биха били съветите и коментарите, ако мъжът вместо за анален и за семеизпразване в устата на жената (което явно днес се приема за традизионнен секс), беше настоявал да се изхожда в устата й (и такива ги има)? М?
Бих посъветвала дамата да си потърси нов партньор, които е по-адекватен към конкретните й предпочитания и желания/нежелания. Дори и временно да изгладят различията независимо как - дали тя ще даде дупето, или той ще спре да повдига въпроса, у нея би могло да се насади не особено приятното чувство, или нагласа, че не е достатъчно привлекателна, достатъчно умела,...., да й създаде комплекси, а той от своя страна, колкото и да се опитва да не натяква, да бъде мил все в един момент ще "гръмне" бомбата" и може да се разрази бурен скандал, да завалят обвинения, ...,...

# 84

И това не е вярно. Много хора, да не кажа почти всички в някоя област не получават всичко, което желаят. Зависи от приоритетите им.

О, това не знам...аз, получавам всичко.
summer beauty, значи мъжа я ''работи''...ха ха ха.
Защо обвинявате мъжа, той просто и е казал какво иска? Къде е вината му?

# 85
Абе ти знаеш ли го какъв е какви ги върши? Може да не влага достатъчно старание и пр., а само да изисква, не става така....

# 86
   Прав е да каже желанията и предпочитанията си. Все пак са двойка. Това как ще ги възприеме другия вече е друг въпрос. Да настоява и да се сърди, някак по- не го разбирам.
     Както повечето и аз от моята камбанария- Ако не намирам искането за изключително неприемливо ще пробвам, може и няколко пъти с вариации. Ако въпреки това се чувствам дискомфортно- има професионалистки за тази работа, ще му събера и парите за "тарифата" даже. Ако го удовлетворява само такъв секс, по-добре да се разделим.

# 87
По-кротко, де, не е казал, че ще я напусне, ако не го прави. Иска му се на човека.

# 88
Не съм чела всички коментари! Ситуацията е много гадна.

Ще кажа как аз бих постъпила, защото и на мен са ми неприятни подобни неща.

Значи, ако жената наистина обича мъжа до себе си, а и той нея, всичко ще се оправи. Просто жената един ден ще опита да направи подарък за него, като пробва да изпълни копнежите му. Ако успее и й хареса - ок. Ако ли пък се види, че свършването в устата й предизвиква повдигане и неможе или пък изпитва силни болки при навлизането й в ануса - то мъжът ще се усети, че ако я обича няма да го иска повече от нея и така двамата ще направят компромис. Ще е направен опит и ще е ясно какво се случва след това. Убедена съм, че мъж който обича жена си и нагледно вижда че подобно нещо причинява дискомфорт в любимата му, няма да иска да повтори, а и няма да е останал напълно незадоволен, защото ще са пробвали. Друг е въпросът ако той все пак не я обича толкова и всичко е само до подобни копнежи  Tired А и това дето е казал, че ако го обича ще го направи като доказателство за любовта си е пълна глупост! Такова нещо неможе да се изисква като доказателство за любов. (Има си платени жени - ако мога така да се изразя, които ще го направят за пари, а не от любов  Laughing)

Ако го удовлетворява само такъв секс, по-добре да се разделим.
Много вярно!

А иначе, всичко което в секса е желано и от двамата партньори е нормално, но ако единия не го иска, правилното е то да не се прави! Това би било не просто компромис. Немога да намеря други думи...

Това е моето мнение. Успех на двойката!

# 89
По-кротко, де, не е казал, че ще я напусне, ако не го прави. Иска му се на човека.

Не е съвсем така както казваш. На него му се иска - ОК. Той си казва, че му се иска - ОК. Тя му казва, че тя не иска - пак ОК. И той се отдръпва и охладнява - ето това вече не е ОК.

Общи условия

Активация на акаунт