Отговори
# 210
Бебешондел, всичко ще бъде наред Hug
Юлиян е през 15 мин на гърда от около 5 дни. Днес чистя 15 мин, 15 мин кърмя Mr. Green

# 211
Чопи и аз така, но поне виртуално да хапнем и пийнем.

# 212
Бебешондел, браво за позитивизма, само така. Няма да се притесняваш, всичко ще бъде наред. Имам познат с абсолютно същата диагноза и операция, много си е добре момчето.

# 213
  • София
От педиатърката взех служебна бележка,в която пише и какви ваксини са сложени, та тази бележка таткото я занесъл в АСП(агенция за соц.подпомагане) за еднократната парична помощ за раждане.

Интересно.. на мен за еднократната парична помощ за раждане на дете не са ми искали никакви бележки за никакви ваксини.

ние иначе всички сме си ги сложили. може ли следващата анкета да е за ваксините? в следващата тема имам предвид.

# 214
  • бургас
бебешонделче много неприятно но всичко ще се оправи  Hug Hug Hug

ние днес сме на ваксина,след малко тръгваме,много ми е притеснено  Confused

за анкетата-марти е на смесено хранене с надеждата че скоро ще сме само на кърма,проблема при нас беше че неискаше да суче от гърда,сега се научи с доста мъки но млякото ми намаля  Weary

за пъпчето-и на марти му прокърви  в началото защото много ревеше но всичко  се оправи

от утре почваме деавита Simple Smile

ставам че пак ревна

# 215
  • В две тъмни очички
Здравейте момичета, ние малко липсваме тези дни, но това е защото сме в Пловдив  Mr. Green
Малката се кефи на новата обстановка и за сега всичко е наред, то така или иначе утре се прибираме! Днес бяхме на изпит  Sick

Много съм щастлива,че сме вече всички в "Родени 2011". Само здраве и късмет на всички бебчета!

Аз минавам да честита на всички бебчета , които днес правят месечинка и да почея,че и ние сме от тях  Hug

lasi123 това с бозата е болшав работа  Laughing най много да качия някое друго килце на дупето  Crazy

# 216
  • София, Лагера
Бебеш, мила, дано нещата се развият по най-добрия възможен начин при вас!!!!!  newsm17

Честита месечинка на днешните пораснали бебочета!
Ей, как минава времето... (не знам какъв емотикон да сложа, че го казвам с много смесени чувства  Wink)
Хубав ден на всички!  Hug

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 12:13 от Ноеми

# 217
Тя от коликите се свива много и докато суче захапва силно и много болезнено.

И ние го имаме този проблем. И моя Борис като го почнат коликите и започва да ми тегли гърдата както я е захапал. Резултата - все по-болезнени зърна и съответно го махам от гърдата по-рано от предвиденото ...

При нас е същата работа, проблема реших като започнах да си мажа зърната след всяко хранене с кремче за зърна - ползвам кремчето на Avent, но предполагам и другите вършат същата работа. Сега вече не са така болезнени Wink.

# 218
  • София
Добро утро и от мен
ние вчера бяхме на консултация - малчо е качил 1100 и пораснал с 3 сантиметра. сложиха му ваксина срещу Хепатит, държа се много мъжки и почти не е плакал  Simple Smile Педиатърката  ни показа как да забелваме пишката - е няма такъв садизъм, обърна ми се стомаха. Снощи с мъжа ми четохме за забелването..... еми в цял свят се отрича и ние решихме да не го правим. Мамите на момченца - ще забелвате ли пишките?

# 219
Саксофон, ти как разбра, че обрива е от шампоана на Чико, защото и моята малка има едни пъпчици на лицето, повече на бузките, но при вас как е обрива, по цялото тяло ли? Все пак нали шампоана го нанасяш по цялото тяло, на мен всичката ми козметика е на Чико, за сега нямам оплаквания (май)  Rolling Eyes

# 220
  • София
Христиана, аз ползвам този шампоан за яна от бебе и не съм имала проблем, но при иван се получи тази алергична реакция.
как разбрах, че е от шампоана?
докато не му бе паднал пъпа го къпахме само с вода и малко сапун бочко за дупето. после започнах да слагам от шампоана по следния начин. сипвам си малко в шепата и го втривам в косата му, оттам по гушката и гърдичките като докато стигна гърдичките това от шепата ми почти изцяло е изчезнало. гръбче и коремче без шампоан и сапун, че му е суха кожата, а дупето пак със сапунчето. в резулат пъпките са най-много по окосмената част на главата, има доста по тила, лицето, гушката и няколко само по гърдичките.
като го видя това лекарката първите й думи бяха "какво ам даваш". казвам й, че е все още само на кърма и тя ме попита "с какво го мажеш/къпеш". изключихме олиото, с което мажа, защото го мажа много обилно откакто сме си у дома, а пъпките се появиха откакто ползвам шампоана. освен това с олио мажа цялото тяло, но не и лицето, да не говорим пък за косата, където са най-много пъпките.
откакто спрях шампоана нови пъпки нямаме, но старите още не са минали...  Tired

аз харесвам козметиката на чико и не смятам да спирам да я ползвам за яна, след като тя няма проблеми с нея. всяко лято е мажа с крема против слънце и съм изключително доволна. за иван ще опитам с малко от крема лятото и ако пак има реакция, ще търся на друга марка.

# 221
  • Варна
Здравейте момичета,имам едно бързо въпросче:За капките Био Гая-еднократно ли давате препоръчаната доза от 5 капки или разпределени през денонощието.
Приятен ден на всички.

# 222
  • София
На иван не съм давала, но на яна ги давах еднократно  Peace

# 223
  • София
На иван не съм давала, но на яна ги давах еднократно  Peace
И аз така ги давам.

# 224
За еднократната помощ педиатърката ни даде служебна бележка, в която пише, че ваксините са бити. Тя почерпи тази информация от епикризата на малкия, която й занесох след раждането.

Я да задам един много глупав въпрос.....  Rolling Eyes Как намалява и спира кърмата, когато се отбие детето или ако решим ние да го отбиваме?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт