Да ти е жива и здрава малката Никол,а ти се възстоновявай и забравяй бързо.
Всеки следобед около 4-5ч. се почва и до към 9 Симонка плаче,неспокойно е...
Добре че поне нощем е спокойна,не че спим-ставаме по няколко пъти да се храним или просто защото се е окорила,но поне не плаче.

от вчера в къщи всички сме полу-болни, гърла, сополи, главоболие, както си му е реда

!

, аз качих 31 кг и идея нямам колко съм свалила, нищо още не съм пробвала от старите дрехи, карам с бременните дънки и анцузи
, чувам я да преглъща когато суче, предлагам и и двете гърди, редувам ги по няколко пъти, гледам да суче и от двете по еднакво време, но досега не ми се е случвало тя да се откаже от сучене, аз се отказвам когато много се изморя или когато тя много почне да заспива, затова и давам допълнително АМ, консултирах се днес с педиатър и той ме посъветва да сменя млякото което й давам, до сега включително и в болницата е приемала аптамил, а сега ще пробваме с адапта, дано проблемът бързо се реши, не ми се иска всеки път да ползваме термометър, а и немога да я оставя така
Реших да остана по ЗК при Хаджидимитров и съм ти адски благодарна, че ме сети за педиатрите във Вита
И аз съм чувала добри отзиви за тях 

Обаче трябва да кажа, че аз по принцип съм си доста много. 
За сметка на това 'пагоните' на раменцата и мъхът по ушенцата още си седят
Викаме й 'малката косматка' 
Св.Валентин - смятам нещо вкусно и красиво да приготвя за вечеря, бутилка червено вино, тук-там някакви сърца ще разхвърлям - ще създавам романтика, после може джиджи-биджи.

Препоръчани теми