Важното е ти да вярваш, че всичко ще бъде наред. А то ще бъде

Аз приемам много тежко нещата, страшно много се притеснявам и съпругът ми само ми се муси. Така че не става да си поплача на неговото рамо.

Май е време да се върна към Системата и да се кротна с тоя ужасен кърмачески глад.

, на бебка и е много трудно, напъва се ама само газове и нищо, не спя по цели нощи, то едва ли някой от темичката спи, но ако сте минали през това или знаете нещо, дайте идея плс, спрях й АМ добавките и се надявам, че слад като успее да се изходи, няма да го има вече този проблем
, на бебка и е много трудно, напъва се ама само газове и нищо, не спя по цели нощи, то едва ли някой от темичката спи, но ако сте минали през това или знаете нещо, дайте идея плс, спрях й АМ добавките и се надявам, че слад като успее да се изходи, няма да го има вече този проблем 
В чудо се видях 

) Искам да си увелича кърмата, не искам да я загубя сега
, правихме пробно кърмене, при което хапна 20мл за 30 минути, а има и друго - подозирам че са ни изписами с грешно или преувеличено тегло от родилното. Роди се 3100, на втория ден беше 2990, на 3- 2900, на 4- 2800, а на 5 ден ни изкараха 2850, което ме съмнява, само за да ни изпишат... На консултацията на 16-ден беше 2800, което ми се струва нереално и затова ни предписаха Хип. На 18 ден като отидохме пак да я измерят беше 2900 (+100гр). А за гърдите - когато суче често преглъща доста шумно, което ме навежда на мисълта, че явно има какво да поема. Препоръчани теми