Тема Незабравима (Unutulmaz) 165

• 41 359
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте слънчица  Hug
Днес бях решила само да чета, че имам много работа, но не мога да пропусна да поздравя авторите на толкова хубави стихчета   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Аз си чакам щастливият финал, или поне да е логичен финала, за да не ме е яд за цялото време, през което съм  чакала и гледала сериала с такъв интерес.
Като цяло историята на Еда и Харун е интересна. Нещата, които им се случват не са неща, които не могат да се случат и на други хора. Според мен трябва да се отърсят от това недоверие и тогава ще могат да продължат напред щастливи и доволни .
Не съм съгласна,че ако Ямур живее в къщата на Гюлер покрай цялото семейство няма да иска пак баща си. Те са толкова силно свързани,че не могат да ги разделят и да не страдат един за друг.
Според мен не случайно Мелда и Джемил приеха връзката на Харун и Еда. Сега остава да се изяснят другите проблеми  и всичко ще си дойде на мястото.
Ако говорим за доверие в техния случай и двамата не си вярват.
Ако Харун вярваше на Еда , за него нямаше да има проблем да работи с Арас.
Ако Еда вярваше на Харун, нямаше да постъпва по този начин непрекъснато.
Отдавам го на това,че винаги нещата са против Харун, откъдето и да ги погледне човек.
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Много точно казано , защото без доверие, бих добавила и търпение не само в любовта не върви, а животът въобще не върви. Когато тях ги няма, винаги  има конфликтни ситуации , които не ти дават мира, терзаят мислите ти с различни въпроси, губиш настроение и посвещаваш живота си само на това да докажеш съмненията си, а по този начин ти превръщаш собственият си живот в трудност, която сам си си създал. Доказателството  са самите Еда и Харун и всичките им постъпки до сега. Ако си имаха доверие нямаше да загубят пет год. от живота си и никой нямаше да бъде в състояние да ги спре да са заедно и щастливи.

Хубава и спокойна вечер ви пожелавам!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 646
ЛЮБОВТА е – спокойствие, усмивка, радост, споделяне, помощ, разбиране, желание, докосване, сливане... СВОБОДА И ДОВЕРИЕ!
Последните две напълно липсват в отношенията на нашите хора от там и проблемите им  Grinning

Любовта е светла, крехка и прозрачна като ангелски криле.
Любовта е тиха, непонятна – изсушено цвете от дете.
Любовта е закачлива, сладка – мустакато коте със мишле.
Любовта е сребърно брокатна – наниз мисли, старо канапе.
Любовта е снимка в рамка... рамка с форма на сърце.
Любовта е палава гирлянда, паднала незнайно откъде.
Любовта е розово пастелна – залез с мирис на море.
Любовта е стръмничка пътечка, дето да вървиш на колене.
Любовта е праг на къща, цял простор със шарено пране.
Любовта е чаша пъстроцветна със димящо сутрешно кафе.
Любовта е топла супа във очукано котле.
Любовта е огнена въздишка всред сатенено небе.
Любовта е сладко вино в избата на тръпнещо небце.
Любовта е гейзер от мечтания, идващи незнайно откъде.
  Hug Hug Hug
Много красиво  smile3525

# 647
  • Варна
Малее, какво предложение за женитба на Мелда беше?! А на Еда - каква разлика! smile3506
предложението на Мецанка -  при животинските видове  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
боже как я нареждам , а тя всъщност е много хубава жена

# 648
  • Варна
Грижовен баща! Интересно , той ли ще спи при Яамур, или Еда?! newsm78
Вени ,  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Ямур в спалнята между двамата за да не се избият  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 649
  • Монтана
Малее, какво предложение за женитба на Мелда беше?! А на Еда - каква разлика! smile3506
предложението на Мецанка -  при животинските видове  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
боже как я нареждам , а тя всъщност е много хубава жена
 Кесара,мила,защо изпитваш неудобство?Синем-да,хубава жена и чудесна актриса,но Мелда-нееееееееееее,тя направо си заслужава животинските видове,сред които и направиха предложение...Сега си спомням колко бях шокирана от тази сцена,когато започна сериала...Виках си-Боже,кой ли идиот е измислил тази "романтика"???В последствие разбрах,че всичко си е било на място....Още тогава ми светна,че нещо между тези двамата/Мелда и Харун/ не е като хората.... newsm78 newsm78 newsm78Така де,сега ми е направо смешно!!!! hahaha hahaha hahaha hahaha

# 650
  • Варна
Вай , недей така , виж какво добричка я направиха  Joy Joy Joy Joy Joy.Стълб в отношенията на двамата ще става, само да не измести Еда докато помага

# 651
кесара,страхотни стихотворения! newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 652
  • Варна
О Розичке , привет скъпа  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 653
  • Варна
Здравейте, момичета и момчета! Hug
Днес ми харесват всички коментари- всеки изказва и обосновава своето мнение по най- убедителен начин, поздравявам ви!   bouquet  bouquet  bouquet........
Поздравления на Кесара за остроумните стихчета Flowers Bouquet и на Диди за красивата поема Flowers Bouquet!
Едно стихче и от мен  Peace

Осъден

Виновен съм.....
За несбъднатия красив сън...
За неосъществените ни мечти...
За нестихващите в очите ти сълзи...

Виновен съм.....
За нечутия сватбен звън...
За проваления ни общ живот...
За неизживяната ни докрай любов...

Не съм виновен.....
Че ще се превърна в спомен...
Обичах те, но за любовта голяма
е необходимо да се борят двама...

Не съм виновен.....
Че съм такъв, какъвто съм...
Още съм принцът от приказката...
Мъжът, който те обича истински...

На самота не ни обричай...
Не ме осъждай, просто ме обичай...
Най- жестоката за мен присъда
ще е без теб да бъда...

# 654
  • Варна
ЛЮБОВТА е – спокойствие, усмивка, радост, споделяне, помощ, разбиране, желание, докосване, сливане... СВОБОДА И ДОВЕРИЕ!
Последните две напълно липсват в отношенията на нашите хора от там и проблемите им  Grinning

Любовта е светла, крехка и прозрачна като ангелски криле.
Любовта е тиха, непонятна – изсушено цвете от дете.
Любовта е закачлива, сладка – мустакато коте със мишле.
Любовта е сребърно брокатна – наниз мисли, старо канапе.
Любовта е снимка в рамка... рамка с форма на сърце.
Любовта е палава гирлянда, паднала незнайно откъде.
Любовта е розово пастелна – залез с мирис на море.
Любовта е стръмничка пътечка, дето да вървиш на колене.
Любовта е праг на къща, цял простор със шарено пране.
Любовта е чаша пъстроцветна със димящо сутрешно кафе.
Любовта е топла супа във очукано котле.
Любовта е огнена въздишка всред сатенено небе.
Любовта е сладко вино в избата на тръпнещо небце.
Любовта е гейзер от мечтания, идващи незнайно откъде.
  Hug Hug Hug
Много красиво  smile3525
newsm10 Присъединявам се! newsm51

# 655
  • Варна
Вай , недей така , виж какво добричка я направиха  Joy Joy Joy Joy Joy.Стълб в отношенията на двамата ще става, само да не измести Еда докато помага
Предлагам дори да почнем бизнес- пълнене на възглавници с перушината от крилата на ангелицата Мелда! hahaha
 Е, не вярвам в трансформацията й, и това е! Crossing Arms А че още се надява да я огрее от страна на Харун- нямам съмнения- пази общите им снимки, всеки път като е около него по някакъв повод, се облича и гримира като за любовна среща- ясно е, опитва се да го впечатли по някакъв начин! Само че той е така заслепен от Еда, че няма очи за друга жена и всичко ще е напразно! Crossing Arms

# 656
  • Варна
Дани страхен стих отново ,браво  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ама стига с тези вини на Професора мой , ще се поболее от толкова вина момчето  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha , ще го похабим за нищо hahaha

Дани сакън ,че кой ще дава уроци после, аз съм се записала за курса  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 657
  • Русе

КАК ДА ОСТАНЕМ МЛАДИ

1. Изхвърли неважните цифри. Това включва възрастта, теглото и височината. Нека докторите се грижат за тях. Нали затова им плащаме.

2. Задръж само веселите приятели. Киселяците те влачат надолу.

3. Продължавай да се учиш. Научи още за компютрите, занаятите, градинарството, каквото и да е.......... Никога не оставяй мозъка си да се шляе. “Незаетият мозък е работилница на дявола.” А дяволът се казва Алцхаймер.

4. Наслаждавай се на простите неща.

5. Смей се често, дълго и високо. Смей се, докато загубих дъх.

6. Сълзите са част от живота. Понеси го, изстрадай го и продължи напред. Единственият човек, който е с нас за цял живот, сме самите ние. Бъди ЖИВ, докато си жив.

7. Обгради се с това, което обичаш, независимо дали това е семейство, домашни любимци, сувенири, музика, растения, хобита, каквото и да е. Твоят дом е твоята крепост.

8. Цени здравето си: Ако е в добро състояние, пази го. Ако е нестабилно, подобри го. Ако е отвъд това, което можеш сам да подобриш, намери помощ.

9. Не тръгвай на пътешествия към вината. Иди на пътешествие до магазина, до съседния град или дори в чужбина, но НЕ отивай там, където живее вината.

10. Казвай на хората, че ги обичаш, при всяка възможност.

Джордж Гарлин- на 102 години.

# 658
  • Русе

Осъден

Виновен съм.....
За несбъднатия красив сън...
За неосъществените ни мечти...
За нестихващите в очите ти сълзи...

Виновен съм.....
За нечутия сватбен звън...
За проваления ни общ живот...
За неизживяната ни докрай любов...

Не съм виновен.....
Че ще се превърна в спомен...
Обичах те, но за любовта голяма
е необходимо да се борят двама...

Не съм виновен.....
Че съм такъв, какъвто съм...
Още съм принцът от приказката...
Мъжът, който те обича истински...

На самота не ни обричай...
Не ме осъждай, просто ме обичай...
Най- жестоката за мен присъда
ще е без теб да бъда...
smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 659
  • Варна

този красавец ,може ли да е виновен за нещо  - неееееееееееееее  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт