Тема Незабравима (Unutulmaz) 165

• 41 347
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Според мен Еда и Арас имат уговорка предварително за бизнес вечеря Naughty

# 631
Каламитци, още веднъж добре дошла!Не искам да влизам в спорове или някакви пререкания но не мога да не изразя съгласието и несъгласието си по някой точки.
1.По първа точка съм съгласна,че филма е продукт на определена национална школа,т.е Made in Turkey и носи белезите на националната им принадлежност.Това е и една от причините поради които на нас ни са чужди много от действията на героите.
2.Също съм съгласна,че филмите са носители на  информация за  техния бит,обичаи и традиции.
3. Съгласна съм,че се опитват  да вкарат нещо ново и по европейско звучене,но друг е въпроса начина по който го правят и дали успяват.Ти сама казваш,че ще приемеш какъвто и финал да има стига да е ИЗДЪРЖАН,МОТИВИРАН И ДА СЛЕДВА ЕСТЕСТВЕНИЯ СИ ХОД НА СЪБИТИЯТА.Че аз до тук не видях много да следват естествен ход на събитията.Много от действията и постъпките са  нелогични и нереални.
4.Аз не съм гледала много турски филми но живея в среда с български турци.Имам поглед  и малко познания в начина им на живот,обичаи и традиции.Коментирали сме  и този и други турски филми и интересното е,че те не харесват и почти не гледат "Незабравима".И не защото имало по свободни или европейски действия на героите ,а заради повторението на едни и същи неща и многото нелогични постъпки.Казват филма е много муден.
 Съгласна съм за невероятната игра на почти всички артисти и прекрасната режисура на Джем Табак,но не и за работата на сценаристите.Толкова нелогични и нереални действия и постъпки на героите,толкова грешки и недоглеждания.Ако вместо да гледаха да правят безброй серии бяха направили по-малко но по качествени и с много по логични и реални действия щяха да постигнат много по-добре целта си и може би хората по щяха да разберат техните послания.
 Извинявам се за дългия пост,може да го прескочи който иска.

# 632
  • Монтана
Аз си чакам щастливият финал, или поне да е логичен финала, за да не ме е яд за цялото време, през което съм  чакала и гледала сериала с такъв интерес.
Като цяло историята на Еда и Харун е интересна. Нещата, които им се случват не са неща, които не могат да се случат и на други хора. Според мен трябва да се отърсят от това недоверие и тогава ще могат да продължат напред щастливи и доволни .
Не съм съгласна,че ако Ямур живее в къщата на Гюлер покрай цялото семейство няма да иска пак баща си. Те са толкова силно свързани,че не могат да ги разделят и да не страдат един за друг.
Според мен не случайно Мелда и Джемил приеха връзката на Харун и Еда. Сега остава да се изяснят другите проблеми  и всичко ще си дойде на мястото.
Ако говорим за доверие в техния случай и двамата не си вярват.
Ако Харун вярваше на Еда , за него нямаше да има проблем да работи с Арас.
Ако Еда вярваше на Харун, нямаше да постъпва по този начин непрекъснато.
Отдавам го на това,че винаги нещата са против Харун, откъдето и да ги погледне човек.

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 633
# 634
  • Русе
Аз си чакам щастливият финал, или поне да е логичен финала, за да не ме е яд за цялото време, през което съм  чакала и гледала сериала с такъв интерес.
Като цяло историята на Еда и Харун е интересна. Нещата, които им се случват не са неща, които не могат да се случат и на други хора. Според мен трябва да се отърсят от това недоверие и тогава ще могат да продължат напред щастливи и доволни .
Не съм съгласна,че ако Ямур живее в къщата на Гюлер покрай цялото семейство няма да иска пак баща си. Те са толкова силно свързани,че не могат да ги разделят и да не страдат един за друг.
Според мен не случайно Мелда и Джемил приеха връзката на Харун и Еда. Сега остава да се изяснят другите проблеми  и всичко ще си дойде на мястото.
Отдавам го на това,че винаги нещата са против Харун, откъдето и да ги погледне човек.

newsm10 newsm10 newsm10

# 635
# 636
  • Русе
Малее, какво предложение за женитба на Мелда беше?! А на Еда - каква разлика! smile3506

# 637

Малката вече участва и в реклами.

# 638
# 639
# 640
  • Русе
Тук е преди да се срещне с Арас, явно Хубавелко или я  спира, или изказва неодобрението си. А после я присреща, където са 3-мата. Thinking

# 641
  • Русе
Грижовен баща! Интересно , той ли ще спи при Яамур, или Еда?! newsm78

# 642

newsm10 newsm10 newsm10
 ЛЮБОВТА е – спокойствие, усмивка, радост, споделяне, помощ, разбиране, желание, докосване, сливане... СВОБОДА И ДОВЕРИЕ!
Последните две напълно липсват в отношенията на нашите хора от там и проблемите им  Grinning

# 643
# 644
ЛЮБОВТА е – спокойствие, усмивка, радост, споделяне, помощ, разбиране, желание, докосване, сливане... СВОБОДА И ДОВЕРИЕ!
Последните две напълно липсват в отношенията на нашите хора от там и проблемите им  Grinning

Любовта е светла, крехка и прозрачна като ангелски криле.
Любовта е тиха, непонятна – изсушено цвете от дете.
Любовта е закачлива, сладка – мустакато коте със мишле.
Любовта е сребърно брокатна – наниз мисли, старо канапе.
Любовта е снимка в рамка... рамка с форма на сърце.
Любовта е палава гирлянда, паднала незнайно откъде.
Любовта е розово пастелна – залез с мирис на море.
Любовта е стръмничка пътечка, дето да вървиш на колене.
Любовта е праг на къща, цял простор със шарено пране.
Любовта е чаша пъстроцветна със димящо сутрешно кафе.
Любовта е топла супа във очукано котле.
Любовта е огнена въздишка всред сатенено небе.
Любовта е сладко вино в избата на тръпнещо небце.
Любовта е гейзер от мечтания, идващи незнайно откъде.

Общи условия

Активация на акаунт