Тема Незабравима (Unutulmaz) 165

• 41 361
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Г-жа Броненосец,благодаря за превода!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Дани!
newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3501 smile3501 smile3501

# 181
Бурак е хитра лисица,и няма как да не е запазил или касетата,или друго уличаващо Бату.
И както беше казано е резюмето на 70-ти епизод-Бату започва да унищожава уликите-усеща,че примката около врата му ще започне да се затяга.А от въпроса,който Харун зададе на Мелда,след превода,разбирам,че и Харун,най-после се усъмни,но не е сигурен.

# 182
  • София
Бурак е хитра лисица,и няма как да не е запазил или касетата,или друго уличаващо Бату.
И както беше казано е резюмето на 70-ти епизод-Бату започва да унищожава уликите-усеща,че примката около врата му ще започне да се затяга.А от въпроса,който Харун зададе на Мелда,след превода,разбирам,че и Харун,най-после се усъмни,но не е сигурен.
Харун още в миналата серия се усъмни след разследването което беше направил Тарък за складовете в които ги държаха след отвличането.Така и достигнаха до Динчер,но явно Харун иска неопровержими доказателства че Бату е Кенан  newsm78 newsm78

# 183
  • Стара Загора
Вярно е, че съединението прави силата! След обединението на г-жа Броненосец, Рекси и Милена е "опоскан" почти целия епизод. Страхотни сте, момичета, благодарим Ви!
На мен Търък ми е много смешен. Походката му е а ла Чарли Чаплин, а физиономията му е такава, че винаги буди смях. Дори когато би трябвало да е тъжен, той сякаш се усмихва.
Лека нощ, приятели! До утре!

# 184
Относно Назан и Арас
Майката на Арас му се обади и му каза да върне Назан на работа, защото тя има много заслуги, той не искаше, но майка му беше много настоятелна и накрая дори го заплаши, че няма да има нейната благословия за нищо, ако не я върне обратно. И той се съгласи.

После Назан говори с нея, когато приготвяше кафето за Еда

Назан: Аз не ти се обадих да те заплашвам, но щом става въпрос за сина ми, нищо друго не виждам..Много добре те разбирам...опитах се, но не успях....не успях да превъзмогна чувствата си...Лесно ли е една майка да се раздели с детето си? Виж, аз ти дадох един син, не забравяй, щяха да те изгонят...сега моля те, не приемай за толкова голяма добрината, която ми свърши. Трябва да затварям, има гост...

# 185
Дани ти си невероятна фурия и всичко така ти се получава страхотно. А преди как казваше че не мопжеш

# 186
Относно Назан и Арас
Майката на Арас му се обади и му каза да върне Назан на работа, защото тя има много заслуги, той не искаше, но майка му беше много настоятелна и накрая дори го заплаши, че няма да има нейната благословия за нищо, ако не я върне обратно. И той се съгласи.

Назан: Аз не ти се обадих да те заплашвам, но щом става въпрос за сина ми, нищо друго не виждам..Много добре те разбирам...опитах се, но не успях....не успях да превъзмогна чувствата си...Лесно ли е една майка да се раздели с детето си? Виж, аз ти дадох един син, не забравяй, щяха да те изгонят...сега моля те, не приемай за толкова голяма добрината, която ми свърши. Трябва да затварям, има гост...
Боже Боже тая Назан била по ненормална и от сем. Гюлер.
С нея не филм ами романи могат да се пишат

# 187
Харун още в миналата серия се усъмни след разследването което беше направил Тарък за складовете в които ги държаха след отвличането.Така и достигнаха до Динчер,но явно Харун иска неопровержими доказателства че Бату е Кенан  newsm78 newsm78

Това ми е убегнало.А кой е Динчер-този,който Бату уби ли?

# 188
Благодаря ви за преводите. Очевидно е че без тях нямаше как да разберем 70% от нещата   bouquet  bouquet  bouquet

# 189

Това ми е убегнало.А кой е Динчер-този,който Бату уби ли?
Да сега се надявам да намерят на кой телефон се обади този преди да го убият за да може Харунски да е по-сигурен. Ама това сигурно ще стане по великден

# 190
Относно Назан и Арас

Ей това,че от всеки герой започва нов сюжет ,не ми харесва,но сигурно е неминуемо в сериалите.

# 191
Оттук нататък ,единият възможен вариант за развитие,е-
-ако Харун успее да предупреди Арас,или да го спаси,и двамата се срещнат-оттук да започне някакво разплитане на Бату-Кенан
-друг вариант,ако горното не се случи,а обратното-Харун да бъде заподозрян в якакви действия-било срещу Арас,било срещу оня,дето го уби Бату-Мелда да се намеси-след въпроса на Харун за Кенан-Бату,може и да се е усетила нещо
Всичко зависи от това колко дълго сценаристите смятат да държат Еда и Харун разделени.
А Харун може и сам да сигне до Бату-Кенан....

# 192
  • Варна
Хм, като гледам какви истории има около Арас smile3555- ще го разгръщат и развиват тоя образ, то е ясно! Crossing Arms Кой ли е истинския му баща?! newsm78 Да не вземе да се окаже бай Феяз, че той нещо не си е държал много , много панталоните вдигнати на младини- това ще е най- великото шоу, да се окажат Харун и Арас братя! #Crazy
Да не би им дойде и блестящата идея на сценаристите да го оженят за Еда, както героят сам си вярва досега, както се е вманиачил по нея! #Crazy

# 193
Относно Назан и Арас

Ей това,че от всеки герой започва нов сюжет ,не ми харесва,но сигурно е неминуемо в сериалите.
Да след всеки герой пречка и след пречката пак капан.

# 194
Хм, като гледам какви истории има около Арас smile3555- ще го разгръщат и развиват тоя образ, то е ясно! Crossing Arms Кой ли е истинския му баща?! newsm78 Да не вземе да се окаже бай Феяз, че той нещо не си е държал много , много панталоните вдигнати на младини- това ще е най- великото шоу, да се окажат Харун и Арас братя! #Crazy
Да не би им дойде и блестящата идея на сценаристите да го оженят за Еда, както героят сам си вярва досега, както се е вманиачил по нея! #Crazy

Дани,ако щеш ми вярвай,но точно си мислих,как Арас може да се окаже втория Толга!Но ми се струва абсолютно безумно-просто си го мислих в духа на сценариите на Зизу.

Общи условия

Активация на акаунт