Скорпионки сме опасни, но пък сме прекрасни - 4

• 36 087
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
лично съм голям приятел и с близнаци Rolling Eyes

Близнаците са любима моя зодия, много добри приятели са и доколкото знам, доста страдат от това, че са набедени че са двойнствени и двулични, което смея да твърдя не е така Peace Всъщност всеки си има две лица...едното за близки и скъпи хора, другото за останалите Hug

# 616
За близнаците с аз съм в хармония с тях, добри отношения  Laughing

# 617
Kiara, аз съм си зла и ми харесва Mr. Green, съвсем сериозно.
Винаги съм на 100% и не съжалявам, че хабя много енергия за дреболии, понякога Rolling Eyes.
Вчера се прибираме от провинцията кам 14.45, във входа се чува ужасен шум-ремонт и майстори. Освен синковеца има и други малки деца, съседите са с 1 г. щерка, но никой не смее, или не му се занимава да търси, къде вдигат щум, и да прави забележки. Мъжът ми се шегува: няма ни  и виж какво става Wink, добре, че се върнах ме, да вкараш малко ред във входа Joy
Рибите са ми приятели, сега даже пих бира с една такава приятелка от 20г, но.......им знам номерата колко са хлъзгави и невероятни манипулатори, как могат да извъртят нещата, но на мен отдавна не ми минават подобни.
Близнаците са ми съдба(мъжете Heart Eyes), всички мъже са ми били тази зодия половинката сега също, не мога да избягам от тях, няма мърданката Mr. Green Sunglasses.
Хич и не страдат, че някой ги е набедил за двулични, моят опит е, че дори се забавляват и им харесва, просто са над тези неща, кой какво мисли за тях, моля ви се........

# 618
Киара, Ани, Мелиа харесаха ми мненията ви за приятелите и за рибите и близнаците. Аз с рибите съм голям приятел наистина, но и за партнюри стават Flutter С близнаците честно казано не се виждам в двойка, но то все пак с вас колкото и да сме една зодия човек има други определящи качества! newsm03

# 619
Май само аз съм на друго мнение за близнаците. WinkОт опит знам,че колкото и години да са ти добри приятели/поне така изглежда отстрани/,накрая винаги се появява тяхната половинка в сянка и прецаква всичко..... JoyНо това си е за тях,не знаят какъв добър приятел изпускат/минутка за реклама,че са малко тези отстрани Embarassed Joy/

Но както казва tinki_15 ,има доста други определящи качества в един човек,за да го съдиш само по зодията му. Peace

Наскоро ми казаха,как може да има такъв спокоен човек като мен.Винаги усмихнат ,винаги да развесели някой,не влиза в спорове,изобщо да не показва ,че в даден момент е нервна за нещо........ Thinking
Моят отговор:-Е как ,не съм всеки път усмихната,често съм умислена,не влизам в безмисленни спорове,защото ми омръзна да си тровя нервите ,заради глупости.И аз се изнервям понякога.Иначе ядосаш ли ме,не стой наблизо до мен,защото тайфуна ряпа да яде/добре,че скоро никой не се е пробвал да ме ядоса hahaha Joy/.

Имам една приятелка скорпион/октомврийски/,всеки път твърди,че е НЕ Е злопаметна. NaughtyОбаче,отвори ли се случай,веднага ще почне да натяква на човека за предишните му грешки от преди 5год. и то по няколко пъти,просто докато всички около нея се уморят да го слушат това.Иначе тя изобщо не е злопаметна. WinkАз когато някой ми погоди номер,изобщо не се занимавам с него повече,ще се мъча мозъчето с него години,че да му го връщам...над тези неща съм. Crossing Arms

# 620
И аз не харесвам Близнаци, хората такава зодия ме отблъскват още преди да знам астралните им параметри.

# 621
И аз не харесвам Близнаци, хората такава зодия ме отблъскват още преди да знам астралните им параметри.
То и мен ме отблъскваха, но виж до къде стигнах: 5г живея с такъв, без да броя предишните представители на зодията. Моят мъж изглежда мил и добричък, безгрижен Близнак, но така помни.........явно му е от Луната и асц в Скорпион newsm78

# 622
  • При децата ми
Още един глас за Близнаците! Брат ми, зълва ми и една позната, която напоследък ми стана много близка са Близнаци и с всеки изминал ден се убеждавам, че ми допадат и даже имам чувството, че се "надушвам" с тях. Rolling Eyes
Но както казва tinki_15 ,има доста други определящи качества в един човек,за да го съдиш само по зодията му. Peace

Наскоро ми казаха,как може да има такъв спокоен човек като мен.Винаги усмихнат ,винаги да развесели някой,не влиза в спорове,изобщо да не показва ,че в даден момент е нервна за нещо........ Thinking
Моят отговор:-Е как ,не съм всеки път усмихната,често съм умислена,не влизам в безмисленни спорове,защото ми омръзна да си тровя нервите ,заради глупости.И аз се изнервям понякога.Иначе ядосаш ли ме,не стой наблизо до мен,защото тайфуна ряпа да яде/добре,че скоро никой не се е пробвал да ме ядоса hahaha Joy/.

А това все едно аз съм го писала! Simple Smile

# 623
Да може би наистина има значение луната асцендента и така нататък.  Моята майка е везни и също се разбираме много добре. Някога като по- малка бях гледала някакъв филм за една жена, която работи като прислуга в дом на богаташ. Тя се представяше за мъж и е с една куса коса, защото той не  искаше жени около себе си и беше май много красив и известен. Не помня какво стана във филма, но помня, че икономът разкри нашето момиче(скорпион) и и каза, че господарят е стрелец, а това била перфектната комбинация за любов и т.н. Вие имате ли наблюдения? Аз години наред не се съгласявам с това? Thinking
Иначе комбинацията Скорпион - Скорпион за мен е невъзможна Laughing

п.с. това за надушването ми хареса. И при мен има нещо такова Simple Smile

# 624
.
За съюз Скорпион -Риби...не знам за мъже, но майка ми е Риби и ми е най-добрата приятелка Peace

Peace

# 625
Май само аз съм на друго мнение за близнаците. WinkОт опит знам,че колкото и години да са ти добри приятели/поне така изглежда отстрани/,накрая винаги се появява тяхната половинка в сянка и прецаква всичко..... JoyНо това си е за тях,не знаят какъв добър приятел изпускат/минутка за реклама,че са малко тези отстрани Embarassed Joy/

merydit, толкова добре си го казала за близнаците, че мога да се подпиша отдолу  bouquet А относно качествата на човека ми се иска и аз да съм така спокойна, но понякога изтрещявам. Тогава наистина идва тайфунът  hahaha
А за съюза скорпион-риби се надявам да е успешен, че и мъж и щерка рибки си имам  Heart Eyes

# 626
Лъки имаш голям късмет. Според мен де! Peace Да са ти живи и здрави.

# 627
Скорпион - риби - една от любимите ми комбинации. Имам приятелка риби, мъжа й е скорпи за мен са перфектното семейство.
От студенските години имам приятелка близнаци и как останахме такива не знам , много трудни взаимоотношения. Тя има едно качество , което ме допълваше мен - нагаждане според обстоятелствата- това аз не го мога. Но живяхме заедно в една стая цели 5 години. И сега като се видим - спорим...  След нея само като разбера за някои , че е близнак - си плюя на петите.

Трудно.

# 628
И аз много споря с близнак,и двамата се опитваме да докажем кой е по-умният Laughing

# 629
Всъщност, мислите ли, че скорпионите са умни? Аз си мисля, че всичко си е до личност, среда, семейство и нищо общо с хороскопа Peace Обаче, относно красивото и симетричното...мога да кажа, че и това е някаква вроденост, не мога да трая асиметрични и прекалено шарени дрехи и неща...обичам симетрия и всичко да е изчистено и ако може едноцветно Crazy
Относно това, кой е по умен близнаци или скорпиони...на нас ни помага доста интуицията Peace

Общи условия

Активация на акаунт