Скорпионки сме опасни, но пък сме прекрасни - 4

• 36 062
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Melia  твърдо вярвам, че сме многоооо капризни. Поне аз де Simple Smile Вегетарианка съм и съм голям каприз в храните. За дрехи и обувки вече говорих Simple Smile Според мен си ни е в кръвчицата Grinning

# 646
За храните съм толкооова капризна, много трудно може да ми се угоди  Crazy
еее то да беше само за тях, направо съм си една Мис Каприз  Mr. Green

# 647
Не, не съм капризна...просто искам най-хубавото и най-доброто Flutter

# 648
  • Popovo
   Не съм капризна. Но обичам да си похапвам и да си угаждам. Затова в къщи се яде това което на мен ми харесва.

# 649
Аз обичам да си похапвам, за това едни 5 кила ги смъквам от........... newsm78 newsm78 newsm78 hahaha
Добре, че са само 5 Mr. Green

# 650
  • София
Аз обичам да си похапвам, за това едни 5 кила ги смъквам от........... newsm78 newsm78 newsm78 hahaha
Добре, че са само 5 Mr. Green

И при мен е така Mr. Green

# 651
Като се заговори за кг-ми. Според вас имаме ли силна воля?

# 652
  • София
Като се заговори за кг-ми. Според вас имаме ли силна воля?

Лично аз - нямам. Колко пъти започвам и стигам най-много до 2-3 ден Embarassed
Но от 2 седмици ходя на фитнес - харесва ми.

# 653
Не може така скорпион без воля. Някъде е скрита да знаеш и само трябва да я извадиш Simple Smile А може и усърдие в друго да влагаш знае ли се  Rolling Eyes
Аз да се похваля цяло лято ставам да бягам по няколко обиколки сутрин и бях на хранителен режим. Това ми е 1вия издържан такъв. И без това обаче смятам, че ние сме доста упорити и се справяме в много ситуации. Другите как мислите?

# 654
Зависи за какво става въпрос, и колко интерес имаме.
Цигарите, кафето и газираното отказах без проблем. На фитнес обичам да ходя, но и обичам да си хапвам Rolling Eyes

# 655
И аз имам воля. И след трите бременности свалих килограмите. Е, бих искала още 3 да сваля, идеално 4, но упорито тичам и сами ще паднат.
Всичко е въпрос на мотивация.
Мечтая да се науча да плувам, в превод от скорпионски означава, че ровя из обявите и си търся тренор (не мога да намеря буквата). На вас няма нужда да превеждам, нали? Laughing

# 656
  • При децата ми
...Всичко е въпрос на мотивация.
Зависи за какво става въпрос, и колко интерес имаме.
Точно така смятам и аз. Peace

Цигарите, кафето и газираното отказах без проблем.

Цигарите и газираното и аз ги отказах без проблем, но от кафето никога няма да се откажа. Хапвам здраво и аз, а фитнеса си го правя у дома. Mr. Green
Deziderata, аз също много искам да се науча да плувам, но тъй като ме е страх и май няма скоро да се науча.

# 657
И аз не мога да плувам, и доста ме е страх, имам лоши спомени от детските години, т.е. едва ли някога ще се науча.  Sad

# 658
Аз се научих бързо да плувам, сякаш винаги съм го можела, обаче не съм от самонадеяните и си плувам само на места с дълбочина, колкото ръста ми, т.е. да мога винаги да стъпя на дъното Peace

# 659
Имам голяма воля, много съм упорита  Sunglasses
Иначе и аз като Киара, мога да плувам, но не се наемам на дълбочини повече от ръста ми  Grinning

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 22:21 от Melia

Общи условия

Активация на акаунт