Жената Дева/6/

• 31 212
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Риби мъже аз лично не понасям, защото са ужасно стиснати и пресметливи.
Интересно, но моят е точно обратното на това. Ако не бях аз щяхме вечно да сме в дългове. Пестеливостта мисля, че е характерна за нас, девите  Wink

# 661
  • В голямото море...Живот
Пестеливостта мисля, че е характерна за нас, девите  Wink

Май си е до възрастта обаче.
Ела да ме видиш мене  Mr. Green

# 662
Аз като че ли до преди да навърша 27-28 години много харчех и все за глупости. Сега обаче повече ми се иска да пестя и да харча колкото се може по-малко.

# 663
  • София
Интересно, но моят е точно обратното на това. Ако не бях аз щяхме вечно да сме в дългове. Пестеливостта мисля, че е характерна за нас, девите  Wink

По-скоро разумен подход към разходите бих го нарекла аз.  Grinning

# 664
  • в тристайна гарсониера :)
Много добре го каза.  Харесва ми   bouquet Според другите обаче сме стиснати, поне при мен е така..

# 665
  • София
Много добре го каза.  Харесва ми   bouquet Според другите обаче сме стиснати, поне при мен е така..

Ми да, така е - моят мъж ме нарича Чичо Скрудж  Joy

# 666
Моята Риба също много харчи. Никога не му стигат парите и вечно се чуди как аз успявам да спестявам. Не бих се нарекла стисната, по- скоро си правя добра сметка какво ми е нужно и струва ли си харчлъка. Харесва ми да имам заделени пари, някак по- сигурно ми е.

# 667
  • София близо до Витоша
opitvam se da pestya ama neshto ne stava, vse iznikva neshto da kupia

# 668
opitvam se da pestya ama neshto ne stava, vse iznikva neshto da kupia
И аз съм същата или пестя пестя и после ги пръсна както ми кефни. По-скоро в различните периоди действам по различен начин, но определено умея да харча разумно.

# 669
  • София близо до Витоша
Дейна , пестелива съм , но винаги има едни непредвидени ситуации

# 670
Аз за това обичам като харча, така да се получи, че да останат някакви пари за непредвидените разходи  Simple Smile В такива ситуации съм много доволна!

# 671
  • София близо до Витоша
Имате ли много приятели , или се броят на едната ви ръка ? С Кой приятели сте "изяли най-много сол" тези от детството или новите ? Имате ли още приятели от детството ?

Аз имам само няколко , които се броят на едната ми ръка . А най -близките ми приятели са тези  от детството .  #Crazy 

# 672
  • София
Имате ли много приятели , или се броят на едната ви ръка ? С Кой приятели сте "изяли най-много сол" тези от детството или новите ? Имате ли още приятели от детството ?

Аз имам само няколко , които се броят на едната ми ръка .

И аз съм така. Това ме тормози обаче.
Най-близката ми приятелка ми е такава от 20 и...години. Не знам какво бих правила без нея.
Моето лично разбиране и дефиниция за приятел е доста високо, така че малко хора мога да нарека приятели в истинския смисъл на думата. Иначе познати имам много.

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 16:54 от nana77

# 673
Аз имам приятели от всеки етап на живота си. Където и да попадна винаги се ориентирам бързо в обстановката и си намирам другарчета  Simple Smile

# 674
  • София близо до Витоша
При мен времето ме накара да намаля броя им - времето ги изпита до един , както и мен към тях. За себе си прецених да оставя само тези с които ми е приятно , имаме общи цели , идей, имам какво да си кажа с тях, тези които не ме натоварват - постоянно да се оплакват, да обсъждат другите, когато поискаш помощ и те се покриват/ макар че рядко ми се е случвало да искам помощ/

Общи условия

Активация на акаунт