За виртуалните образи и досиета

• 2 477
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
Всичко, което ми е интересно и следователно непотребно в реалния ми живот помня.
Но явно нямам такава способност спрямо "Социалното осигуряване".

Главата ми е пълна с непотребна информация, още повече, че притежавам жажда за подобен тип знания, която ужасно лесно се захранва с много интернет следи, които всеки е оставил във времето.

изводът е, почиствайте до колкото може след себе си:)

# 31
някои истории помня, други не.
аз самата виртуално съм доста прозрачна, не мога да разгранича мнението си от себе си, жизнения си опит и често давам примери и говоря за себе си с лични истории, така че не съм много труден потребител, както примерно са доста потребителки. изобщо не е трудно да се цъфне на вратата ми

# 32
Не помня,но и не знам нищо за никого,освен за 5-6 човека,с които контактувам в живота си.Е,за хора,които са ме впечатлили,помня това-онова.

# 33
  • София
   Малко хора помня  Embarassed! jullianna помня от преди да дойде тук  Peace.Блонди я познавам, затова я помня.И няколко майчета от август 2004 г!И няколко от темата на бабите и готварския! Няколко души ги познавам по стила им на писане.И няколко души,с които сме си писали на лични съобщения!Доста помня само като никове, подробности почти за никой не помня.Ама аз и от трите ми телефонни номера, само единия помня!

Общи условия

Активация на акаунт