Отговори
# 600
Намерих и кошче за кола втора употреба. Не е катастрофирало, ползвано около 6 месеца, същата марка и цвят като количката, заедно с адапторите за 120лв. Мамата каза, че ще ме изчака да напредна още, така че от големите неща май ми остава само шезлонг и легло да набележа.

# 601
Абе аз по принцип не съм поспалиа, но като чета и вашите мнения май трябва да се подготвя за едно продължително и уморително неспане  smile3507 Каквото такова, ще му мислим  Laughing
Цветич от тапите има ефект, но на мен в началото много ми пречеха, боляха ме ушите, но поне не чувах. Сега вече съм свикнала и не бих казала, че нищо не чувам, но поне ограничават донякъде и мога да се поотпусна евентуално  Laughing

Чин, браво, напредваш с покупките определено.
Аз май съм единствената нищо не купила още за детенце. Ще се позамисля Simple Smile

# 602
  • софия
Maidenly, ако си във Вип стая може веднага, но иначе много трудно ако някой познат не те вкара.

# 603
  • София
цвети, и аз се чудех дали не е рано, но реших да се възползвам точно защото не знам колко редовно се правят...Трябва непременно да се уговорим някак да се разпознаем там Wink  Аз ще съм с една приятелка, която съвсем случайно е точно за същия термин, както и аз Grinning  Иначе мен там ме следят - при Лазарова съм.

чин, точно заради такива разочарования и аз бях много впечатлена от тези, които ние купихме съвсем случайно и според мен на много добра цена за сатениран памук.  Очаквах да са като масовката, но не...Гледам, че имат и бебешки комплектчета newsm78

# 604
Ornella, така съм напреднала, че вкъщи нищо няма. Simple Smile Количката на склад, кошчето запазено, това от ларедут пътува.... нищо нямам всъщност Simple Smile
А и все още не съм влязла в нито един бебешки магазин.   Wink

# 605
  • Sofia
Chin може ли да пишеш коя е фирмата за чаршафи, защото имам същия проблем, освен с размера и с качеството. Аз днес съм много спокойна и се радвам че следващата седмица съм отпуска. Наканила съм се да преровя всички дрехи на Ники  и да видя какво бебешко съм запазила и какво и не, и тогава ще почна да купувам.

# 606
Здравейте и от мен.
Аз идвам да почерпя, че мъжа ми пораства и ще се върна да чета, че пак сте творили много.

# 607
Деска, да е жив и здрав рожденика ти и много щастлива да те прави.  bouquet

На мен днес ми е криво, едно че ме боли глава, друго ако не бях направила спонтанен аборт юни, днес трябваше да е денят на термина ми.
Сега само се моля всичко да е наред докрай.. и всички до една да родим живи и здрави деца, за които да пишем юни месец.   bouquet  Wink

Макензен, ще питам свекърва ми довечера и ще ви кажа.

# 608
добър ден тумбачета:)
на всички с рожденници-да са ви живи и здрави и много да си ги обичате и да си се радвате взаимно  bouquet
чинче не го мисли това-всичко ще е наред Hug

# 609
chin  Hug Вярвам че всичко ще е наред този път!
Честито на рождениците - весел празник днес

# 610
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Привет  Hug

Да се похваля с първите покупки за бебешоците. Вчера влязох в един магазин и купих по един комплект розови и сини гащеризони с бодита. Не че държа да са сини/розови, ама няма други просто  Laughing

Гледам за колички сте се поразговорили....Аз тук поразгледах из магазините, видях точно 3 вида, не харесах нищо и реших, че от БГ ще си поръчвам....И сега съм в чуденка, понеже не зная дали ще мога да пътувам до там, за да я видя с очите си.....Какво мислите за тази количка: цък?

ПП. Честито на рожденниците!
Чин, със сигурност всичко ще е наред!

# 611
Сега видях, че днес има още рожденици. Да са живи и здрави всичките.
Чин   bouquet
Вярвай, че всичко ще е наред. С риск да натъжа темата, мога и аз да споделя. Сестра ми направи аборт в 5-ти месец точно на именния ден на татко (6-ти януари). С първата ми бременност термина ми беше пак 6-ти януари. Тези две бебета не пожелаха да се родят на празника на дядо си. Сами се сещате как през последните три години най-хубавия празник на татко, вече е един доста тъжен повод. Но няма как, живота продължава. Гледаме напред и се молим до юни всичко да бъде наред. Аз вярвам, че накарая всички ще имаме един здрави и хубави бебоци.
Чин, мила, ти винаги си давала кураж в темата и си гонила лошите мисли. Не им се подавай сега     bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 612
Елина, честити покупки. На линка на мен нищо не ми излиза  Rolling Eyes

Деси, тъжно, но съдба...сега съм решена да родя това дете и дано Господ е с мен. Аз  направих спонтанен аборт на рождения си ден 30 юни...въпреки това празнувах, и не си позволих да се срина, пожелах си на следващия си рожден ден да гушкам живо и здраво мое бебе. Не си сложих психическа бариера и 3 месеца по-късно видях 2-те чертички отново. Дано ми се сбъдне желанието.... т.е не се съмнявам, защото този път ще успея!  Sunglasses
Всички ще успеем!!!

Как няма да ме боли глава, като цял ден лежа с лаптопа. Ставам да се активизирам малко.

# 613
Чин мила Hug ... всичко ще е наред!

Не знам какво ми става днес... избива ме на рев и това е...хормоните ми нещо явно играят...
Гледам да се настройвам позитивно, чета темички за обзавеждане... но...
добре, че поне бебо днес е доста активен, та ме успокоява.

Шунка - извинявай ама днес едва се концентрирам..забравих да ти пиша относно легълцето на ИКЕА. Ами според мен има поне 2 предимства разпъваемото легло: 1) не върви да сложиш на легло 1.80 мъниче високо метър, а и Икеа предлагат едни преградки (ползваме такава) които се монтират на легълцата им и малчовците не изпадат; 2) ако в момента ти е малко мястото...
Най-добре е да се види на място - ако ви се прави екскурзия до Букурещ - заповядайте!  Simple Smile ще асистираме

Аз честно казано се колебая какво да избера за каката. По-скоро съм си харесала 1-2 от беличките им модели, че съм голям фен на беличките мебели (дават простор и светлина в малкото ни жилище) и детската ми стая е вече с белички мебели (плюс моето детско креватче, което боядисах и стана приказно).

# 614
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Хъ, вярно не излиза. Това е количката Duette SW Java 2011 - Peg Perego

Общи условия

Активация на акаунт