Oбувки с безплатна доставка от javari.co.uk - 2 :)

• 44 199
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Интересува ме Рокпорт - гледам тяхната таблица с номерата и дава 8=43 европейска номерация. Аз нося 42 европейско (до скоро 41, но явно и нашите производители са сменили мерките). Това ли е размера за мен?
Определено 8 на Рокпорт е някъде към 42-43, горчив опит от тази сутрин, снимка на пета страница последния пост Laughing И ако ти харесат моите злополучни Рокпорт 8 = 42/43, пиши ми! Simple Smile

# 106
Не е валидно обаче за всички Рокпорт. Защото аз съм номер 8. Но с широк крак и даже имам 1/2 см във всичките пътъци място. Не ме притеснява, защото ми се подуват милите краченца, та луфта се обира.

catty m, виж се с Бижунка, да разбереш поне тези дали ти стават.

Бижуне, прати ми ЛС, да ти принтна нещата и да се видим да ти ги дам! Heart Eyes Явно сайтът не поддържа програмката. Нормално е!

# 107
  • Пловдив
yoshko, благодаря ти!

# 108
  • София
Благодаря за разясненията, явно ще трябва да пробвам с една поръчка и да видя.

Бижу, видях твоите злополучини покупки, за съжаление, на мен са ми много височки (аз съм доста висока-180 и не мога да нося толкова високи токове  Rolling Eyes )

# 109
Аз току що получих това -6ца
е не съм имала досега такава удобна обувка  Heart Eyes,стъпалото ми е 25 см и са ми идеални-толкова са меки,по-мека е стелката от домашните ми пантофи  Laughing.Самия модел е по тесен при свода,а при прасеца е доста широка-аз съм с широк прасец и пак са ми свободни

# 110
  • някъде там
е не съм имала досега такава удобна обувка  Heart Eyes,стъпалото ми е 25 см и са ми идеални-толкова са меки,по-мека е стелката от домашните ми пантофи  Laughing.Самия модел е по тесен при свода,а при прасеца е доста широка-аз съм с широк прасец и пак са ми свободни
Кое?

# 111
Иначе си получих и тези http://www.javari.co.uk/dp/B002VJIVHM?ie=UTF8&ie=UTF8 за тях нямам думи, страхотни са !!!

Ох, Трина, не мога да не кажа колко са хубави тези обувки на СК! Кажи нещо за номерацията и размера на стелката, ако може. Имам обувки на СК от Канада US 7 и съм фен на марката, но не знам как е номерацията в сайта. Мерси предварително.
Със здраве да ги носиш! Жалко, че са изчерпани...

# 112
Ами аз ги виждам-вие не ги ли виждате?!! newsm78

# 113
Някой има ли отзиви за този модел?
http://www.javari.co.uk/Hush-Puppies-Womens-Leather-H25301030/dp … ULNNOQ#tabsAnchor

Чудя се 8 или 9? Нося 41-41,5

# 114
# 115
  • София
Здравейте, благодарение на страхотната тема и на вас поръчах тези ботуши:
http://www.javari.co.uk/Fly-London-Womens-Midas-Leather/dp/B001A … =fly+london+boots

Получих мейл, че поръчката е тръгнала, но не знам дали е с UPS или с пощите, как разбирате по какъв начин е изпратена?

# 116
nolia, ако не ти пратят трекинг номер и го няма в сайта, при поръчката ти, значи е по пощата. Ще я търсиш в пощенския клон с или без известие. До 5 работни дни, трябва да е тук!

# 117
  • София
big pufana  Благодаря!  Grinning

# 118
Някой има ли отзиви за този модел?
http://www.javari.co.uk/Hush-Puppies-Womens-Leather-H25301030/dp … ULNNOQ#tabsAnchor

Чудя се 8 или 9? Нося 41-41,5

Отзиви нямам, но в коментарите ги дават доста широки около глезена и прасеца, ако не си обърнала внимание, да го имаш предвид при чуденето.  Peace

# 119

Честито!!!! И аз получих същия модел UK 3, но са ми малко тесни и ако някой иска бих ги заменила за UK 4. Моля на ЛС, ако някой проявява интерес.

Общи условия

Активация на акаунт