Oбувки с безплатна доставка от javari.co.uk - 2 :)

• 44 117
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
radinna, 7 е 40, 8 е 41 Рокпорт.

# 91
  • София, Хаджи Димитър
Румбич, имам ги мокасинките. Излишно е да ти казвам, колко са удобни и как ми лепнаха, нали?! Heart Eyes

Ахат, благодаря за инфото. Явно няма да ги острелвам.  Twisted Evil

redlady777, честити ти придобивки! Simple Smile
Big pufana, ти направо едвам ме нави!!!  bouquet
Ще си поръчам сините и не съм забрави, че ти обещах снимки на сивите.

# 92
  • София
някой получи ли тези Rockport Women's Laura Bow Ballerina Ballet

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 13:49 от AnMary

# 93
И аз тук...

# 94
Момичета аз си поръчаж тези http://www.javari.co.uk/dp/B0030BEZAC?ie=UTF8&ie=UTF8 но вместо номер 4, са ми изпратили 6 и сега трябва да ги връщам, а номерацията е изчерпана. Някой може ли да ми каже какво се посочва като причина в този случай, защото във формата за рефънд има само две опции в случай, че си намерил по-добра цена, а във формата за връщане не открих причина грешно изпратен номер. И понеже причината за грешката е в тях , дали не трябва да ми върнат порите и за пощенските разходи  Thinking Иначе си получих и тези http://www.javari.co.uk/dp/B002VJIVHM?ie=UTF8&ie=UTF8 за тях нямам думи, страхотни са !!!

# 95
Мерси за съчувствията момичета Laughing Hug
Четох за точно този модел на Geox, че е достатъчно да е с половин номер по-голям, а не с 2, но се оказа, че си е за два...
Имам обувки от еВау 7-мица, китайско производство и през лятото, когато са ми малко по-надути краката са ми малки. Имам няколко чифта сандали 8 и са ми идеални, затова поръчах 8. Ама Рокпота е направо 42, та и към 43 отива по мои сметки! ooooh! Какво е това нещо бе!? То бива разлика ама и такава не може да има пък. Crossing Arms
От Humanic обувките ми са 7...  ooooh! Наистина не знам какъв номер да поръчам и от кой модел, за да е ясно, че ще ми станат! А само да ги разхождаме от там до тук и обратно за проба... егати. Tired
Кракът ми е широк, побирам се и в 39 и в 40, и в 41! Обикновено нося 40 за обувки и ботуши и 41 през лятото за отворените чехли и сандали. Направо съм в шах! Че и чанта си поръчах за червените обуща ooooh! Joy
И тоя Адам някой си, от Javari, ми праща линк да си разпечатам етикетите за връщане! Е, как да ги разпечатам като принтера ми е като паметник у дома и не става, а линковете са ми в пощата. Дали мога в някой Офис 1 да ги помоля да си вляза в пощата и от там да ги разпечатам?  Rolling Eyes Толкова мразя сложнотиите... има чудесни неща но с този опит ми се струва, че ще се откажа. То тук да уцелиш е 1:100. Не може ли да изписват размера на стелката в см за отделните модели като са им толкова шантави мерките!?

Trina, аз им посочих номерата на ордерите и им пратих снимките, които показах и на вас, за да няма хър-мър. В ордера си пише какво съм поръчала и го виждат как изглежда на крака ми.

# 96
И тоя Адам някой си, от Javari, ми праща линк да си разпечатам етикетите за връщане! Е, как да ги разпечатам като принтера ми е като паметник у дома и не става, а линковете са ми в пощата. Дали мога в някой Офис 1 да ги помоля да си вляза в пощата и от там да ги разпечатам?  Rolling Eyes

Ето тук - http://www.maniaprint.com/item_details.php?id=3

Избери си нещо по-близо до тебе и тичкай.

# 97
Пуфче, ше требе със самолет да ида, няма да стане с тичкане! Joy Hug Всичките са на ма*ната си... Tired Аз си мисля, че в Офис-а 1, който е до нас, няма да ми откажат. Обаче днес нямам нерви понеделнишки да се разправям с това. И утре е ден! Whistling Няма да си развалям Трифона зарезан, я.

# 98
Ала-Бала ,мерси   bouquet. Иначе отговора на Синеоч го видях,но по-назад в темата някой показваше същия модел в розово и коментираше ,че са малки.Затова  се чудих.

# 99
Здравейте и от мен! Успешни покупки на всички Simple Smile  Весело отбелязване на празника

Пуфче, ше требе със самолет да ида, няма да стане с тичкане! Joy Hug Всичките са на ма*ната си... Tired Аз си мисля, че в Офис-а 1, който е до нас, няма да ми откажат. Обаче днес нямам нерви понеделнишки да се разправям с това. И утре е ден! Whistling Няма да си развалям Трифона зарезан, я.
Има едни програмки "free pdf printer" като напишеш в google и ще ти ги извади. Инсталират се лесно. Лъжат компа, че има принтер, а всъщност ти създават pdf  файл, който си е просто картинка. Навсякъде ще ти я разпечатат Simple Smile

Въпроса ми е към всички: не съм пазарувала от javari директно. До сега пазаруваме само от Amazon. Доставката безплатна ли е или пак до БГ ти таксуват и колко?

# 100
Ето и няколко отзива от мен:
http://www.javari.co.uk/Hush-Puppies-Womens-Leather-Ankle/dp/B00 … ush+puppies+women
Страхотни обувки и много мека кожа. За съжаление аз нося 40номер, поръчах си 7, но тя отговаря на  41 и ми е голяма, а 6-цата отговаря на 39 /според тях/:(

# 101
С молба някой да измери стелката на тези обущета, че щерката е луднала по тях. Интересуват ме 5 или 6 размер, някой ги беше купувал и каза че са умалени, ама дали на дължина или на ширина? newsm78
http://www.javari.co.uk/Kangaroos%20Womens%20Maryport%20White%20 … 59FA9E,B003ULNER2
Ох,и аз не разбрах,отговарят ли си или са умалени,аз нося 39 и се чудя на кой номер да заложа? Blush
Според мен са умалени!
Поръчах си 8-ца и ми е доста малка. За тесен крак са, и по-къс от моя. Mr. Green Сега ще си ги бия в главата. Май Рокпорт е моята марка-там май няма да има издънки са малка 8-ца? Чудя се на няколко моделчета и ме е страх да поръчам, за да не стоят и те в шкафа при неуспешните покупки?! Thinking

# 102
То тук да уцелиш е 1:100. Не може ли да изписват размера на стелката в см за отделните модели като са им толкова шантави мерките!?

Да, и аз не разбирам какво толкова ги спира да сложат сантиметрите - така и те няма да се занимават с върнати стоки. 

И защо въобще слагат английски номер на обувките (UK 7, UK8), като размера им изобщо не е според английската номерация и това се знае официално (за Geox например). Каква е ползата от обща номерация, като всяка фирма си има свои сантиметри за съответния номер.

# 103
  • София
От известно врмее разглеждам сайта и ви чета, но пак мие трудно да се ориентирам в номерацията.

Интересува ме Рокпорт - гледам тяхната таблица с номерата и дава 8=43 европейска номерация. Аз нося 42 европейско (до скоро 41, но явно и нашите производители са сменили мерките). Това ли е размера за мен?

Иначе за другите марки явно трябва 10 да поръчвам  Rolling Eyes

# 104
zigi, благодаря! Hug Стана това с виртуалния принтер, обаче явно някакъв друг проблем има, защото като кликна на линка в пощата се отваря страницата за отпечатване на етикета, а там ми показва проблем и етикета излиза така, което не е никакъв етикет!
 newsm78 Какво да правя!?!? Tired

Общи условия

Активация на акаунт