Oбувки с безплатна доставка от javari.co.uk - 2 :)

• 44 890
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
  • тук-там
Извинявам се ако е коментирано вече, но...очаква ли се още намаление на летни модели или ....

# 331
  • ...край Дунава
...6-ца са и леко ми стискат и убиват.Умирам си от яд, защото в момента са на съвсем друга цена...

А ти кой номер носиш? Колко см е стелката и в бяло ли са твоите?

# 332
  • Пловдив
Да, белите са моите. По принцип нося 37-38, според зависи от модела и марката.

# 333
Аз се извинявам, че още не съм качила снимки, но нямам никакво време през почивните дни. Embarassed Обещавам, ще се реванширам.
Поне успях да си измеря крака-дължина 26,5см. ширина 10,5см.

И сега с един въпрос:
Тези дали си отговарят на номера. Мисля, че някоя девойка си беше поръчала. Чудя се 8-цата дали ще ми стане? newsm78 Много ме блазнят, много. Flutter
http://www.javari.co.uk/Hush-Puppies-Womens-Marcella-Leather/dp/ … m%20also%20viewed...

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 22:54 от Ронка

# 334
Ронка, ти нали не носеше високи обувки?  Rolling Eyes Последните ти и този избор са все на ток. Laughing
И аз съм 175 и имам едно сабо на платформа, което е 11 см... Crazy въобще не ме притеснява височината ми.

# 335
Ронка, ти нали не носеше високи обувки?  Rolling Eyes Последните ти и този избор са все на ток. Laughing
И аз съм 175 и имам едно сабо на платформа, което е 11 см... Crazy въобще не ме притеснява височината ми.
Ами...какво да направя като само към тези ме влече?! Embarassed Ще ги нося, къде ще ходя. Наистина в близките 4-5 години съм обувала обувка на висок ток...няколко пъти, може би 2-3 и то по някакъв случай. Покрай децата няма как да се накипря с висок ток, и да тичам по тях в парка. Mr. Green Поне аз не го мога де.

А тези колко ли са високи? newsm78 Предполагам не повече от 8-9см. Rolling Eyes
Ще поръчам 8-ца и ще се надявам да ми стане.

# 336
Токът е висок 3.25", в случая мерната единица е инч. Т.е. 8,3 см. Peace

# 337
Има ли някой желаещ да се комбинираме да поръчаме от детските модели до английкси адрес,че набелязах за малката  едни красоти.

# 338
  • Пловдив
Рали незнам, иска да тренира ли с тях?
Да. Бяга по 10 км минимум (не е спортистка, а за тонус) и то по асфалт  Rolling Eyes

# 339
  • Пловдив
Някой поръчвал ли е тези на Kangaroos, дали си отговарят на номера?

http://www.javari.co.uk/Kangaroos-Womens-Flattie-Pump-Ballet/dp/ … 8SM%2CB002FGT8PU%
2CB002FGT8VY%2CB001M4HW3G&asinTitle=Kangaroos%20Flattie%20Pump%20Ballet&contextTitle=Search%20Results&brands=Kangaroos&sort=-product_site_launch_date&showDesigner=2
 Peace Аз получих ето тези  http://www.javari.co.uk/Kangaroos-Womens-Flattie-Pump-Ballet/dp/ … &ref=dp_cs_25 и си отговарят точно на номера

# 340
Да. Бяга по 10 км минимум (не е спортистка, а за тонус) и то по асфалт  Rolling Eyes
Тогава по-добре дай малко повече пари, но и купи маратонки, които са специално за джогинг. С по-мека подметка, с камери, които да омекотяват натоварването при бягане. За такива разстояния абсолютно не препоръчвам такива, тя бяга професионално предполагам, да си пази краката!
Нещо от този тип.

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 12:15 от Бижy

# 341
Да. Бяга по 10 км минимум (не е спортистка, а за тонус) и то по асфалт  Rolling Eyes

ами според мен по скоро не, намери и специални маратонки за рънинг, те все пак са със специална подметка и така нататък. Тези определено не стават за тази цел, ще си набие яко краката, подметката е равна все пак.

# 342
  • Пловдив
  bouquet Благодаря ви Синеоч и Бижу! Определено е така. Тя и с такъв тип си бяга, но ги парцалоса и поръчах от спорт депот-а адидас, рийбок и капа, но адидаса леко малък, другите пък й се "свидят" да ги къса за бягане  newsm78 Опитвам се да й втълпя, че е по-важно да си пази краката, отколкото маратонките, но  ... младеж  Mr. Green Ще гледам за други сега.

# 343
  • Варна
Здравейте, редовно ви чета, но сега реших и да пиша.
Аз пък си поръчвам маратонки от ММ директ и съм много доволна. Адидаса са винаги с един номер умалени. Другите марки си съответстват.
Момичета искам да ви попитам отново за Хъш Пъпеса. Нося 38номер - стелка 24 или 24,5см. Не мога да се реша дали да избера UK5 или UK6 за ботуши.

# 344
Момичета искам да ви попитам отново за Хъш Пъпеса. Нося 38номер - стелка 24 или 24,5см. Не мога да се реша дали да избера UK5 или UK6 за ботуши.
На таблиците с размери на Хъш Пъпис за 24,5 см е дадено за №6, а пък за ботуши да ти стискат... ще е доста некомфортно.

Общи условия

Активация на акаунт