Oбувки с безплатна доставка от javari.co.uk - 2 :)

• 44 227
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Аз меря с ролетка  Laughing. Шивашкия метър е достатъчно точен, стига да мериш правилно  Wink

# 496
да попитам някой поръчвал ли си е чанти или аксесоари?

# 497
Aз, ама не ми дойде поръчката  Laughing
Сега чакам втората. Ако и тя не дойде ще откача  Crossing Arms пък и няма да ми вярват вече от сайта.

# 498
Аз се чудя на тази малко скъпичка ми идва обаче, от друга страна кафявата я дават последна и съм пред голяма дилема  newsm78

# 499
  • някъде там
Според вас тази чанта с тези обувки пасват ли си като цветове?

Според мен , тази чанта не е спортна Rolling Eyes

# 500
Другите които съм харесала са много цифра, в момента и да се напъна не мога да си ги позволя  Sad ще почакам да ги намалят...евентуално.

# 501
  • ...край Дунава
да попитам някой поръчвал ли си е чанти или аксесоари?

Аз. Поръчах си два ключодържателя на Diesel в понеделник вечер, надявам се да пристигнат до края на седмицата-ще снимам и покажа веднага Peace

# 502
  • Варна
jj okocha, върнаха ли ти вече парите? Пак да питам, трябва ли данните на картата да са запаметени в акаунта?
Уфф да ви се оплача, прибирам се днес и от далече виждам на вратата залепена бележка. Направо изтичах до там а после и до пощата, викам си брех ботушите пристигнаха.Сърцето ми се разтрепера чак от кеф.... Да ама не, друга поръчка, от Амазон, която пуснах миналия четвъртък на 17 а в проследяването от 19 е заседнала в някакъв немски град. Съдържа кана Брита, каквато си имам така или иначе, така че почти не й се зарадвах  Crossing Arms

Миоки и аз тази чанта фиксирах, но като видях цената избягах бързо.

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 20:24 от mentolka

# 503
Май не е нужно да ти стоят данните от картата, защото като направиш някаква промяна, пише, че промените не важат за вече направени поръчки. Аз си смених датата на валидност.

Аз чантето си го сейвнах за друг път, ако го намалят случайно...  Rolling Eyes исках да си взема нещо за ботушките, ама това което ми хареса струва над 100 пари ...

# 504
благодаря на сисли и окоча, стискам ви палци да дойдат. Моля пишете ако дойдат за отзиви. Харесала съм някои модели, обувките идват, но за аксесоарите newsm78

# 505
  • Варна
http://www.javari.co.uk/Camel-Active-Womens-Spark-Trainer/dp/B00 … t=shoesbrowserel2
Това си поръчах 5,5UK нося между 38 и 39, имам около 0,5см свободно място до върха на обувката, т.е. може да се поръчва с половин номер по-малък според мен.
Не поисках разрешение за ,,нов-луд-по-обувки" , но се надявам да не ме изгоните.   bouquet

# 506
Ау, много са готини  Heart Eyes
Може ли снимка на крак?

# 507
  • Бургас
Дами някой ще ме включи ли за поръчка   Peace

# 508
  • София
Ето и размерите, които бях обещала на Fly London размер 38 UK5:
стелка - 24.5 см
подметка - 26.5 см
прасец в най-широката част 35 (би могъл да се разтегне до 37 см. заради ластика)
http://nolia.snimka.bg/other/ip.572934.22512468 - ето и две реални снимки, с не много добро качество  Embarassed

# 509
Интересно... до колкото разбрах на semirami са UK6 с дължина на стъпалото 24,5см и твоите са със същата дължина на стъпалото, но са UK5  newsm78 или нещо не съм разбрала като хората  Blush

Общи условия

Активация на акаунт