Oбувки с безплатна доставка от javari.co.uk - 2 :)

• 44 236
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Ох, да. Извинявай. 0700 18 877

# 481
Миоки, стелката - мерих ти отвътре е 24.5 см.
Като гледам таблицата с номерата - по таблица си отговаря. До модел си е и до краче. Хъш Пъпис имам UK5 и са ми точни. Тези флайки UK6 са ми ОК. Dune - UK6 са ми малко големи.
Не го мисли предварително. Може и да си уцелила.

Пуфана, мерси. Да, така, така  ... само изчерпани да се показват ...  Laughing
Много от летните моделчета, които постнаха момичетата и аз ги харесах, но нямаше моя номер.

# 482
  • Пловдив
Ох, да. Извинявай. 0700 18 877
big pufana , благодаря, утре пратката ще е при мен.

# 483
Аз пак да попитам като пълен тъпънар, къде си проследявате поръчките? Не намирам линк при мен освен към страницата на магазина, но там няма линк, само номер на поръчката.

semirami
, благодаря ти! Тогава, ако на 5-цата дължината на стелката е 23.5см, както пише в таблицата, значи съм си баш за 5-ца  Simple Smile 24,5см ми е голямо.

# 484
Миоки, споко, без куриер са нашите. Не е ясно как си избират да ги пращат с куриер. Моята втора поръчка беше с такъв.  Ако ти ги пратят с куриер, получаваш мейл с трекинг номер за проследяване, отделно в акаунта ти, срещу поръчаката също има такъв за проследяване.

Нашите са в пощата този път. Cry

Даскал 77, да снимаш непременно и да похвал тука! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 16:06 от big pufana

# 485
 Laughing добре, оф направо съм се побъркала с тия обувки. Напълнила съм с 14 артикула чантата и чакам тия да дойдат да видя как е положението.  Crazy hahaha
Защо  Sad за по пощата? По-бавно ли пристигат или?

# 486
  • София
Миоки, ако всичко е наред за 5 дни идват през БГ-пощи.

# 487
Звучи доста добре Simple Smile
Аз исках да попитам за намаленията. Има ли някакви стандартни периоди или през цялото време има намаление на избрани артикули и ако дадена стока в момента е в намаление, случва ли се да я намалят още или колкото-толкова?

# 488
На това намаление имаше стоки със 50-70% надолу. По-голямо не съм видяла. Иначе има кодове за по 10-20 лири дискаунт, което не е много на фона на това, което беше сега. Поне това съм заварила аз.

# 489
На това намаление имаше стоки със 50-70% надолу. По-голямо не съм видяла. Иначе има кодове за по 10-20 лири дискаунт, което не е много на фона на това, което беше сега. Поне това съм заварила аз.
На мен по-голямо убеждаване май не ми трябва ooooh! Ти все едно ми каза юруш  Wink

# 490
Ако някой знае нещо друго, да каже. На мейла ми пращат вече и реклами за чанти. Не пише кога ще свърши намалението. В края на януари ми пратиха мейл, че има няколко дни до края, обаче го удължиха. Ходи, че ги разбери. Сайтът е от миналата година /септември май беше/. Преди това го нямаше.

Еми, юруш тогава!  Joy

# 491
Абе момичета аз ли съм нещо некадърна не мога да разбера?! Нося 35  и сега реших да си измеря кракът - излезе ми 22 см. Меря от върха на големия пръст до петата. Грешно ли е? Така не мога да се реша кой номер нося??? Crazy

# 492
Бибоче, стъпи на лист и с молив си очертай крачето. Измери и двете, за по-сигурно. Това е т.н. твоето двумерно краче. За да стане триизмерно му трябва обем, който липсва в рисунките ти. Демек, не се втелясвай толкова.

# 493
Според вас тази чанта с тези обувки пасват ли си като цветове?

# 494
Добре! Сега ще го очертая и пак ще меря. Стана ми много интересно, защото нали споменах, че нося 35, а по таблицата на сайта според метъра съм за 36.5, което съм убедена, че ще ми е голямо.
А аз май не меря правилно със шивашки метър  newsm78 с линия дали е по различно? Thinking Уф че нямам линия.

Общи условия

Активация на акаунт