Oбувки с безплатна доставка от javari.co.uk - 2 :)

• 44 068
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
  • София
big pufana  мерси за темичката   bouquet
добре ,че живея сама иначе щяха да ме изгонят  Mr. Green - вече нямам място къде да складирам обувките и седят в кашанчетата в стаята,коридора ,че дори и в хола зад дивана  hahaha

онзи ден получих мейл ,че има нова колекция , но не смея да я разгледам

# 16
Пуфанка, добави старата тема в първия пост, защото там има снимки все пак!

Заплес съм, заплес. Миси много за напомнянката.   bouquet

Ох, съветче искам - да отстрелям ли тези за щерката?! Много им се насландисваме и двете. Тя е висока 1,70 см, с номер 38,5. Мисли, че ще стърчи над останалите с тях. Питах в миналата тема, 7 см. бил тока. Уфф.

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 12:50 от big pufana

# 17
  • София
big pufana аз ги чакам тези дни, но в кафяво
няколко момичета ги бяха закупили и даже има снимки на живо , но казват ,че трябва да се поръчва един номер по-голям

аз  съм 174 и нося високи обувки (имам и от 11 см ) , със стърчането съм свикнала , дори и без токчета стърча над почти всички приятели

# 18
Здравейте! Ето ме и мен в новата темичка.
Да споделя с вас новите ми придобивки:
Направих поръчка на 8.02 вечерта за 3 чифта и двата пристигнаха с UPS на 10.02, а третия са го пратили по пощата. Получих това:
1. BRONX http://www.javari.co.uk/Bronx%20Womens%2083534-C1%20Heeled%20San … QHXMMM,B00332FZMK
Искам да ви кажа, че обувките са с уникално качество и изработка. За тези който носят високи токчета - ходилото на пръстите е толкова меко, все едно съм с пантофи на токчета. Вярно, че токчето е 13 см, но като се махне платформата става реално по-малко. Важното е, че изобщо не се усеща височината. Това са първите ми обувки на BRONX, но са уникални. А опаковката - катарамите дори бяха обвити в търка хартия. Поръчах №5, стелката е 24.5-25 см. Моят крак е много слаб в глезена и при високи токчета се изплъзва малко напред.
2. GEOX http://www.javari.co.uk/Geox-Womens-Riccione-Art-F-Sandal/dp/B00 … ywords=geox+woman
Обувките са подходящи и за по-широки ходила, на снимката може да се види, че има един ластик на каишката на ходилото.
Тези ги поръчах за една приятелка на 5.02 и ги получих по пощата с препоръчана пратка на 10.02, нищо, че ми даваше дата за доставка на 28.02.
http://www.javari.co.uk/Rockport-Womens-Patty-Corded-Uniform/dp/ … ort=relevancerank
Искам да ви кажа, че на живо изглеждат с една идея по-хубави. Поръчахме 5.5, на кутията пише че отговаря на 38.5. Стелката я измерих като 26 см.
Хвърлила съм око на тези:
http://www.javari.co.uk/Rockport-Womens-Barbarella-Wave-Decorati … _site_launch_date
Не знам кой номер да си поръчам, защото при остри обувки мога да нося един номер по-малък - имам много тесен крак и палеца ми е с почти 2 см над другите пръсти и влиза до края на обувката. Моля, който е поръчвал да ми каже на кой номер UK съответства US 7 или стелка 24 см (защото имам подобен модел на Rockport, закупени от Канада, на които пише US 7). Благодаря.

P.S. Извинявам се за дългите линкове, но не знам как се вмъкват линкове към думи.

# 19
И аз му че чудя на този Бронкс  Thinking може ли да го снимаш redlady777 ?

# 20

Ох, съветче искам - да отстрелям ли тези за щерката?! Много им се насландисваме и двете. Тя е висока 1,70 см, с номер 38,5. Мисли, че ще стърчи над останалите с тях. Питах в миналата тема, 7 см. бил тока. Уфф.
[/quote]
Имай пред вид и друго за тези ботушки.....може да са й широки доста горе. Нали вкъщи сме на тема разширяване на моите, та дадох на щерката малко да ги поноси, че е с моя номер.Ама крачето й стои като набучено в саксия Grinning

# 21
  • Бургас
Пуфанка, добави старата тема в първия пост, защото там има снимки все пак!

Заплес съм, заплес. Миси много за напомнянката.   bouquet

Пуфанка смело и поръчвай на дъщеря ти ботушките Peace. Аз си ги взех и вече 15 дни ги разтъпквам, много са ми удобни, нищо че са 7см. ток, не им личи. Аз съм 172см. стърча малко над мъжа ми ама какво от това  Mr. Green. Щом и шофирам с тях и ми е удобно значи и на детето ще са му удобни. Вземи и УК6.
Аз пък им се чудя на тези красоти сега newsm78 http://www.javari.co.uk/Rocket-Dog-Womens-Goofup-Slingback/dp/B0 … +Goofup+Slingback

# 22

Много са красиви! макар за мен да са прекалено високи.
Но са Out of Stock  Sad

# 23
  • някъде там
да ви следя и аз

# 24
  • Бургас

Много са красиви! макар за мен да са прекалено високи.
Но са Out of Stock  Sad
Ами аз докато им се чудех и взех, че си ги поръчах Laughing. Само, че в мръсно бяло или ленено не в черно. Доставката ми е дата 2-7.03 дано дойдат по рано Praynig, не че ще ги нося сега ама....

# 25
big pufana тока на ботушките наистина е 6,5-7 см и страхотно удобен /сестра ми е много доволна станаха и нейните и си ги носи / но UK6 не съм сигурна дали ще стане на дъщеря ти - и аз съм малко над 38 от някои марки имам 5,5 но тези не ми станаха/вярно че и крака ми не е много тесен/  и ще ги връщам! Иначе и в старата тема писах -кожата, подметката изработка въобще са супер!

И ако някой проявява интерес за UK6 моите са в черно само са мерени взех ги на същата цена !

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 16:25 от ahat

# 26
  • София, Хаджи Димитър
Румбич, честити Рокпортки. Може ли реални снимчици, че съм метнала очо на сивите разцветки?
С удоволствие, но в понеделник, че все още са в офиса.
Аз се чудя пък на тези:
http://www.javari.co.uk/Rockport-Womens-Gerti-Moccasins-K53911/d … GJ6G%2CB0032Z8BBK

# 27
Да не пропусна нещо и аз  Whistling

# 28
Румбич, имам ги мокасинките. Излишно е да ти казвам, колко са удобни и как ми лепнаха, нали?! Heart Eyes

Ахат, благодаря за инфото. Явно няма да ги острелвам.  Twisted Evil

redlady777, честити ти придобивки! Simple Smile

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 17:42 от big pufana

# 29
  • София
Благодаря за , темата!   bouquet

Уф , докато си напиша питането  , за едни ботуши и те свършиха.. Laughing

Затова ще попитам за  Fly London. В миналата тема Фриимайнд, сподели, че са умалени. Може ли някой, който притежава техни обувки да измери стелката и да сподели дали отговаря на таблицата!  Praynig По възможност обувка с ток .. Grinning

Редактирам се, питането ми е за Feud London, обърках имената. Blush Няма да откажа информация и  за горните по принцип.

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 18:36 от Courage

Общи условия

Активация на акаунт