Oбувки с безплатна доставка от javari.co.uk - 2 :)

• 44 958
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • ...край Дунава
А дали някой може да даде мнение за тези, като качество и дали си отговарят?

И аз много ги харесвам тези. Даже съм си ги запазила в списъка за по-късно. Не мога да се реша да ги поръчам, защото токчето ми се струва, че е много високо...

нали тези виждаш  ,че аз като отворя се появяват едни червени с ластици Rolling Eyes

Дано някой се включи с мнение...нищо, че са високи, няма да ги нося всеки ден и така Laughing

# 211
сутринта като излизах от вкъщи ме зарадваха с известие ,че ботушките са ми стигнали
така ,че довечера ще ги взема и ще сложа снимки (п.с по назад в темата има снимки , но са на черния модел , а моят е кафявия)
тези: http://www.javari.co.uk/dp/B003ULNQ7A?ie=UTF8&ie=UTF8
Много са хубави! Ще чакам мнение довечера дали отговарят на номера. Прочетох ревюто и останах с впечатление, че са по-теснички?! Rolling Eyes

# 212
  • Бг
Привет на всички. Аз си харесах тези балеринки - http://www.javari.co.uk/Geox-Womens-Lola-Art-D-Ballet/dp/B001G60 … rank&onsale=1 . Дали си отговарят на номерата, някой дали знае ? Аз по погрешка пуснах поръчката, а не съм си заредила картата, голям смях, то сакън да не би да пропусна шопинга. Сега трябва да тичам до банката  Joy .

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 12:26 от Alexa_a

# 213
сутринта като излизах от вкъщи ме зарадваха с известие ,че ботушките са ми стигнали
така ,че довечера ще ги взема и ще сложа снимки (п.с по назад в темата има снимки , но са на черния модел , а моят е кафявия)
Много са хубави! Ще чакам мнение довечера дали отговарят на номера. Прочетох ревюто и останах с впечатление, че са по-теснички?! Rolling Eyes

На мен UK3  (36 БГ) са ми добре на дължина, но са ми тесни, за дама, която носи 35 ще са ок - тези които са при мен са в кафяво и обмислям евентуално връщане.

# 214
Alexa_a, на Geox моделите се поръчват по принцип с +2 номера, защото са много умалени.

# 215
А дали някой може да даде мнение за тези, като качество и дали си отговарят?

И аз много ги харесвам тези. Даже съм си ги запазила в списъка за по-късно. Не мога да се реша да ги поръчам, защото токчето ми се струва, че е много високо...

нали тези виждаш  ,че аз като отворя се появяват едни червени с ластици Rolling Eyes

Дано някой се включи с мнение...нищо, че са високи, няма да ги нося всеки ден и така Laughing

Dune Women's Satori Heel - тези веждам и за тях писах. Много ги харесвам и продължавам да мисля за тях.... но от много мислене накрая може без тях да си остана. Както стана с едни сини Rockport Barbarela, няма ги вече..
Някоя от участничките беше писала, че обувките на тази фирма Dune си отговарят на номера.

# 216
Аз получих същите и вече писах по назад-но пак ако ще помогне- 6цата ми е идеална-крака ми е 25см/широк с широк прасец/.Никъде не ме стискат ,а самия модел при прасеца си е широк истои свободно дори на мен!

# 217
  • Бг
Alexa_a, на Geox моделите се поръчват по принцип с +2 номера, защото са много умалени.
yoshko, благодаря, и сега какво излиза, че ще ходят за подарък на някой, жалко  Sad. Ама така е, който бърза, така се получава. Нищо, поне ще видя като качество и бързина на доставката как ще е.

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 14:22 от Alexa_a

# 218
Най-после се оправих с мойта първа поръчка.  EmbarassedПолучих първи потвърдителен мейл с който ме уведомиха за номера на поръчката и дата на получаването и. След един ден получих втори мейл с който ми потвърждават, че е изпратена и мога да я следя в сайта им. Как мога да разбера как ми е изпратена поръчката дали по поща или куриер за да я следя newsm78 Да не би това да значи че е по пощата - "Delivery Speed: Standard", а забравих да кажа , че и парите ми още не са изтеглени. Нормално ли е това?

# 219
  • София
значи оказа се че на стъпалото ми лепнаха , но са ми широчки на прасеца (не ми е тънък , а ги обух с дънки и то без да се налага да разтягам ластичето горе Laughing)
другото странно е, че  поръчах номер 9 (нося 40 номер ) в табличката пише 42 , но на обувките пишеше 43  Mr. Green
та да знаете вече нося 43 номер  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
другото странно нещо беше ,че идваха от Германия и кутията беше цялата разпокъсана
иначе страшно ми харесват утре ще ги сефтосам
ето и снимка:
http://i253.photobucket.com/albums/hh60/lepidopteria/POKUPKI/004-3.jpg

# 220
  • София
От известно време пазарувам от Javari и следя темата с огромен интерес. Реших да се разпиша, за да споделя какво ми се случи днес и как от Javari решиха "проблема".
В Четвъртък 10.02 поръчах 3 чифта обувки - мъжки, дамски и едни маратонки:
дамски
мъжки
маратонки Asics
Дамските и мъжките обувки пристигнаха в Понеделник с UPS, но се разминахме с куриера и ги получих днес.
Маратонките са изпратени по пощата и вече имам известие. Утре ще са при мен.
Днес отварям дамските обувки и установявам тотално несъответствие между описанието в сайта и това което получавам. На външен вид са същите като на снимката, но в сайта пише че са от естествена кожа, а те са чист балатум. За страна на произход са написали Холандия, а те произведени в Китай. Крайно възмутена им написах мейл, в който им обяснявам как лъжат клиентите си.  След няма и два часа получавам отговор от тях, в който ми се извиняват за несъответствието, благодарят ми за това че съм ги информирала, и че грешката ще бъде поправена на сайта им. В знак на извинение ще ми възстановят сумата, а тези обувки ще си останат за мен. Естествено аз съм предоволна от отговора, който получих и реших да го споделя с вас. В тази връзка да попитам често ли се случва да има несъответствие между описанието в сайта с реалните продукти? Някой да е засичал подобно нещо?
И в заключение ако някой се интересува от информация за изброените по-горе модели съм на разположение  Simple Smile

# 221
  • До сърцето...
... Eдиния чифт ще пристигне утре (според ордера), а другия - на 8 март. Сега проверих тракинг номера - пакета вече е в София "Arrived at destination country".

Днес след работа вече ме чакаше поръчката в къщи. Супер!!! Толкова бързо никога не съм била обслужвана по интернет.

Кикерсите поръчах 37 номер, според мен си отговарятна 36,5; за тесен крак са, на мен ми убиват в пръстите.

Бронкса са много по-готини, за този висок ток са по-удобни, направо са си супер!!!
И не са ми толкова тесни  Mr. Green redlady777 ,благодаря за помощта!

# 222
  • София
Ох аз пак с моето питане купихме това 8 UK за мъжо:
http://www.javari.co.uk/Columbia-Mens-Gorge-Omni-tech-Hiking/dp/ … =price#tabsAnchor

Сега искам да купя това: http://www.javari.co.uk/Rockport-Mens-Gravina-Vicuna-K54254/dp/B … ULNPSU#tabsAnchor

Проблемът е кой номер да взема  newsm78 Той носи 42.
На Rockport пише че 8UK = 8 US и е 41 номер EU.
В същото време на Columbia-та пише 8 UK = 8,5 US и е 42 номер EU.

И в духа на Хъш Пъпис-а да си споделя днешния "уиндоу шопинг", премерих 3 чифта (на Графа)  
Едно с едно нямаше еднакво, цените са без коментар - под 124 лв. нямам спомени да видях.
Нося 36-36,5, ботуши вземам 37.
№ 1 - Ботуши 37 номер: отзад, зад петата, си пъхнах палеца, т.е над 38 номер реално бяха.
№ 2 - Ботуши 37 номер: станаха ми, т.е. една идея по-големи мога да сложа стелка, ОК
№ 3 - Боти 36 номер: станаха ми, т.е една идея по-големи мога да сложа стелка.  

# 223
Desem, на женския Rockport пише, че UK8 = EU43, но си е 41. Така че, най-вероятно и при мъжките си отговарят стандартно на номера, не според таблиците. Дано се включи някой купувал мъжко от марката.

# 224
Radika, бронкса са страхотни. От вчера им се чудя, би ли споделила колко са високи? Защото аз с моите 175 см....

Общи условия

Активация на акаунт