Oбувки с безплатна доставка от javari.co.uk - 2 :)

• 44 954
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Zdraveite sledq vi ot dosta vreme i daje moga da poxvalq s parvata si pora4ka. Polu4ix tezi http://www.javari.co.uk/Miss-Sixty-Womens-Whitney-Sandal/dp/B003 … t=shoesbrowserel2
straxotni sa pora4ax 6 i si otgovarq na nomera 39 bg
mnogo udobni i leki.

с ластици ли са обувките? Аз точно тези гледам от сутринта, но ми е кофти монитора в работата и не мога да ги разгледам детаилно.  Чета, че е нАбук, но да попитам все пак. За какъв крак са по-подходящи?
Ne6to kato nabuk e  ne sa lastici
 za po tesen krak , no moq e 6irok i mi stavat
Super sa mnogo leki i udobni

# 241
  • ...край Дунава
Момичетата, които пазаруват с карта VISA на ПИБ, бихте ли ми казали, какви цифри слагате тук, на картата ми освен номера отпред и срока на валидност няма други цифри/като и отзад има едни/ но дата на издаване, какво ще рече?

# 242
  • София
Момичетата, които пазаруват с карта VISA на ПИБ, бихте ли ми казали, какви цифри слагате тук, на картата ми освен номера отпред и срока на валидност няма други цифри/като и отзад има едни/ но дата на издаване, какво ще рече?
Не се попълва това е само за  Maestro

# 243
Преди малко направих първата си поръчка от този сайт или поне така се надявам! Получих потвърдителен мейл. Това, което ме притеснява е че никъде не ми поискаха трите цифри от гърба на картата. Досега от всички сайтове, от които съм пазарувала, съм ги попълвала. 
И без да си въведа телефона, не ми разрешаваше да продължа с плащането. Така ли е по принцип или съм пропуснала нещо.

Благодаря предварително!   bouquet

# 244
  • Пловдив
Не ги иска трите цифри, но иначе си приема картата и се осъществява плащането.
Телефона е необходим, в случай че пратката се изпрати с UPS, за да се свържат предварително с теб относно времето на доставката. Поне аз така мисля, макар че на мен никой не ми се обади предварително.
Направих поръчка на два чифта сандали в понеделник - днес вече са при мен.
Ето тези , в розово, номер 4 (на тях пише 37), но са ми малко малки и според мен отговарят на 36 номер. Много ме е яд. Влюбих се в тях, но ако някой си ги припознае - на ЛС, че не ми се занимава с връщане.

Другите в момента ги няма на сайта, за да ги покажа, но са на същата марка и си отговарят точно на посочения номер.
Одеве направих поръчка и за майка ми. Ще чакам с нетърпение. Зарибена съм. Сериозно.

# 245
sunlight Явно е така, защото и аз като теб се питах - дали съм направила поръчка? newsm78
Никъде не ми поиска трите цифри на картата отзад, които при друи плащания съм ползвала.
Утре би трябвало да получиш още един е-майл. Само незная  кога теглят сумата защото на мен още не са а е трети ден откакто съм направила поръчката.

# 246
AlexaS, emily_m, благодаря за отговорите!  smile3525

Сега остава да си ги чакам "спокойно" да пристигнат.

emily_m, относно тегленето на сумата предполагам, че трябва да минат няколко дни, за да се види в банкирането (пр: от ларедут - като ги изтеглят на 10 - на мен ми излизат чак на 14)

# 247
  • Бургас
Днес получих втората си поръчка от сайта. Отново дойдоха за 4 дни по пощата. Супер съм доволна Grinning
Ето това получих: http://www.javari.co.uk/dp/B00361G48M?ie=UTF8&ie=UTF8 само че в бежаво.
Снимки съм направила, но нещо снимка бг ми прави пачове Crossing Arms

# 248
  • ...край Дунава
Преди час направих първата си поръчка.....блокирали са ми сумата за обувките, и явно ще ги дръпнат, като дойде втори потвърдителен мейл, нали?
Датата за доставка е 8-ми март, но да се надявам, че ще дойдат по-рано, като чета, че идвали за 3-4-5 дни Flutter

Че моите въпроси спиране нямат-нямат Embarassed, та от детските 27 номер-на кой номер в сайта отговаря, че ми е мн. объркано?

# 249
  • София
Sisley83 не доставят детски обувки в БГ

# 250
  • ...край Дунава
Благодаря ти, видях....върнах се в първата тема и в момента чета за да не питам постоянно тук Tired

# 251
Човек като ходи нощно време на работа и като има цяла нощ пред себе си, се чуди какво да измисли... та и аз така! Laughing Blush
Поръчах тези, пак №8! Дано не се окажа пак грешно преценила...  Confused Уж четох размери, сантиметри... Стискайте палци! Като дойдат в сряда, ще разкажа.

# 252
  • София

Че моите въпроси спиране нямат-нямат Embarassed, та от детските 27 номер-на кой номер в сайта отговаря, че ми е мн. объркано?
UK 9 е наше 27  Peace  имаме сандали,обувки на Umi , Ricosta,Norvic  стелката е 17 см.

# 253
Sisley83  Simple Smile Видях, че си питала за детските аз също се интересувам, но от номер 30 по Бг, ако поръчваш моля те пиши ми на лични, за да не спамим темата. Да обменим опит относно поръчването (понеже директно неможе да се поръча) или да се комбинитаме, ако ни е по-изгодно.
  bouquet

# 254
  • София
Sisley83  Simple Smile Видях, че си питала за детските аз също се интересувам, но от номер 30 по Бг, ако поръчваш моля те пиши ми на лични, за да не спамим темата. Да обменим опит относно поръчването (понеже директно неможе да се поръча) или да се комбинитаме, ако ни е по-изгодно.
  bouquet

Може ли да пишете тук, нищо, че не може да се поръчва пряко? И мен ме интересува детската номерация.

Общи условия

Активация на акаунт