Oбувки с безплатна доставка от javari.co.uk - 2 :)

• 44 881
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
orca този Геокс от форума ли си взе мисля 7 беше стелка 25,5 а иначе кой номер си бг:peace:
ако сложиш и снимка на краче  bouquet

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 21:19 от ahat

# 361
orca този Геокс от форума ли си взе мисля 7 беше стелка 25,5 а иначе кой номер си бг:peace:
ако сложиш и снимка на краче  bouquet

Дааааааааа, точно тях. На кутията пише 38 EU, 7 UK, стелка 25,5 см, но реално стелката от край до край е 24.5 см. Нося 38, е понякога и 37 съм взимала, и 39 само веднъж. Снимах ги, но не мога да кача от пикаса тук снимки newsm78

# 362
  • До сърцето...

Пуфанче, на тия вторите и аз съм им мераклийка. Па и на първите  Mr. Green
Отговарят ли си на номера?

Въй, те само 7-ца са останали  #2gunfire

# 363
  • София
Съгреших, момичета, съгреших....

и аз, но като дойде ще пиша как, с какво и колко Embarassed

# 364
  • У дома
Здравейте,   bouquet
големи красоти сте си накупили, със здраве да си ги носите всички!
Поразгледах назад в темата, дали има отзиви за тези, но ненамерих.
http://www.javari.co.uk/Replay%20Womens%20Bonita%20Sandle%20RP11 … 1U0KAG,B003Q6CNK0
Бихте ли помогнали с информация, моля?
Хубав ден от мен за сега

# 365
Отговарят ли си на номера?
Въй, те само 7-ца са останали  #2gunfire

Ми ... виновата.  Embarassed Изкупих осмиците. Като дойдат, ще сним и показ. Десем, ти с кои съгреши?

# 366
А бе, не ви ли е срам с тоя сайт  Crazy така ме зарибихте, че сега докато не поръчам нещо няма да мирясам!
Та на въпроса, четох, че спрягахте назад в темите някви промоционални кодове. Дали има някакъв такъв и дали има добри съфорумки които биха споделили.
Харесах си едни дизелки ама много дебели ми идват  Blush
Е тези цък та ако има благородни души да ми помогнат да спестя малко, ще съм много благодарна!
  bouquet

# 367
Миоки, няма засега кодове, защото още тече намалението. Като свърши, предполагам, че ще пуснат. Поне така беше преди.  Simple Smile

# 368
Аха, ясно Simple Smile
Благодаря, трябва да харесам нещо от намаленията тогава  Grinning

Такааа...поръчах ето тези
Ама ми дойде мейл със това съобщение:

We're writing to let you know that we are having difficulty processing your payment.

Payment Information
---------------------------------------------------------------------
Payment Method:

We will be charging your credit card again shortly. It is not necessary to place a new order, but you might want to review the payment information for your order and make sure it's correct and current.

Някой знае ли какво ще рече? Какъв може да е проблема, при тях или при мен  newsm78

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 10:49 от Миоки

# 369

екстра си съгрешила Пуфанкаааа, супер са!  Hug Heart Eyes  bouquet

# 370
Миоки, нещо с картата ти е. От банката може би.

Синеоче -   bouquet

# 371
Ох да се надяваме, че ще се разберат с банката и ще ми пратят ботушките, направо няма да спя докато не получа инфо, че всичко е ок и пътуват към мен  Crazy Crazy Crazy
В справката от банката пише, че са ми чарджнали картата, дали ще получа писмо от сайта, че плащането е осъществено?

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 11:22 от Миоки

# 372
  • София
Ох да се надяваме, че ще се разберат с банката и ще ми пратят ботушките, направо няма да спя докато не получа инфо, че всичко е ок и пътуват към мен  Crazy Crazy Crazy
По добре звъни в банката от там ще ти кажат какъв точно е проблема.

# 373
 Аз докато се чудя, ботушките ми взеха, че свършиха! Close Ух, много ме е яд.
Сега се чудя на тези които Миоки е поръчала. От сутринта ги гледам и оглеждам... Ще чакам преки впечатления от нея, да каже дали си отговарят на номера. Hug

Пуфанка, добре си съгрешила. Peace

# 374
Пуф, честитки!  bouquet

Леле, ботушите на Миоки са божествени, ама и аз чакам да каже височина на "комина", ширина в прасеца, че това ми е проблем. Tired И ако са читави като за мен по-може да оживея, макар да искам цвят Gray, щото пък аз припаднах по тези, обаче няма как да извадя толкова пари сега, та ако ще са тръгна на ръце... Cry

Общи условия

Активация на акаунт