Oбувки с безплатна доставка от javari.co.uk - 2 :)

• 44 073
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
# 691
  • София
Е изпращат ли детски обувки или не ?  Thinking
Не, варианта е да ползваш посредник.

# 692
Дали все още е възможно да се редактира първия пост да се добави за детските? Въпроса за детски обувки на всяка втора страница се появява...

# 693
Ами така като не се чете Simple Smile
Като гледам скоро ще чукнем 50стр и ще ни трябва нова тема, та може в новата да се напише.

# 694
Да, ще напиша в новата тема за детските. Ако се сещате още нещо, казвайте, че сме верно на финала на тази.  Embarassed

# 695
Да, ще напиша в новата тема за детските. Ако се сещате още нещо, казвайте, че сме верно на финала на тази.  Embarassed
Дали ще е много трудоемко да се сложи информация за вече установени марки дали си отговарят, като например, че Геокс се поръчват +2 номера  Embarassed

# 696
И да се напише, че няма логика за изпращането с куриер.

# 697
За Геокса ще го напиша това, но няма как да сортирам мненията и за другите марки.

За куриера, що го напиша.  Simple Smile

# 698
Май са ми дошли ботушите  Party
Дойдоха! Simple Smile
Първи впечатления:
1. Отговарят на номера, даже са ми свободни напред, но в никакъв случай не са ми големи.
2. Трудно се обуват и събуват заради липсата на цип - факт.
3. Изглеждат точно като на снимката, с изключение на цвета - малко по-убит е отколкото си го представях и малко по-жълтее.
4. Много са удобни и лекички.
Имат един шев обаче отдолу на подметката, който ще се скъса като ги поднося. Той се вижда и на снимката на подметката. Дано не държи нищо, а е само декоративен  newsm17

Та като цяло съм много доволна от покупката  Peace
Стелката е с дължина 24,5см. на кутията пише UK5, от долната страна на стелката пише 38 номер.
Токът е резнат така накриво както на снимките Simple Smile
Обиколката при прасеца е 38см като има ластиче, което позволява леко разтягане. Обиколката при глезена е 30см мерено отвън.

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 16:30 от Миоки

# 699
За Геокса ще го напиша това, но няма как да сортирам мненията и за другите марки.

За куриера, що го напиша.  Simple Smile

Ще бъде добре да има обобщение за номерацията, макар, че това е едно трудно начинание.
Може би ако в новата тема всеки си напише какви марки си е купил, кой номер са и колко сантиметра е стелката... или поне да се пише дали таблицата в сайта е вярна за съответната марка..

# 700
Чакайте и аз да се изфукам. Не само дойде втората ми поръчка, а и първата. Онази, дето я акам от 31.01 и за която даже ми върнаха парите. Ментолке, готви се да се появи и твоята скоро.

# 701
Ама сега и пари и поръчка ли имаш?  Laughing ти си на далавера направо!  Wink

# 702
jj okocha, честитиииии. Леле, браво! Чакаме снимки.

Пиши им на хората все пак, че си ги получила, въпреки забавянето. Моли за трекинг до България и  дано ни пуснат на всички поръчки по този случай.

Миоки, честитииии. Много са якииии! Аз чак утре мога да ходя до моите пощи, за да проверявам.  Cry

# 703
Момичета искам да попитам само едно нещо. направих поръчка и обувките ми пристигнаха, но за мое голямо съжаление се оказаха  малки. Изпратих им ги на 17.02. за да ми ги сменят с по голям номер, но от тогава ни вест ни кост. Трябва ли да получа от тях писмо на имейла че са ги получили

# 704
Като ги получат, ще ти пишат. Изчкай поне 10 работни дни. Нали препоръчано ги прати?

Общи условия

Активация на акаунт