Лечение в Израел

• 6 770
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Не искам да измествам темата, но едно е ЕКСПЕРИМЕНТ съвсем друго е ТЕСТ ( не ми вадете тълковен речник за синоними, а говорим по смисъла на темата)

Да уточня : Експериментира се единствено и само върху животни, които имат подобна ДНК, сходни данни за кожа и лигавица, слизести обвивки и т.н.т, като се вкарва първо вирус /щам и се заразяват, експериментират се различни продукти, лекарства и т.н.т докато се утвърди някакъв, който повлиява щама/ вируса или там каквото е и едва  след това утвърдения стандарт без промяна на продукта се ПРИЛАГА  или ТЕСТВА за повлияване/лечение на Х вирус/болест и т.н.т върху пациенти със същия вирус/болест и то  изричното им ИНФОРМИРАНО съгласие.
Не случайно се заядох и не случайно го коментирам.

# 16
И какво спечелихме ние от заяждането ти за разликата между експеримент и тест?
Нищо. Огорчи няколко потребителя, отегчи още няколко и толкова.
Не сме лекари, нямаме претенции за точност на терминологията.

Пфу, аман  Confused

# 17
Ами Рокси именно за това уточняваме и коментираме. Постави се на мястото на майка лекуваща детето си там и тук някой изтипоса подобна тема с идеята, че някой прилага експеримент върху детето и (не коментираме дали дава резултат или не) как ще се почувства тази жена???? Не мисля, че някой би се огорчил или отегчил от коректно подадена информация. Идеята ми е не да се карам с вас и просто да си споря, а да не оставяме  абсолютно некоректна информация тук.
Просто исках да уточня, че в Израел не се прави експериментално лечение, защото то НЕ Е такова по смисъла на горния ми пост.

# 18
  • София
Бояна, както се казва, да не дава Господ да опреш до въпроса кое, как и къде да лекуваш.
Права си, да не дава Господ. Praynig Както казах, има и добри клиники там, но като с всичко е хубаво добре да се проучат условията. Има един случай с "реномирана клиника" в тази страна, към който бях съпричастна и все още не мога да повярвам на онова, което се случи. Просто беше пълен абсурд, но един живот беше загубен от чиста идиотщина.
Не винаги, но все по- често нашите специалисти имат представа в коя клиника какво е положението. Аз имам повече опит с други страни като Франция, но както е споменала Рокси там е в пъти по- скъпо лечението, а и много често е прекалено трудно да намериш дупка в графика на реномираните болници.

Общи условия

Активация на акаунт