ДЕВЕТОКЛАСНИЦИ

• 30 363
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Ха, ха, за американския колеж става дума, да не останете в неведение. Има там един откачалник, дето ни обявява за другарки и пионерки (това може и да е комплимент от друга страна на възрастов принцип Joy Joy) всички смотанячки, дето още живеем в Бг и децата ни, горките и те. Аз съм една от тези, дето му отправи призив да се освести малко, дето никога не съм писала в темата и влизам там от чисто клюкарско любопиство от дъжд на вятър, защото адски ме издразни, а го знам и от друга тема и затова ми дойдоха в повече психическите му проблеми и във втора тема. Не че имаше ефект, както каза и Софи.

# 136
  • Там, където ме обичат
Аз на този не му се вързвам, обаче има едни други дето все дуднат: "Нивото, нивото не е същото! " Че то къде ли е същото. Да сте чули за училище, което в последните 10-15 г. да е вдигнало летвата?

# 137
Боже , голяма криза! Май само аз ще съм ентусиаста , който ще прати момчето на езикова "ваканция".Исках да обменя мисли и да почерпя опит , но ... Rolling Eyes Проблемът е , че синът ми говори английски , а сега във Френската , не може да се отпусне. Намирам изход само да го пратя в "естествена среда". newsm78

# 138
Потребителката, която си позволи да коментира безмозъчните ни деца, вече редактира постинга си. Joy

# 139
  • Sofia
Ум не ми го побира, каква е тази сила, която кара мозъчните родителки да четат теми на безмозъчни майки за безмозъчни деца...  newsm78

# 140
  • There I was on a July morning
GoodMom, добре дошла при нас. Hug
Във форума има теми, в които се обсъждат езиковите ваканции. Вярно е, че обикновено става въпрос за обучение по английски, но поне за фирмите - организатори може да почерпиш информация.

Да се отчета за олимпиадите - детенце се яви по френски и по литература. И на двете отива на втори кръг. Мога да кажа, че съм доволна от обучението, тъй като до 8-ми клас не знаеше и една дума на френски. Peace

# 141
Скубиду , браво на девойката.  bouquet

# 142
  • Sofia
Скубиду, огромно БРАВО newsm10

# 143
Уау , Скубиду ! Браво на момичето! Май вие нямате нужда от езикова ваканция  Laughing Много успех и на следващите кръгове желая  newsm18

# 144
  • There I was on a July morning
Благадаря ви дами, много сте мили. Hug

GoodMom, ако го запишеш на езикова ваканция, ще ми е интересно да разкажеш.

# 145
  • Sofia
 GoodMom, провери тук,  мисля че имаше курсове с разговорен френски Peace

# 146
  • София и там където не се пуши
Браво Скубиду, аз се кефя много на децата за това, че се справят без допълнителни курсове.
Радвам също на това, че децата се явяват, независимо дали ще изкарат или не за по-нататъшни етапи.

Малко се забавлявах да в темата, където сме цитирани. Че си споделяме неща тук да, ама то това е за да си даваме кураж. Срам ме е да кажа с каква оценка завърши първи срок по физическо  Joy  - аман.

# 147
  • София
Привет момичета!  Hug

Sofa ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  и от мен! Да си здрава, щастлива и все така позитивна!     bouquet

Фран,
да, само във фейсбук съм сложила снимките от РД. Къде са обсъждали децата ни?  Shocked

Prekrasna, в този ресторант бяха: http://www.restaurant-juli.com/
Носиха си музика обаче, въпреки че аз бях открила един дисководещ, но до последният момент не се знаеше дали ще се празнува и къде и ..не се организирахме с DJ , но имаме музикант в класа - справиха се децата, чер и аз записах едно CD  Grinning

Скубиду, браво на детето!!!  smile3501

Good mom  , ние имаме поне още една сериозна причина за не мислим  за езикова ваканция , освен тази, която са посочили момичетата  Mr. Green
А на въпроса ти - аз понятие си нямам по кой предмет какво учат!  Thinking Всички разказвателни са на английски, на нас препъни-камък  ни е биологията, и то едва ли е заради това, че е на английски,.. И на български не ни беше такава,..
Единствения предмет, по който знам какво се учи, е математиката - чисто от моя интерес към тази наука  Peace Не мога да показвам и по езика, ама ни най малко!

# 148
Фран, да, само във фейсбук съм сложила снимките от РД.
Жалко. Crossing Arms

# 149
  • София и там където не се пуши
Фран и аз мразех ФБ, ама не че сега го обичам, но поне върши работа да си намирам стари дружки и познати.

Общи условия

Активация на акаунт