ДЕВЕТОКЛАСНИЦИ

• 30 332
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Софи, честит рожден ден! Да си жива и здрава , все така трезвомислеща, но пък шеметна в купоните!
Весело прекарване с мъжо!
Сега остава да сервираш и тортата с биричка  Laughing Wink

# 121
  • България

За желаещите Wink :

# 122
  • София
С тази торта бързо ме изстрелваш към близката сладкарница. Wink
Наздраве !
А и нали е ден на майстора Laughing

# 123
  • Sofia
Софи, Честит празник!
С пожелание всеки ден от годината да е четирилистна детелина за теб!

# 124
  • През девет земи в десета
Софи,честит празник,с пожелание за много,много здраве,то е най-важно и много късмет за всичко останало   bouquet

# 125
  Grinning Здравейте на всички! Бях с вас по време на кандидатстването и с радост виждам , че сте останали здрава , стабилна и подкрепяща се група. Чета, че децата ви продължават да имат успехи.Изумителни дечица на изключителни майки   bouquet А на моят син е доста трудно в езиковата гимназия , особено по предметите на Френски. За щастие остана само химията , защото втория срок историята е на български, а биология те учат на български от началото на годината.Няма да крия , че си помагаме с уроци - по френски и по химия.Трудно се съчетава ученето с обърканата разсеяност на тази възраст.Въпросът ми към вас , които сте толкова идейни и организирани, е дали имате намерение да пращате децата на езикови ваканции в чужбина това лято?Какво е вашето мнение?

# 126
  • България
 Миналото лято дъщеря ми беше на езикова ваканция и съм изключително доволна, но тази година ще пропуснем. Криза е  Mr. Green!

# 127
  • Sofia
При нас,  и миналото лято имаше криза  за езикова ваканция  Joy Joy Joy

# 128
  • Sofia
Моите проучвания не натрупаха много червени точки в полза на ваканциите. Ще пропуснем. Но ако спечелим от тотото ще преразгледаме въпроса.  Joy

# 129
  • Там, където ме обичат
При нас и тази, и миналата, и по-миналата е криза Joy Joy Joy

# 130
ЗА езиковите ваканции, ако са организирани от СМГ.
Понеже няма такива, съм категорично против! Naughty

В една съседна тема обсъждат децата ни. Бързо да си признават тези дами, чиито деца все още не им е дошъл акълът. Joy

# 131
  • Sofia
Това там , не е тема , а цяла  арена hahaha

# 132
  • България
 Това ми е любимото шоу!  Joy Joy Joy
 Има едни "обичайни заподозрени", които обикалят по темите и правят един и същи екшън на всякъде. Най смешно ми е, че от време на време има призиви да млъкват, но никой не го прави  Joy Joy Joy
 Моята няма избор, даже се е стегнала Wink

# 133
  • гр. София
Дайте някакъв жокер,че не зацепвам за какво говорите.Къде е арената? Laughing

# 134
  • София и там където не се пуши
И аз гледах по темите, ама то доста са се явили  newsm78 newsm78 .

Общи условия

Активация на акаунт