ДЕВЕТОКЛАСНИЦИ

• 30 302
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Фран Джонсън Hug

# 106
  • София
Лейди бързо казвай къде е това, че в понеделник и моето гардже ги чуква 16-те. При това не може да измисли как да си организира празненството - сложно било с компанията. А е важна възраст все пак. Много са хубави снимките на сина ти. Голям мъж! Той рибка ли е?

# 107
Здравейте, деветокласни мами! Влизам, за да ви помоля с голямо извинение да си припомните нещо от юни 2009 - тестът по математика. Какъв беше гафът и МОН направи ли нещо? Съжалявам, че ви връщам към онези тежки дни, слава Богу вече далеч в миналото! Благодаря и да са ви живи и здрави децата - така се изненадах, като видях, че вече празнувате 16-и рожден ден! Виждат ми се толкова много като години   bouquet

# 108
  • София
Мисля, че ставаше дума за първоначално изнесен грешен отговор на 33 задача. В последствие МОН го промени. Thinking

http://www.kadedaucha.com/UserFiles/File/09-test_math_7kl.pdf
Тук може да бъде видяна и задачата. Mr. Green

Сладки спомени ви поднесох с горния линк, мили деветокласни мами.. Hug РИО София направи само  преди броени дни подобно безумие с цели  два променени отговора в ключа от  националното състезание по БЕЛ за седмокласници.

# 109
  • София и там където не се пуши
Ооо за тази задача, беше голям майтап. Идеята била, да съобразят децата, че при незнам си коя стойност, не може да се получи едикакво си, да обаче в условието не се казвало, че е страна задължително, а по диагонал с тези стойности ставала и затова, тези които бяха мислили и видяли уловката, бяха случайно дали грешен отговор (след поправката се оказа, че е грешен). Тук в къщи тази задача ми беше изникнала на главата. Звъняха математици, някои казваха, че моят е прав, а да речем дедето на другия математик, не видяло или да защитим децата си и мъжът ми поне на 5-ма математици обясни задачата, какво са открили други по-бдителни родители.

Та припомням, че бяха направили такъв тест, че направо убиха децата. Моят изкара висок резултат, някъде беше към-40-ти резултат за страната, наред да речем с още n-брой ученици. Също така предпоследната задача, била тото, искаха да я отменят, но 2000 деца я били решили  Shocked  (може и 1200 да са казали) - С това изявление излезе моят "любимец" министър Вълчев - просто тото им било по-късметлийско, защото изисквала по-дълго мислене и била за тежко и дълго състезание. Моят не успя на тотото.
Припомням, че имаше и подписка, но пак моя любимец, каза че всичко е наред. Нека и другите да припомнят.

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 21:07 от Dorothy

# 110
Сладки спомени ви поднесох с горния линк, мили деветокласни мами.
Моите със сигурност бяха точно такива.
Изпуснах тогавашните емоции и коментари на седмокласните изпити на децата ни, понеже заминахме за Гръцко на море. Дори там разбрахме резултатите на девойката.

Софи, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Да си все така готина и луда!
Много здраве и любов ти пожелавам.

# 111
  • Там, където ме обичат
Привет, дами! Отдавна не съм влизала при вас, понеже съм много заета и само набързо преглеждам темата. Видях, че Софи е рожденничка и не можах да се сдържа: Честит рожден ден, с пожелания за много усмивки, любов и сполука!  bouquet

# 112
  • гр. София
Sofia-V,
Честит Рожден Ден!
Желая ти много щастие и прекрасни емоции!

# 113

Припомням, че имаше и подписка, но пак моя любимец, каза че всичко е наред. Нека и другите да припомнят.

Благодаря ти, Dorothy   bouquet Твоето обяснение ми е напълно достатъчно, не е необходимо допълнително ровичкане в спомените. Любопитно е какъв е бил урокът за вас и вашите деца от онези мъчителни дни. Понякога ми се иска да имам екстрасензорни способности, че да схващам по-бързо мъдростта на проблемите. Дано никога повече на децата ви не се случват подобни недоразумения!

Успешен ден на всички и весел празник на празнуващите  Hug

# 114
  • Sofia
Честит рожден ден!
Желая ти леки запивки и много усмивки,
успехи в бранша и чупки в ханша,
здраве в изобилие и радост до безсилие!
Времето лети - опитай се да му подражаваш.

# 115
  • София
Честит рожден ден, Софи! Много здраве, усмивката да не слиза от лицето ти, децата да те радват, съпруга да те обича! Професионално - малко работа за много пари.  smile3525

# 116
# 117
Софи, честит празник. Бъди все така жизнена, енергична и с млад дух. newsm38

# 118
  • София и там където не се пуши
До сега копах една информация - ето

Във връзка с провеждането на олимпиади и състезания Ви съобщаваме следното:

1. Състезанието по италиански език е на 13.03.2011 в 36 СОУ „ Максим Горки” от 9.00 часа. До 02.03.2011 г. да бъдат предоставени списъци на участниците с трите имена, училището и класа, на експерта по ЧЕО Мирослава Данчева, РИО, София- град - 4 етаж, стая 406.

2. Областният кръг на Олимпиадата по испански език е на 19.03.2011 от 14.00 часа в 39 СОУ „Петър Динеков”.

3.Областният кръг на Олимпиадата по английски език е на 12.03.2011 от 9.00 часа /мястото на провеждане ще се съобщи допълнително/.

4. Областният кръг на Олимпиадата по немски език е на 13.03.2011 от 9.00  часа  в  91 НЕГ „ Проф. Константи Гълъбов”.

5.Областният кръг на Олимпиадата по френски език е на 13.03.2011 от 9.00 часа в 12 СОУ „Цар Иван Асен II”.

Моят отива на англ на втори кръг, дано като миналата година се видим повече народ. Сладкарница Неделя ни зове за втора загряваща среща.

# 119
  • България
Момичета, благодаря за пожеланията!  Hug
Да ви се връщат!
А това е от мен!

Общи условия

Активация на акаунт