ДЕВЕТОКЛАСНИЦИ

• 30 300
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • There I was on a July morning
 Joy Joy
Е, щом сме в нормата, няма да се оплаквам.

# 92
  • София
Всички ходят така.... Не че това ме успокоява, но пък означава, че сме в норма  Joy Joy Joy

Joy Вече почвам да се питам дали ние не сме извън норма?  hahaha

Момичета , скачайте във фейса!  Hug  Копнах си снимчици от РД и направих албумче Wink

Имам питане към ВСИЧКИ езикови: как се справят децата с разказвателните на съответния език?
По-точно - по биология! Мернах аз някакви кости и черепи ,.. че и на английски,.. Чудя се само на нас ли са тооооолкова трудни тези думи?
(на мен лично ми звучат някак си ,. .. като латински .. Thinking )

# 93
  • София и там където не се пуши

Момичета , скачайте във фейса!  Hug  Копнах си снимчици от РД и направих албумче Wink

Добре си копала, да не ти турят бан в къщи.

# 94
  • София

Аз скочих по мечешки, видях ги и мноооого ги харесах... Hug Но  от тях ми стана ясно,  че дори и да запиша девойката на баскетбол, както се бяхме уговорили Mr. Green, шанс няма  никакъв да се доближи до ръста на рожденика! Joy

# 95
  • София
Момичета , скачайте във фейса!  Hug  Копнах си снимчици от РД и направих албумче Wink
Аз скочих по мечешки, видях ги и мноооого ги харесах... Hug Но  от тях ми стана ясно,  че дори и да запиша девойката на баскетбол, както се бяхме уговорили Mr. Green, шанс няма  никакъв да се доближи до ръста на рожденика! Joy

Joy Joy  Е, хайде сега, то на нас ни е генетично  hahaha  
Ама Сара с този глас,..  Heart Eyes

Dorothy, взех предварително разрешение!  Peace  Blush

# 96
  • гр. София
Лейди,,и аз видях снимките.Личи си ,че са изкарали децата страхотно.Ама мацките много си ги бива. Wink

# 97
  • България
Какъв бан, бе Dorothy , а после кой ще готви???  Joy Joy Joy

# 98
  • Sofia

Предполагам,   hahaha  Лейди точно това е целяла, БАН за кухнята,  и живот на кетъринг Grinning

Страхотно парти   bouquet

# 99
  • София и там където не се пуши

Предполагам,   hahaha  Лейди точно това е целяла, БАН за кухнята,  и живот на кетъринг Grinning

rotfImao rotfImbo rotfImao

Цел, цел, ама нЕма - работа на тръстиката и толкова.

# 100
  • София

Еее,..!!!  Party Това мнооого ми хареса! Simple Smile    chef

# 101
  • София
Христо е много готин тийн! С много готини приятели! Да са живи и здрави, и ние да си ги гледаме, да копаме за да има пари за потничета и кецове  Hug

# 102
  • България
Lady-B снимките са чудесни! Аз имах достъп до такива само около 5 мин и то без да се заглеждам много - много Cry

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 22:50 от SofiaV

# 103

Имам питане към ВСИЧКИ езикови: как се справят децата с разказвателните на съответния език?
По-точно - по биология! Мернах аз някакви кости и черепи ,.. че и на английски,.. Чудя се само на нас ли са тооооолкова трудни тези думи?
(на мен лично ми звучат някак си ,. .. като латински .. Thinking )

Нашите нямат такива предмети за съжаление. Или може би догодина ще имат?  newsm78
А някои думи(термини) и на български звучат като на латински.  Simple Smile

# 104
Привет! Hug
Завръщам се бавно и славно в реалността.

Лейди, само във фейсбук ли има снимки на Христо от РД? А в кой ресторант празнувахте?

Гледам, дрешки обсъждате. Аз не мога да се вкарам в потниците на девойката или поне не се възприемам с тинейджърски дрехи, освен ако не махна от себе си поне 5 килца.
Иначе съм се уредила откъм доизносването на ботушки, обувчици, сандалки и т.н....при това запазени и почти нови.
И трите носим един и същ номер.

Общи условия

Активация на акаунт