ДЕВЕТОКЛАСНИЦИ

• 30 315
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Днес Heterata е родила чудесния си син.
Да е жив и здрав, много щастие и късмет, верни приятели и много хубави емоции!   bouquet

# 616
  • Sofia
Честит Празник на Кабо Алма и Хетерата!
На младежите им пожелавам пътека, която всеки ден да ги води до прекрасно утре.Изпълнено с много здраве ,любов и успехи!!!

# 617
Честити празници на Кабо Алма и Хетерата. Да са им живи и здрави и децата, и те, и всички около тях. Понеже не мога да стъпя на малкия пръст на Дороти и на други от вас с боравенето на линкове, снимки и други красоти, а синът ми ме третира като малоумна, когато го помоля да ми покаже някой трик, ще ме извините за нещастния ми букет....  bouquet  bouquet (два броя са, за всяка от празнуващите Joy)

# 618
Много здраве и успехи на децата на Кабо Алма и Хетерата! Heart Eyes

P.S. Имам въпрос към майките от английската. Можете ли да ми препоръчате някоя книжка с тестове за подготовка за външното оценяване накрая на годината след 8кл.

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 19:27 от FireLite

# 619
  • Sofia
Поздравления за Кабо Алма и Хетерата и техните младежи!!!

FireLite, Понс имат мн. хубав сборник за тази цел.
http://www.pons.bg/index.php?act=products&do=details&id=854
А ако не бързаш, след празниците ще ти го дам.

# 620
Мммм... и ти умееш да слагаш картинки!  Hug

noshtna_ptica за къде да бързам?

# 621
  • гр. София
Както знаете не съм естествено руса,но явно съм и аз по душа. Crazy
Трябваха ми около 5 мин. за да осъзная ,че Хетерата не е родила току що.  Joy Joy Joy или  е така? newsm78
Днес Heterata е родила чудесния си син.
Да е жив и здрав, много щастие и късмет, верни приятели и много хубави емоции!   bouquet

Независимо от годината на раждане да и е честит празника,както и този на Кабо Алма!  bouquet

# 622
Мммм... и ти умееш да слагаш картинки!  Hug

Да, тя сега само заради мене, за да се почувствам още по- смотана,  е изпляскала такъв букет- огромен и прекрасен hahaha hahaha hahaha

# 623
  • Sofia
За всички Дами ,  които желаят да се изразяват с картинки,  Laughing  заповядайте:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=76041.0

# 624
И от мен поздрави за Кабо Алма и Хетерата  !
Спокойна вечер, дами!

# 625
  • София и там където не се пуши
Както знаете не съм естествено руса,но явно съм и аз по душа. Crazy
Трябваха ми около 5 мин. за да осъзная ,че Хетерата не е родила току що.  Joy Joy Joy или  е така?  

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  в момента в който го прочетох хвърчах до тоалетната от смях.

да ви кажа, ако сте забелязали и аз не качвам картинки, само съм пробвала там където е посочила DSquared и се научих, ама не ми се замисля (най-мразиМ да мисЛИМ) и затова не качвам.

Но днес се замислих, да ви поздравя всички с този клип https://www.vbox7.com/play:efee12b1 от много любим мой филм.

# 626
  • България
Честит празник на Heterata! Здраве, любов и късмет на младежа и здрави нерви на майката! Wink

# 627
  • София
Честит рожден ден на младежа на Хетерата! Жив и зрав! Много успехи и радости!

# 628
  • Sofia
Мммм... и ти умееш да слагаш картинки!  Hug

Да, тя сега само заради мене, за да се почувствам още по- смотана,  е изпляскала такъв букет- огромен и прекрасен hahaha hahaha hahaha

Това е в резултат на индивидуални лекции със Зла гад.  Joy
Ама къде се агуби това момиче...
Гадинкеее, липсваш ни! newsm17
Казабланка, аз картинки умея да слагам, но никога не успявам да предугадя коя колко голяма ще се покаже - та затова букетите ми са ту мършави, ту гигантски...
Но на аватар най-сетне го докарах, та сега не смея вече да го пипна.
Ама вече 15 години съм си руса, де. Простено да ми е.

# 629
  • София
Не се учудвам, че ellytza се е объркала с годината на раждане на сина на хетерата. То това изречение, което съм изпраскала, не е много добро граматически  Embarassed , но пък стана поредния повод за забвление във форума.  Laughing
Дороти, скъпа, вчера те чаках в 18.10 на стълбичките пред гимназията, но теб те нямаше. Дори обиколих отзад, на другите стълбички, да не би да не съм разбрала точно, но теб и там те нямаше.  Laughing После срещнах един татко и с него изчакахме началото на родителската среща. Родителската мина зле. Голямо реване от учителите (повечето) колко са мързеливи децата в този клас, колко зле се държат в часовете,  колко са разглезени и други такива. Разбира се, това се отнасяше за 5-6 деца от класа, не за всички, но така...

Общи условия

Активация на акаунт