ДЕВЕТОКЛАСНИЦИ

• 30 311
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Neli_ani, от граматика не разбирам, но и аз се позачудих!? Е, дали са били 5 минути или 5 секунди, но имаше забавяне!
Това са хубави работи и мисля Хетерата няма да ни се разсърди, че си дала повод да си мислим за нея нещо хубаво. Hug

Да, тя сега само заради мене, за да се почувствам още по- смотана,  е изпляскала такъв букет- огромен и прекрасен hahaha hahaha hahaha

Казабланка аз се поуспокоих и върнах присъствие на духа по повод невежеството си, като видях че и Кабо Алма не умее да го прави, това с картинките, при всичките си 3 хиляди и кусур поста. Дано не ми се обиди, че я коментирам по този повод. Peace  Hug

# 631
  • София и там където не се пуши
Нели, мъжът ми ме замести т.е. отиде сам на РС. Звъннаха ми в 18 ч мами и са се преместили в пицарията. Иначе родителската среща е минала добре. Смешното е, че учители с подобни предмети са казали различни неща. Едната личало си, че са метематици, другата не си личало, едната страхотна дисциплина, другата, ужасна дисциплина. Е значи проблема не е в нашите деца според мен.  Joy

Кабо Алма знае да качва, аз от нея го копнах, но проблема е, че вече с десен бутон се иска URL адреса, а не адреса на самата снимка - по други теми спорат с мен, че го правели както трябва, ама нали виждам какво са качили, като натисна цитат. 

# 632
Момичета, благодаря за разбирането!
DSquared, благодаря, ще трябва да се просветя, някой път....лошото е, че ми е адски досадно и не ми е интересно - ровене, сваляне на снимки и т.н. опции.

# 633
Dorothy а какво е "URL адреса", белким и други да научим нещо?  newsm78

P.S. Който има желание де!

# 634
Dorothy а какво е "URL адреса", белким и други да научим нещо?  newsm78

P.S. Който има желание де!

Да не мислиш, че знам, така пише  Joy Joy Joy Joy Joy . Натисни върху снимка десен бутон.

# 635
Здравейте момичета,
Благодаря на всички за прекрасните пожелания, за цветята и за заблудата, която приемам като комплимент  Wink. Много сте мили всички!
Аз също трябваше да съм на РС, но хлапакът ми забрани категорично - денят бил негов! Аз лично смятам този ден за мой - най-хубавия в моя живот - така че не се дърпах много. Сега разбирам, че съм си спестила 2 часа неприятни усещания, хокане и под.
Няма ли тези хора най-после да разберат, че не бива да отправяш лични нападки - мързеливи, глупави, лигави и под. и че с това нищо не се постига. Кажете какво трябва да се прави и какво не се прави, а не какви са децата!!! За да се постигне нещо се критикуват постъпките и действията, а не личността! И после се чудим нямаме гражданско общество, национално самочувствие, правилна личностна самооценка и т.н.
Сега ще постъпя като журналистите по ТВ и след всички тези неприятни изречения ще се усмихна  Grinning и ще ви пожелая ПРИЯТЕН ДЕН!

# 636
  • България
 На мен също ми предстои РС на девойката веднага след празниците. Като слушам за вчерашната неволно направих паралел с РС в АК. Когато девойката започна да учи там, се убедих колко прекрасно дете имам /не че не си го знаех Wink/. Там диалога с учителите започва така: "Вашето дете е прекрасно и аз съм много щастлив да си контактувам с него, обаче трябва да обърнете внимание на: 1. .... 2..... 3... и т.н." Убедена съм, че не само моето дете е прекрасно, а всички други деца също са такива Simple Smile. Най-често на РС отивам напушена и твърдо решена като приключи да наложа "строг тъмничен режим" на девойката, но въпреки всички забележки, последвалия разговор с нея тече спокойно... Wink

# 637
SofiaV наистина си е хубаво това, ама все пак и рЪната прави борбата.  УЧИТЕЛИ нЕма , отиват там, където е по-добре платено, (за три знам отишли от нашето във вашето)  но все пак съм щастлива, че децата отишли в училището на синът ми са също много готини и неповторими. Хвалби е имало за всички, ама не можем да не споделим и оплакванията.  Joy Joy Joy
После ще разказваш след време за родителските срещи на синът ти. ВЕрвай има разлика между момчета и момичета. (аз съм с племенница, която е израстнала в тесен контакт с мен)

Частните училища ги търпят със всякакви глупости, но родителите поне там са си по-спокойни, че тази възраст, се приема по-добре от учителите. 

# 638
  • София
Ох, отваряте болна тема. След родителска среща обикновено изпадам в дълбок размисъл. От много години слушам общи оплаквания - в класа дисциплината е ужасна, мързи ги, мислят за всичко друго, но не и за учене..... Прави ми впечатление, че кадърните учители (за които и детето ми има добри впечатления и учи без проблем) не се оплакват непрекъснато - говорят за конкретни калпазани.  Определено има нещо сбъркано и то не са единствено децата, както се опитват да ни втълпят. Определено подхода, който описва Софи е по-работещ. Не може да се втълпява на децата непрекъснато колко са ужасни и да се иска от тях положително отношение към процеса. Мотивацията е голяма сила, но в нашите ширини малко хора го осъзнават - учители, работодатели и другите "фактори"

Пожелавам на всички много хубави великденски празници! Обещават слънчице! Да ви е слънчево в душите! И да снимате великденските си творения.

# 639
http://dnes.dir.bg/news/obrazovanie-uchilishte-uchenitzi-sergey- … razovanie-8454023 , а тази статия четохте ли  newsm78

# 640
Няма ли тези хора най-после да разберат, че не бива да отправяш лични нападки - мързеливи, глупави, лигави и под. и че с това нищо не се постига.

Такива не разрешавам да ми ги говорят. Не ги подминавам и не им оставам длъжна. В резултат на което г-жата по БГ на малкия, на втората РС, с една широка усмивка ми дръпва една тирада колко е интелигентно, мислещо и с находчиви идеи детето, но видиш ли, това се толерирало в 12кл., а сега било период на натрупване, разбирай: оценява се само назубреното. Или като питам големия как е в училище, отговора вече се е затвърдил във времето: "Мизерия и зубрене!"

Но колкото и зле да звучи това, аз много силно вярвам, че за да станат хора, така както ние сме станали им трябва точно това. Разбира се ние трябва да сме достатъчно интелигентни, както всички сме тук и да не влизаме в конфликти с децата си, заради външни фактори и по принцип. Ма еди-кой си бил идиот, да, а на улицата какви срещаш?! Ма този не е справедлив с детето ми, ми живота справедлив ли е?! Ще се бориш с обстоятелствата такива каквито са, честни-нечестни, това е положението, а не като излезеш от частното училище и да се чувстваш като първия човек и светът е груб и недодялан...

# 641
  • България
После ще разказваш след време за родителските срещи на синът ти. ВЕрвай има разлика между момчета и момичета.
Аааа няма нужда да чакаме да мине време, аз от сега мога да разказвам много по въпроса...  Joy Joy Joy

# 642
Да поздравя всички с празниците ви. Нещо напоследък само чета. Не ме питайте защо? Може би е виновна сатурновата дупка.......

И да ви пожелая хубави празнични дни.

Моя младеж си рита и хич не му пука за училище. Бавно, но сигурно се предавам. Но пък в отбора все по-често му гласуват доверие да бъде титуляр. Че и там борбата е безмилостно жестока.

# 643
аз се поуспокоих и върнах присъствие на духа по повод невежеството си, като видях че и Кабо Алма не умее да го прави, това с картинките, при всичките си 3 хиляди и кусур поста.

Хи-хи, именно, че са постове, а не картинки. Ама си е срамно, де. Ще гледам да се поправя... някой ден. И благодаря на Дороти за ремонта на моята торта.

Честито на прииждащите рожденици! Да са живи и здрави дечицата, нищо че стърчат над майките!

Весели празници!

# 644
  • Sofia
FireLite  Hug

URL (съкращение от Uniform Resource Locator) е стандартизиран адрес на даден ресурс, например документ или страница, в Интернет или друго пространство. Всяка страница в World Wide Web има URL, който я идентифицира уникално. Той определя не само адреса в мрежата, но и типа на обекта на конкретния web-възел. Освен това той съдържа идентификатор, който определя метода на достъп до дадения обект.

При нас РС , преминават като в АК,  с изказване  на  благодарности за прелестните ни деца Heart Eyes.

di.va, Поздравления за титулярското място Grinning

Весели празници!

Общи условия

Активация на акаунт