Отговори
# 675
Добро утро!
Благодаря за кафето на Катерина!! smile3525

Ето и едно музикално кафе!

http://www.vbox7.com/play:56f2acc8 Nicolas de Angelis - Moliendo Cafe

Хубав ден на всички!

# 676
Добро утро  kaffeetrmker_2

Благодаря за кафето и поздравите. Хубав ден!

# 677
Добро утро  Hug

Кате, кафе сервирала, нова тема направила  smile3501 smile3501 smile3501

хубав ден за сега Hug

# 678
   Stef48 МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ ЗА ТОВА ПРЕКРАСНО МУЗИКАЛНО КАФЕ  Hug  Heart Eyes  Hug ,а на
            КАТИТО ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ ЗА НОВАТА ТЕМА  Hug  Hug  Hug ,
         дано да има някой на линия при нас която може да пусне НОВАТА ТЕМА,че аз съм на вие с компютрите,съвсем нова съм .  newsm78  #Crazy  newsm78

# 679
   Stef48 МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ ЗА ТОВА ПРЕКРАСНО МУЗИКАЛНО КАФЕ  Hug  Heart Eyes  Hug ,а на
            КАТИТО ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ ЗА НОВАТА ТЕМА  Hug  Hug  Hug ,
         дано да има някой на линия при нас която може да пусне НОВАТА ТЕМА,че аз съм на вие с компютрите,съвсем нова съм .  newsm78  #Crazy  newsm78
Новата тема е готова - Катерина я пусна вчера!

# 680

Ах, този момент ....

# 681
# 682
Добро утро момичета!
Хубав ден на всички
Кате  smile3525 за кафето

# 683
# 684

Тези гифчета са ми любимите

# 685
# 686
# 687
# 688
Когато видях кадрите с проливния дъжд се сетих ,колко пъти това момче го къпаха :то проливни дъждове ли не ги валя с АСИ,а да не говорим колко пъти скочи в реката, че се бях притеснила че ще ни простудят момчето(това в кръга на шегата).Та в тази насока си мислех на какво ли не се подлагат актьорите само и само ние зрителите да останем доволни, а ние зрителите сме  доста претенциозни,незнам но според мен всички актьори в АСИ се справиха перфектно .
Възхищавам се на турците как умело чрез всеки сериал представят своите традиции и обичаи,колкото и на нас да ни е трудно да ги разберем,а как успешно правят реклама на своите курорти, хотелите си .В Аси вкараха и малко история ,много внимателно без натрапване,но специално на мен това ми допадна .

# 689

Общи условия

Активация на акаунт