Отговори
# 690
 Vilinka 88 благодаря ти за чудесните гифчета  Hug  newsm10  smile3501

# 691
АХ ТЕЗИ ПРИЯТЕЛСКИ  ЦЕЛУВКИ ТЕ ИМ ДОКАРАХА  ПРОБЛЕМИ   Heart Eyes

# 692

Свет_Варна   bouquet

# 693
# 694
# 695
# 696
Когато видях кадрите с проливния дъжд се сетих ,колко пъти това момче го къпаха :то проливни дъждове ли не ги валя с АСИ,а да не говорим колко пъти скочи в реката, че се бях притеснила че ще ни простудят момчето(това в кръга на шегата).Та в тази насока си мислех на какво ли не се подлагат актьорите само и само ние зрителите да останем доволни, а ние зрителите сме  доста претенциозни,незнам но според мен всички актьори в АСИ се справиха перфектно .
Възхищавам се на турците как умело чрез всеки сериал представят своите традиции и обичаи,колкото и на нас да ни е трудно да ги разберем,а как успешно правят реклама на своите курорти, хотелите си .В Аси вкараха и малко история ,много внимателно без натрапване,но специално на мен това ми допадна .

Права си  Peace, страшно добре рекламират страната си чрез филми и туризъм, но това е добра държавна политика....а по повод дъжда и сцените с него, той е символ на любовта в арабските страни, и явно поради тази причина има много сцени в дъжда- първата прегръдка на моста, първата целувка.......Мурат обича да плува, и явно са използвали хобито му, той кой ли не извади от тази река  ooooh!, ама не за всички имаше изкуствено дишане  Joy Joy Joy

# 697
, той кой ли не извади от тази река  ooooh!, ама не за всички имаше изкуствено дишане  Joy Joy Joy
  newsm10 smile3521

# 698
ЕЛМА благодаряти

# 699
# 700
                   извинете но нещо натиснах без да искам,новичка съм.
ЕЛМА БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ОБЯСНЕНИЕТО Е ,не знаех.  newsm78  #Crazy
Дори и в новия сериал на МУРАТ не е лишен от това удоволствие ,да бъде мокър до кости , но сега всичко ми се изясни.  #Crazy  Laughing

# 701
# 702

Къде се е затичал Саваш?

# 703
                  извинете но нещо натиснах без да искам,новичка съм.
ЕЛМА БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ОБЯСНЕНИЕТО Е ,не знаех.  newsm78  #Crazy
Дори и в новия сериал на МУРАТ не е лишен от това удоволствие ,да бъде мокър до кости , но сега всичко ми се изясни.  #Crazy  Laughing

Няма защо  Hug, но любовни сцени в дъжд има в много сериали май  newsm78 newsm78......направило ми е впечатление че, често използват времето като паралел за душевното състояние на гериоте

# 704

Видях, че сте коментирали дъждовните сцени.
Ето едно подоходящо клипче

http://www.youtube.com/watch?v=WCCM9qsIj68Asi & Demir - Kiss the rain

Общи условия

Активация на акаунт