Отговори
# 705
 spam2 spam2 spam2

Да почетем паметта на Васил Левски

Васил Левски
български революционер
и национален герой

Роден:   18 юли 1837
Карлово
Починал:   18 февруари* 1873
София
*Годишнината се отбелязва традиционно на 19 февруари

# 706

Колко трудно е да не заплачеш, когато в теб боли
когато искаш да покажеш, че все едно ти е и не те боли!
Колко трудно е да замълчиш, когато сърцето заповядва- "Говори"-
и колко трудно е да замълчиш, когато устните ти молят -"Целуни'
- Как трудно е ръка да не протегнеш, когато обичта ти казва-"Погали"-
и колко трудно е да кажеш-"Сбогом"-когато искаш да извикаш-"ОСТАНИ"

# 707
 И още за дъжда , от Паки!

http://www.youtube.com/watch?v=eP39Cf4DdaE  Asi, Demir, Asya - Let It Rain

# 708

Колко трудно е да не заплачеш, когато в теб боли
когато искаш да покажеш, че все едно ти е и не те боли!
Колко трудно е да замълчиш, когато сърцето заповядва- "Говори"-
и колко трудно е да замълчиш, когато устните ти молят -"Целуни'
- Как трудно е ръка да не протегнеш, когато обичта ти казва-"Погали"-
и колко трудно е да кажеш-"Сбогом"-когато искаш да извикаш-"ОСТАНИ"

Прекрасно е   newsm74 newsm74 newsm74

Вилинка  newsm10 smile3501

# 709
Възхищавам се на турците как умело чрез всеки сериал представят своите традиции и обичаи,колкото и на нас да ни е трудно да ги разберем,а как успешно правят реклама на своите курорти, хотелите си .В Аси вкараха и малко история ,много внимателно без натрапване,но специално на мен това ми допадна .

Абсолютно съм съгласна. Ходила съм няколко пъти в Истанбул, но не на екскурзия и нищо не видях от него. Откакто гледам турски сериали това вече ми е топ дестинация  Laughing ама пък не ме водят вече. За Антакия обаче съм твърдо решена, че ще отида някой ден. Но като не знам езика се чудя ще мога ли да видя всички тези хубави места от филма. Първо, малко ме беше страх да ходя чак натам към Иранската граница, ама когато се разрових из нет-а разбрах, че са глупави мисли Simple Smile. Бях чела някъде за културен обмен между Пловдив и Антакия, но вече не си спомням за какво беше.

# 710
http://www.youtube.com/watch?v=WCCM9qsIj68Asi & Demir - Kiss the rain
Елма клипчето е прекрасно  newsm51
Точно това коментира преди малко "той кои ли не извади от тази река, ама не за всички имаше изкуствено дишане" newsm03.Първата целувка под дъжда и т.н

# 711

Цитат
Абсолютно съм съгласна. Ходила съм няколко пъти в Истанбул, но не на екскурзия и нищо не видях от него. Откакто гледам турски сериали това вече ми е топ дестинация   ама пък не ме водят вече. За Антакия обаче съм твърдо решена, че ще отида някой ден. Но като не знам езика се чудя ще мога ли да видя всички тези хубави места от филма. Първо, малко ме беше страх да ходя чак натам към Иранската граница, ама когато се разрових из нет-а разбрах, че са глупави мисли . Бях чела някъде за културен обмен между Пловдив и Антакия, но вече не си спомням за какво беше.

И аз бях предубедена, макар да съм посещавала Истанбул и да ми харесва много като град  Hug, но след като отидох и в курортите, т.е. далеч от столицата, разбрах че, няма място за притеснение

# 712
# 713
http://www.youtube.com/watch?v=WCCM9qsIj68Asi & Demir - Kiss the rain
Елма клипчето е прекрасно  newsm51
Точно това коментира преди малко "той кои ли не извади от тази река, ама не за всички имаше изкуствено дишане" newsm03.Първата целувка под дъжда и т.н

Вилинка, не съм пуснала този клип аз, Стеф го пусна   bouquet   bouquet  bouquet
Чудесен е  Peace Peace Peace

# 714
Извинявам се за което грешката е моя в бързината
Стеф благодаря  newsm51

# 715

"Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни,
  нито докоснати......
                     Те се усещат в сърцето."

# 716

Дидиса, гледам ти подписа за n-ти пореден път и отново се питам защо я целува от тази страна на лицето? Опитайте и ще видите че, е много по лесно и логично когато си десностоящ и искаш да целунеш човека до теб, да е от другата страна.......а той си завря лицето в нея  newsm78 newsm78 newsm78

# 717
# 718
Цитат
Абсолютно съм съгласна. Ходила съм няколко пъти в Истанбул, но не на екскурзия и нищо не видях от него. Откакто гледам турски сериали това вече ми е топ дестинация   ама пък не ме водят вече. За Антакия обаче съм твърдо решена, че ще отида някой ден. Но като не знам езика се чудя ще мога ли да видя всички тези хубави места от филма. Първо, малко ме беше страх да ходя чак натам към Иранската граница, ама когато се разрових из нет-а разбрах, че са глупави мисли . Бях чела някъде за културен обмен между Пловдив и Антакия, но вече не си спомням за какво беше.

И аз бях предубедена, макар да съм посещавала Истанбул и да ми харесва много като град  Hug, но след като отидох и в курортите, т.е. далеч от столицата, разбрах че, няма място за притеснение

Преди години си мислех, че Турция е последното място, където ще искам да отида.
Е, това се промени. През септември бях в Истанбул - много ми хареса, но времето беше много малко за такъв огромен град. Пожелавам на всеки, който не е бил там, да го посети!

# 719

Общи условия

Активация на акаунт