Отговори
# 720
Цитат
Абсолютно съм съгласна. Ходила съм няколко пъти в Истанбул, но не на екскурзия и нищо не видях от него. Откакто гледам турски сериали това вече ми е топ дестинация   ама пък не ме водят вече. За Антакия обаче съм твърдо решена, че ще отида някой ден. Но като не знам езика се чудя ще мога ли да видя всички тези хубави места от филма. Първо, малко ме беше страх да ходя чак натам към Иранската граница, ама когато се разрових из нет-а разбрах, че са глупави мисли . Бях чела някъде за културен обмен между Пловдив и Антакия, но вече не си спомням за какво беше.

И аз бях предубедена, макар да съм посещавала Истанбул и да ми харесва много като град  Hug, но след като отидох и в курортите, т.е. далеч от столицата, разбрах че, няма място за притеснение

Преди години си мислех, че Турция е последното място, където ще искам да отида.
Е, това се промени. През септември бях в Истанбул - много ми хареса, но времето беше много малко за такъв огромен град. Пожелавам на всеки, който не е бил там, да го посети!

newsm10 newsm10 newsm10

Определено, това е уникален град, и го казвам от позицията на човек видял доста места по много пъти  Hug

# 721
Дано и ни е някога да доживеем и да гледаме и нашите курорти като реклама в наш сериал, защото имаме още много по-хубави от тези турските а за природата няма да говоря ,но на нас очите ни са все в чуждото.

# 722
 Елма мисля, че ако я целува от другата страна камерата няма да може да и снима лицето и ще виждаме само неговата глава и то отзад. Освен ако не се премести камерата. Дано се изразих правилно  Embarassed

М/у другото знаете ли за някого който е ходил в Антакия. Ще ми бъде много интересно да чуя нещо. Може пък лятото да ви изненадам с някоя снимка от местата в Аси  Grinning Иска ми се да си направя една обиколка за по ден-два на Кападокия, Антакия и още един два града по пътя.

# 723

Нощничката ми напомни последните две серии на ПС, и там Туба е с подобна, само че пижама, но на същите цветя  newsm78, толкова ли не могът да и сложат една свястна нощница? Хайде в АСИ, разбиреамо донякъде, но в  ПС е със съвсем различна визия  newsm78 newsm78

# 724
# 725
Елма мисля, че ако я целува от другата страна камерата няма да може да и снима лицето и ще виждаме само неговата глава и то отзад. Освен ако не се премести камерата. Дано се изразих правилно  Embarassed

М/у другото знаете ли за някого който е ходил в Антакия. Ще ми бъде много интересно да чуя нещо. Може пък лятото да ви изненадам с някоя снимка от местата в Аси  Grinning Иска ми се да си направя една обиколка за по ден-два на Кападокия, Антакия и още един два града по пътя.

Вероятно си права за камерата Peace Peace, изобщо не отчетох ограниченото място на лодката, за да може да се премести камерата  smile3501

Пожелавам ти да отидеш, и да ни покажеш снимки след това, ще ми бъде интересно........не познавам никой ходил там  Sad

# 726
# 727
# 728
# 729
# 730
# 731
# 732
# 733
# 734

Общи условия

Активация на акаунт