Тема Незабравима (Unutulmaz) 166

• 27 664
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро,компания  Hug в най-чакания ден от седмицата

Днес не се претоварвайте излишно,че достатъчно ще се натоварим психически довечера.  hahaha
Тази сутрин се събудих в изключително добро настроение и бих искала да споделя малко радост и с вас.Слънчогледа носи послание със себе си,да погледнем напред,нависоко,към слънцето и светлината,към новото начало...За всички вас

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 09:42 от didi88

# 646
Добро утро, компания Незабравима!
24 часовото ми отсъствие, ми наложи едночасово "препускане" по страниците на темата!
От стиховете и гифчетата, които създавате с толкова любов, през дебатите за Еда и Харун, та до виртуалната разходка в Истанбул! 
Това може да се случи само в редиците на форума Незабравима... Невероятни сте!!!

П.С На момичетата, които ще пътуват пожелавам много приятни емоции и незабравими мигове!

# 647

Манпла безкрайни благодарности за тази виртуална разходка . Hug Heart EyesАз лично не съм посещавала Турция но останах възхитена от гледката а пък да се види с очите сигурно е прекрасно и незабравимо . Hug Heart Eyes Heart Eyes  

# 648
Добро утро,компания  Hug в най-чаякания ден от седмицата

Днес не се претоварвайте излишно,че достатъчно ще се натоварим психически довечера.  hahaha
Тази сутрин се събудих в изключително добро настроение и бих искала да споделя малко радост и с вас.Слънчогледа носи послание със себе си,да погледнем напред,нависоко,към слънцето и светлината,към новото начало...За всички вас

Диди, дано всеки ден се будиш с това прекрасно чувство...Не позволявай никой и нищо да го помрачи!  Hug

# 649
Диди, дано всеки ден се будиш с това прекрасно чувство...Не позволявай никой и нищо да го помрачи!  Hug
[/quote]
 Мокси дано!И на всички го пожелавам  Hug да греем и бъдем щастливи,без видими причини,всичко е в нас ,в сърцата ни  bouquet

# 650
Еми и аз се уморих! Сега 2-3 серии ще гледаме само рев и страдания! Не ми се гледат повече такива неща! Нужно е свежо попълнение за филма, ама сама не си вярвам!
Каламици, това свежо попълнение и аз го чакам от дълъг период от време....Дано наистина малко "разчупят" обстановката във филма.

# 651
  • Русе
Еми и аз се уморих! Сега 2-3 серии ще гледаме само рев и страдания! Не ми се гледат повече такива неща! Нужно е свежо попълнение за филма, ама сама не си вярвам!
Каламици, това свежо попълнение и аз го чакам от дълъг период от време....Дано наистина малко "разчупят" обстановката във филма.
Аааа, хич не ми се иска "попълнение" до Харун!  Naughty То само ще утвърди натегнатото положение между двамата. Ще е достатъчно да не се виждат, за да се следят и гледат отдалеч, всичко да напомня за другия, а междувременно да обърнат внимание на Бату и разплитането на интригите му. Ще ми е интересно довечера какво ще каже Джемил, ако двамата се разделят. Най-много пак да подскача, но сме му виждали "спортната" злоба! Wink

# 652
# 653
  • Русе
Добро утро,компания  Hug в най-чаякания ден от седмицата

Днес не се претоварвайте излишно,че достатъчно ще се натоварим психически довечера.  hahaha

Има дни, когато наистина сякаш светът се срутва отгоре ти! Но слънчогледите винаги вадят една голяма усмивка и надеждата пак затрептява там дълбоко в душата! Grinning
Благодаря, Диди88!  love001  love001  love001

# 654

Добро утро и от мен!
Аааа, хич не ми се иска "попълнение" до Харун!  Naughty То само ще утвърди натегнатото положение между двамата. Ще е достатъчно да не се виждат, за да се следят и гледат отдалеч, всичко да напомня за другия, а междувременно да обърнат внимание на Бату и разплитането на интригите му. Ще ми е интересно довечера какво ще каже Джемил, ако двамата се разделят. Най-много пак да подскача, но сме му виждали "спортната" злоба! Wink

След това обяснение в 3 фрагмент аз мисля, че ново попълнение до Харун няма да има.Любовта на Харун е по силна от всякога и той не би погледнал друга жена, независимо от това, че са се разделили с Еда. Колкото до раздялата си мисля, че Харун няма да напусне къщата, защото видяхме колко много страда Ямур за него, а просто няма да се правят на "щастливо семейство".
Желая ви лек и успешен ден!

# 655
Добро утро и усмихнат ден! Hug Hug Hug

Ето че пак дойде сряда.Дано да има нещо в серията, което да ни зарадва. Peace

# 656
# 657
  • Русе
А аз си мисля, че Харун ще помоли Джемил да прибере Яамур и Еда у тях, да се грижи и закриля, а той да си разреши проблемите. Край близки и обични хора Еда и Яамур да не страдат. Само не знам дали ще го каже пред Еда или ще е разговор по мъжки. newsm12

# 658
Това виждали ли сме го?  newsm78

# 659
Това виждали ли сме го?  newsm78

Оооо даааа  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт