Житният режим на Учителя Петър Дънов – 6 тема

• 47 988
  • 693
  •   1
Отговори
# 345
Шести ден! Чувствам се много добре, правя режима за втори път, но за разлика от преди сега съм просто супер. Няма главоболие и отпадналост. Първият път като правих режима издържах 5 дни. Сега обаче реших да не се отказвам от кафето и ми е по-добре. Знам, че не трябва да се пие кафе, но съм с много ниско кръвно и без него не мога. Ходя даже и на фитнес. Иначе аз мисля утре да се захраня. Все пак 7 дни не са малко.

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 12:45 от zoritz

# 346
  • София
здравейте:)))))
днес е прекрасен , слънчев и усмихнат ден-дано и вие сте такива:)
виждам , че много от вас имат поводи за празнуване-не се изкушавайте, после само ще съжалявате:)празника е в умовете ни:)))Иначе, приятно празнуване на всички!
днес ми е 6-ти ден, чувствам се добре, изхабих малко нерви, покрай една курсова работа, но сега мисля да се насладя на слънцето и д азабравя з апроблемите:) поне ще се постарая да не си създавам дискомфорт и напрежение:)
solej е прав, че ако се провалим, то е заради психиката ни, а не заради тялото.Досега тялото ми се справя добре-не мога да кажа колко смъкнати килограма имам, защото съм на село и нямам кантар-сряда при приключване на режима ще се отчета.Те обаче някак останаха на заден план и мисля, че точно заради това ще имам по-голям успех:)))))
Остава ми да се постарая при обратното броене на дните да превъзмогна себе си и да не се поддам на слабост!
желая Ви вдъхновение и усмивки!

# 347
Здравейте  Simple Smile  Аз в понеделник и вторник нямах необходимата нагласа за започване, така че официално броя, че съм започнала в сряда. Днес ми е четвърти ден, чувствам се добре. За разлика от януари съм на покълнало жито - мисля, че това е по-добрия вариант.
Успех на всички  bouquet

# 348
Благодаря на всички  за чудесните пожелаия  Hug И от мен - чудесен и ведър ден  Grinning  И търпение и воля !  При нас забравихме какво е слънце, но както и да е  Grinning  Шести хубав ден и при мен, повъртях се в кухнята, посготвих, но слава Богу, не се изкушавам от храната. Засега  Grinning  Малко ми закъснява режима с часовете днес, но ще го наглася.

# 349
   Добре е по време на целия режим /трите фази/ да си водите дневник.В него можете да записвате най-важните проблеми ,усещания ,емоции,срещи/видими и невидими/,дори грешки...
  Когато правите следващия режим ,можете да сравнявате,корегирате...

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 13:53 от solej

# 350
Аз започнах във сряда,за сега съм добре.И аз пия кафе,защото без сол страшно ми пада кръвното.
Днес готвих агнешко със спанак............няма да ви казвам какво воля се изисква да не хапнеш...за сега удържам.
За втори път почвам ,преди  издържах 5 дни ,но с грухано жито.
Сега съм с Лимец  и определено съм по добре.Това е от мен.
Пропуснах  да споделя с вас това ,че за 4 дни не съм свалила нито грам,имам едни 15 кг излишни.Знам ,че целта не е отслабване ,а прочистване ,но се надявах да се разделя с някой друг килограм...при вас как е ?

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 16:05 от nefertali

# 351
Лимецът е по-хранителен и по-мек.Не очаквайте огромни резултати във връзка със свалени килограми и изчистване/ по по-физическия начин,чрез по-твърда и влакнеста храна../.Но...избор.И режимът е по-лесен.
Скритите ползи всеки може да си ги усети.

# 352
  • морето, сините вълни...
Здравейте и от мен. Болката в ставите е по - добре, но пък мускулите  от задната страна на краката са все едно вдървени, навеждания напред са пълен ъпсурд  :thinking Едва ли е от времето - все пак не вали за първи път, все и друг път щях да имам подобно чудо.
Нищо - приемам го като вид чистене и вярвам че като премине ще съм по гъвкава.
Иначе режима го карам леко, никакъв проблем не ми е - готвя на домочадието, сядам с тях на масата, но с моята си купичка с жито  Laughing

# 353
Купи си разтворим магнезий и изпий една доза /голяма таблетка/ тази вечер.Понякога помага.И не е ''престъпление''спрямо режима.

# 354
  • На края на вселената!
solej, хиляди благодарности за отговора  Hug
Видяха го лекарите и казаха, че събира гной. Съответно да пия антибиотик и ваксина против тетанус. Ще се опитам да ги избегна и да пия само хомеопатия. Дано тя да не вреди на режима  Praynig

# 355
Аз не съм за ваксините,но тази я сложи.Понякога не може без нея.Не вреди на режима.Но се опитай да се оправиш без антибиотици.
 Помни ,че най-важно е здравето ти!Ако трябва ,ще прекратиш и режима.

# 356
  • Пловдив
Здравейте! Аз само четях досега, но ми се иска да попитам нещо. Започнах режима в сряда и мисля, че го правя по всички правиля - с пшеница за покълване и т.н. Нямам проблем с изкушения от храна, само малко ми е студено и безсилно. Очаквах да ме изпълни енергия по някое време, но още не се случва, но не съм чак толкова отпаднала. Друго ме тревожи. Започнах режима с една афта в устата и мислех, че скоро ще мине. Тя, обаче не минава, появяват се и други, лигавицата ми е много раздразнена. На всичкото отгоре от 2 дни ме боли гърло и не минава въпреки усилията ми - пиене на топла вода, чай, мазане с хлябна сода, гаргара. Реших, че явно трябва да ме боли. Може ли това да е някаква реакция или просто съм настинала. На мен гърлото ми е слабо място. А тези афти ще ме уморят. Някой с подобни проблеми?

Успех на всички с режима!

# 357
За мен е четвърти ден.За пръв път се зоря на храната.Хапва ми се нещо, но заради еднообразието е май.Иначе физически се чувствам добре.Преди малко готвих за мъжо, а за детето готвя всеки ден по 3 пъти...сякаш от това не се изкушавам.
Хубава вечер;)

# 358
hot pepper,
възможно е да е затруднена имунната система с пречистването.
Имала съм такива проблеми /не при режим/ и тогава помага жабурене с отвара от лайка и мазане с течен вит. А -от аптеката.
За гърлото-веднъж дневно гаргара с кислородна вода, смесена малко с вода
На мен тези методи ми помагат+хомеопатия при необходимост, но всеки организъм е различен и с не еднакви реакции, успех!

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 19:54 от ann69

# 359
Подкрепям аnn69 за разсъжденията и за лечението на устната кухина.Може би причините са в имунната система.

Общи условия

Активация на акаунт