Добре дошли, Ноемврийки 2011!

• 26 495
  • 729
  •   2
Отговори
# 600
  • София
Doni M, не ходих на преглед. Личният ни е на купон на Пампорово и ще се върне утре. Рече само да лежа , Парацетамол ( които наистана нямаше ефект ) да спя и никакво кафе. А за кафе убивам човек, така ми се пие. Не съм от най-страстните кафеджийки, но много обичам. Не пуша от години, припалвах три пъти годишно, като сме някъде с половинката и ми е гот, и то по една цигара - което направо не си е пушене.
Подута съм и аз - и първаа бременност явно задържах течности, и сега така. За моите скромни седмици изглеждам като след 3 ти месец.
bubcheto15, по добре пий кофеиново кафе. При извличането на кофеина , в безкофеиновото остават токсини, които за нормален човек не са вредни, но ти си 2 в 1 все пак. На малките шушони не им се отразява добре.

# 601
здравейте, присъединявам се към вас с термин края на ноември...по мои изчисления защото още не съм ходила на док. Hug

# 602
  • Нови пазар
По мои изчисления аз съм за 20 ноември Simple Smile пък лекарят ще си каже другата седмица точно Simple Smile

# 603
  • София
Аз се завърнах. Доктора ме успокои, гледа ме с вагинален ехограф, по който нямаше следи от кръв после, установи, че има плодно сакче, което е 5,8мм и си отговаря  на седмиците, изписа ми дуфастон, магнезий и нош па и след 2 седмици пак Praynig
Дони М, бъркаш ме, мила, на мен преди обед ми зацапа и аз се изстрелях към лекаря, не съм от много време да чукна на дърво Simple Smile
Но ни отидоха плановете за театъра, доктора каза - до понеделник минимум да съм в хоризонтално положение Grinning
Хайде сега приятна почивка на всички от мен Heart Eyes

# 604
  • Пловдив
Bubcheto15, извинявай наистина съм те объркала с друга форумка  Blush Важното е, че всичко е наред. Полежавай си повечко и не мисли за никакви проблеми  Hug
Кatiousha, пробвай с бабини рецепти - лежиш на тъмно и много тихо и си наложи филийки от сурови картофи на челото. На мен ми е помагало поне да ме отпусне, че да заспя. След един сън ще си като нова  Peace

# 605
bubcheto15 -Радвам се ,че всичко е наред ,но наистина си почивай докато отшуми
veronikapb-това е страхотно,няма такова щастие.Вярно е,че сигурно е шокиращо ,когато не го очакваш

# 606
  • София
Doni M, цял ден спя на тъмно, с кратки почивки на 3 часа за ядене, като пеленачетата  ooooh!.
bubcheto15, полежи си,  няма по-хубаво лекарство от съня и почивката като цяло  Peace.

# 607
Цитат
bubcheto15, по добре пий кофеиново кафе. При извличането на кофеина , в безкофеиновото остават токсини, които за нормален човек не са вредни, но ти си 2 в 1 все пак. На малките шушони не им се отразява добре.
Подкрепям с две ръце казаното Peace

# 608
  • На село
А аз открих моята формула без гадене и повръщане - цял ден на ски. Семейно закрихме ски-сезона за тази година - много съм доволна от себе си. Ако е рекъл Господ, ще има да му разказвам някога на детенце за ски-лудориите на майка му в първите седмици от бременността.

# 609
Относно леките и тъпи болчици в корема и мен ме притесняват, но пия дуфастон и но-шпа. Всичко ще е ок Simple Smile
Днес бях на преглед и термина ми не е никак 11.11.2011, а 02.11.2011 г. - според докито. Според нея съм в 8 седмица и бебчо е вече 1,20 см.
Чух и сърдечните тонове Simple Smile
Аз също нямам никакво гадене и повръщане. Само вълчи апетит.
Притеснявам се за Ваня от Русе baby_neutral
На мен ми бият инжекция неупоген през ден.
Маринова  #Crazy браво момиче. Ти си гордостта на всички ни Simple Smile
veronikapb това е страхотно. Браво   bouquet
Момичета и на мен вече нищо не ми става. Аз пия повече от 2 л. вода на ден и се плаша.

# 610
bebencenoemvri при кой лекар ходиш и защо ти назначиха неопоген, питам щото и на мен ми назначиха аз си го набодох вече, но от любопитство Embarassed
Лека вечер на всички и много се радвам на добрите новини, че всички са добре Hug

# 611
veronikapb , много се радвам за теб Hug. Аз до преди 2-3 години винаги съм казвала, че не искам да имам близнаци и че не ми харесва, но след това идеята започна много да ми допада, но... Господ си знае работата
Маринова, браво и от мен!
момичета и на мен корема ми е голям и вече една по една дрешките започват да отпадат  Cry Направо ми е ужасно гузно, а не ям кой знае колко повече от преди - единственото, което ми е в повече от преди е закуската, която досега я пропусках. С изключение на нея като честота на ядене и като количество - абсолютно същото като преди. Иде ми да се гръмна Cry Кажете за килограмите - имате ли промяна или само подуто коремче??????

# 612
  • Пловдив
аз отдавна спрях да се тревожа за килограмите , преди 8 месеЦА след една операция качих 20 килограма  , не успях да ги сваля с диети - а не ми даваха да спортувам дълго след операцията.Та сега вече съм спряла да се тегля , живот и здраве като родим ще сваляме.Жертвата си заслужава

# 613
момичета, изпаднала съм в зимен сън Simple Smile Спя като ненормална...сега ми се е паднало. Някой има ли представа,ако си на непостоянен договор (моят е до завръщане на титуляра) ще има ли проблем при майчинството? Искам да попитам и приблизително знаете ли каква е цената на прегледа с ехограф. На ли нашата прекрасна държава ни осигурява само 2 безплатни, та се чудех....

# 614
Съжалявам,че не е към темата, но защо не ми изписва броят на публикациите? Гледам,че на другите им се броят. Не че е толкова важно,но....така се чувствам като изолирана...все едно само ви шпионирам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт