Добре дошли, Ноемврийки 2011!

• 26 495
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря ви bubcheto15 и T_e_A за куража, дано всичко е в реда на нормалното.
И аз съм на мнение, че като не ти е добре по-добре си върви и почивай. А че майките усещат - спор няма. Момичета, против гадене не ви ли помагат киселите краставички например, туршийки и каквото там киселко намерите? Не знам дали е удачно да пие цитронада (изцеден лимон със захар и вода). На мен лично много ми се е обострил гастритът и ме боли горе стомах и не съм пробвала.

# 661
Здравейте момичета,

Днес съм преглед и според доки трябва да чуем сърчице, ноооо така ми се е свил стомаха и такъв страх ме е свил, не е истина. Аз съм след два мисед аборта и все още неможем да се зарадваме...
Много целувки на всички и се  Praynig за моята точица

# 662
  • София
Здравейте момичета,

Днес съм преглед и според доки трябва да чуем сърчице, ноооо така ми се е свил стомаха и такъв страх ме е свил, не е истина. Аз съм след два мисед аборта и все още неможем да се зарадваме...
Много целувки на всички и се  Praynig за моята точица

Стискам палци и вярвам, че този път ще чуете сърчицето, не даже знам, че този път ще го чуете Hug Пиши като се върнеш Peace

# 663
С теб сме maximiliana! Пиши като се върнеш, всички стискаме палци! Praynig

# 664
Честита пролет и от мен. Момичена, на 16 установих , че съм бремена, но кога трябва да отида на доктор...... newsm78

# 665
  • Пловдив
Честита пролет, момичета! Желая ви невероятно цветна, романтична и изпълнена с радост пролет   bouquet

# 666
  • София
Аз пък се замислих къде изчезна Ваня3, имаше проблеми и отдавна не се е разписвала, дано всичко е наред Praynig
Девойки, скоро ще трябва да пуснем нова тема,  отчетните се заключват на 50та страница. Идеи за заглавие намират ли ви се и кой ще се заеме с пускането и оформянето на темите.  newsm78 Аз бих могла да я пусна, за да не тормозим все мамите от Ноември 2010, ама не знам от моя профил ли да е или от този, от който е пусната сегашната.

# 667
Аз да се оплача Cryняма да са 2. Едно ще е. Получил се "синдром на изчезналия близнак". Много неприятно. Иначе другото сакче си има ембрионче и сърчице както и преди. Някой имал ли е същия проблем? Сега ме е страх дали другото ще е наред.

# 668
  • Бургас
Аз пък се замислих къде изчезна Ваня3, имаше проблеми и отдавна не се е разписвала, дано всичко е наред Praynig
Девойки, скоро ще трябва да пуснем нова тема,  отчетните се заключват на 50та страница. Идеи за заглавие намират ли ви се и кой ще се заеме с пускането и оформянето на темите.  newsm78 Аз бих могла да я пусна, за да не тормозим все мамите от Ноември 2010, ама не знам от моя профил ли да е или от този, от който е пусната сегашната.

Направи нов профил Ноемврийки 2011 Peace И от него. Така паролота ще е само за Ноемврийки 2011.

# 669
Kkali, няма място за притеснение  Hug това се случва на много бременни, но те не винаги разбират за това. всяка трета бременност (по спомени говоря) започва като двуплодна и завършва като едноплодна. другото бебче си е абсолютно наред, не се притеснявай. даже и при инвитрото се случва, не всички ембиончета да се захванат здраво

# 670
   Здравейте момичета. Бих искала да съобщя добри новини, но за съжаление не е така. В четвъртък - 17.03 през нощта прокървих много сериозно и в петък в клиниката довършиха спонтанния аборт. Нека да съм последната, напуснала форума по този начин. Прегръщам ви всички и ви желая от все сърце здрави и хубави бебоци.

# 671
Kkali, няма място за притеснение  Hug това се случва на много бременни, но те не винаги разбират за това. всяка трета бременност (по спомени говоря) започва като двуплодна и завършва като едноплодна. другото бебче си е абсолютно наред, не се притеснявай. даже и при инвитрото се случва, не всички ембиончета да се захванат здраво

Дано всичко този път да е наред, че вече много време си чакаме с мъжо бебето.

# 672
Мила Танасенце,
Много съжалявам! Не се отчайвайте, всичко ще се нареди, когато му дойде времето.
Горе главата и те очакваме пак във форума! Hug

# 673
  • Варна
Танасенце, много съжалявам за загубата ти и ти пожелавам да си силна и следващия път всичко да бъде наред и да станеш мама  Hug

Kkali, не се тревожи излишно, трябва да си силна, за да е добре бебчо...живот и здраве по-нататък, ако искаш, пак ще си направите бебче. Концентрирай се върху това ембрионче и му дай цялата си любов  Hug

Мили мами, аз установих, че като мие лошо добре ми се отразяват леко киселичките зелени ябълки, а също и гумените мечета. Не че съм префектна след тях, но все е нещо Simple Smile

# 674
devil_danny, на мен пък кислите краставички и моркови Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт