Добре дошли, Ноемврийки 2011!

• 26 493
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
  • Добрич
Не,по здравна каса съм,и аз не искам да плащам щом може без пари! Дори с едно направление ме прегледа 2 пъти,и двата пъти с ехограф. Незнам дали е нормално,но на мен ми се е идеално. Още не съм се записала за ЖК. Радвам се,че и ти си доволна от твоята докторка.

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 23:40 от Sneakers

# 706
  • на Дъждовен остров

Маринова, сподели за къде ще пътувате че сега само си пишем колко ни се гади, повдига и болки в гърдите.  Да се разсеем с хубава новина.
В Карибско море ще пътуваме на круизен кораб. ..

Звучи супер, като се върнете ще разкажеш.  За Дисни не се ядосвай, аз и като не съм била бременна някой "катерушки" съм ги избягвала нарочно.

Момичета като чета за спонтаните аборти направо се щашкам.  Аз още не съм отишла да си уведомя JP за бремеността.  Моля се всичко да е наред с всички очакващи майки и да няма вече спонтанни аборти сред нас. 

# 707
Ами по принцип,ако си избрала той да ти води цялата бременност няма нужда вече от направление,тъй като това,което си му дала важи за целият период. Имаш право само на 2 безплатни ехографа,другите се заплащат и си освободена от потребителска такса за целият период.

# 708
little angel, Танасенце-момичета ,силно ви прегръщам и знам какво е ,защото и аз го приживях два пъти,от които едини я беше в 6м,загубих две момиченца.Сега си мисля,че господ взел, господ дал.Днес разбрахме,че отново имаме две точици.Не смеех да кажа,защото в петък ще ни гледат.Днес ,само за да ме запишат на ЖК заради болничния,ме погледнаха и видяха две плодни сакчета.Моля се и петък всичко да е наред,за да мога наистина да ви се похваля,че сме чули сърчица.Горе главите,всичко нас чака.Късмет...

# 709
  • София
Добро утро, бонбони  Hug. Днес съм в прекрасно настроение - какво ли не правят малко слънчеви лъчи   Nature Sun With Face.
little angel, Танасенце - много съжалявам за загубата ви  Hug, прегръщам ви и ви желая попътен вятър и в най-скоро време тупкащи сърчица под вашите изпълнени с любов сърца.  Peace

Хубав и изпълнен с приятно емоции ден  Heart Eyes

# 710
  • София
Добро утро и честита пролет  Simple Smile

Май е време и аз да се запиша при вас - на 14.03 видях за първи път заветните  EFP Още не съм ходила на преглед, чувствам се добре, симптомите, които имам, са чувствителност на гърдите и подут корем  Mr. Green Гледам, че някои момичета са писали термин според калкулатора - моя е 21.11.2011.

Успешен и усмихнат ден ви желая  Hug

ПС погледнах отново списъка на 1-ва страница и да доуточня - от София съм и това ми е 1-ва бременност Wink

# 711
little angel, Танасенце съжалявам за загубата.Горе главите и скорошно съвземане ви пожелавам колкото и трудно да е то.

А от мен и аз мога да се похваля днеска без гадене , световъртеж и т.н., но това заспиване ...... точно като едната мама беше казала където ме оставиш там заспивам.като бебе съм..... снощи съм заспала в 9 ч и без да се събудя до 7.30 днес:)изключително изморена съм

# 712
Little angle,
Съжалявам, мила! Горе главата, защото те чакаме скоро пак тук!
Момичета и за мен денят днес започна добре - без никакви неразположения.
T_e_A, ние с теб май сме с еднакъв термин според калкулатора така като гледам. Дано с всички ни нещата се развиват добре.
jackobiana , добре дощла и леко бременееене, мила!
aleks2011, толкова ме трогна историята ти, наистина - Господ дал, Господ взел - на всеки каквото му е писано!
Момичета, желаяв ви прекрасен ден  Hug

# 713
Добро утро и от мен.Може ли и мен да добавите към  списъка, Simple Smile от Пловдив съм,първа бременност,термин 18 ноември.Хубав и слънчев ден на всички. newsm51

# 714
Добро утро,  jujinka-15 и добре дошла!
Пловдив ми е любим град и този уикенд бях там Simple Smile

# 715
Здравейте,мили бъдещи мами,мога ли да се впиша във вашата темичка? Simple Smile Аз съм една от февруарки 2010 и скоро разбрах,че чакам бебче ноемврийче Simple Smile Аз съм от София и терминът ми е на 26.11 Simple Smile Хубав и слънчев ден на всички!

# 716
Здравей  mama_widow и добре дошла!Чудесно е, че станахме толкова много Simple Smile

# 717
добро утро мамчета запишете ме и мен за 20 ноември 3та бременност от Монтана
не знам дали е нормално но аз нямам никакви симптоми на бременност нито гадене нито болки в гърдите само леко придърпване в корема не знам дали е нормално с другите ми две бременност винаги поне гърдите ме боляха а сега не.Стискайте палци днес съм на лекар да види ме сакче дано всичко да е ок  Hug

# 718
mimi8406, успех на прегледа! Само хубави неща да чуеш!
Добре дошли на всички нови! А за напусналите ни...само едно огромно съжалявам, ще се моля скоро отново да сте щастливи и чакащи туптящи сърчица. Не знам дали ми вярвате, но го преживявам с вас...знам, че няма да ви помогне, но трябва да знаете, че всички тук сме с вас!!!
Момичета, някоя от вас говорила ли е вече с доктора си за предпазните колани на автомобилите? Мен моя ме посъветва да не го слагам вече. Принципно законът важи ако си в четвъртия месец (и нагоре). Трябвало да се издаде някакво картонче, което се показва при проверка от страна на полицаи. И друго ако може да ви попитам.... понеже ми се налага да шофирам всеки ден по около 90 км имате ли представа дали това е проблем? И кога според вас е по-добре да се прекрати шофирането? Благодаря предварително и ви желая един много хубав и усмихнат ден!!!

# 719
against, и на мен ми е любопитно да разбера повече за това. И аз шофирам всеки ден по около 60-70 км - не е много, но все пак. Предстоят ми и командировки на по-далечни разстояния, включително и пътуване със самолет. Знам, че до 7-8 месец не е проблем, но все пак ми се иска да чуя и други мнения.

Общи условия

Активация на акаунт