Отговори
# 300
Цитат на: КЛОНКА в Съб., 19 Февр. 2011, 18:20
Хора, вие не усещате ли как постепенно сами вървим към извода, че подсъзнанието не може всичко Mr. Green

Подсъзнателният ум е бил изчислен да обработва милиони външни стимули за секунда, а съзнателния ум за същото време- само дузина.В нас работят два ума.Всичко което вършиш или мислиш през деня, се запечатва в подсъзнателния, затова можем да го наречем ума на навика. Когато тази информация чрез многократно повторение се затвърди, тя се превръща в подобна на компютърната програма . Тази програма работи непрекъснато и е доста мощна и бърза. Обикновенно съзнателният ум , който е по креативен управлява действията ни , но  само тогава  ,когато сме "в час ". В момента в който съзнателният ни ум напусне пилотското място , а това е много често и лесно ,затова освен креативен , го наричат и маймунски ум подсъзнанието заема мястото му, караме я на автопилот. Тогава се вижда кой какво има в подсъзнанието . Често това са т. нар. негативни утвърждения.Затова се приказва толкова много за позитивизъм , защото явно щем нещем ще я караме на подсъзнателен автопилот , поне да не се ударим много лошо поради стари ,отдавна изгубили смисъла си вярвания.

Hug

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 19:26 от InteIIa

# 301
  • София
Lilian_V  Hug
При първата жена тотално нарушение на правилото(аз много го харесвам)Без Вреда за Никого.Тя не само му проваля връзките, ами и направо му пожелава неприятности.Така не може е май може,но всеки си носи последствията.
Абе...хубаво, то не е редно да изпадам в подробности, но жената все пак има две малки деца от тоя, а той си взе де що можеше да си вземе и го даде на другата мацка, така че, аз хич не я виня, че не изпада в някакви топли чувства към неговите връзки. Мисля, че просто не го обича вече, но пък с децата си има грижи и от друг характер, явно просто избира по-малкото зло и затова си го иска. Уж бил добър баща. Аз съм на друго мнение, но наистина няма какво да изпадам в подробности.
Не смятам, че му "вреди" умишлено, смятам, че просто търси начини да си го върне и те минават през това той да няма друга връзка. Не забелязвам да е активна в друго отношение, не го сваля, чувала съм ги как говорят по телефона, виждала съм ги заедно след развода им...

А втората...там проблемът е че тя иска друг тип връзки, но попада винаги точно в обратните.Личен избор, ок, но и обстоятелствата я довеждат дотам.

# 302
  • Tам през Атлантическия океан
"Позитивното мислене без позитивни действия носи едно позитивно нищо" Mr. Green

Под това бих добавила,че под позитивни действия аз лично не разбирам ритуали и молитви с известен или неизвестен произход, а конкретни действия в реалния живот в конкретната посока.
Peace

КЛОНКА и аз обичам подаръците  Flutter
и получавам  Flutter  такива слава Богу

А нали знаеш че подаръци се получават при повод  Wink .... та няма нищо случайно в подаръците  Grinning
Подаръка е награда за нещо  Grinning

Лично за мен няма незаслужен подарък  Grinning

Аз обичам подаръците - каквото - такова. Засега се кефя на добрия вкус на Вселената, улучва ме в общи линии. С малки изключения, но никой не е съвършен, както се казваше в един култув стар филм.
Wink Ами може би има защо , това трябва да те радва ... или си мислиш че не си го заслужила  М ?

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 19:43 от Desss

# 303
  • София
КЛОНКА - не мога да анализирам момичетата, от години не анализирам никого освен себе си...  Истината е, че събитията ги привличаш и с мисли... само че ти не си на тяхно място... ако примерно едната жена е имала натрапчив страх, че мъжа ще изневери и даде всичко на друга това се е материализирало... това е само пример... ти не си в тяхната глава и всичкото това мислене за други хора и ситуации е разпиляване на енергията ти...

Не значи обаче, че съм егоист, но непоискана помощ не давам... Simple Smile И съвети избягвам да давам...

За това да имаш желание за нещо ще ти дам пример от събитията в моя живот в последно време. Преди да замина за чужбина 2 дена преди Коледа обяснявах на една приятелка какво не харесвам на човека в живота ми в този момент и какъв мъж си представям или искам...  На Коледа един мъж се влюби безумно в мен и ме спечели с много любов! Отговаря изцяло на моите думи... Материализирах си го за дни точно...

# 304
  • София
Лили, аз също не се занимавам много-много със съвети, но напоследък, вероятно това не е и случайно, де, често започнахме да се срещаме и да говорим по тези въпроси. Уж почнахме с разни служебни неща на едната, пък стигнахме до подсъзнанието и така почнахме да мислим. Та си рекох аз да видя дали все пак това не е някакъв дефект в системата. По принцип. А самите тях нито мога изцяло да ги разбера, нито да им бъда докрай полезна.
За мен самата е интересно, затова питах.

А ти...ех...ти си имаш полет на мечтите, нищо чудно, че си получила господин прекрасния принц, ти самата си мнооого специална.
Не мечтая аз от едно известно време, решавам личен казус, страх ме е, че ако взема нещо да си пожелая, няма точно да ме разберат и съвсем ще оплескам пейзажа. Mr. Green
Но то това ми е отдавна, де, аз съм споделяла тук - нямам идея какво искам. Ако реша, че искам нещо, все ми се струва, че заедно с него ще дойде и някакво друго, като зайче от ръкава на фокусник и ще ми бръмне фасона, да се чудя какво да го правя. hahaha

Я кажете за четвърта чакра, че ми стана интересно. Как я изчиствате, как я ползвате?

# 305
Цитат
Жената решава, че на мъжът трябва да му се случат някои неприятности, че той да разбере колко тя му е нужна. И на него му се стоварват неприятности, той я моли за някаква подкрепа, но пак не се връща при нея. Сега не зная към днешна дата как стоят нещата, май пак бил сам
Аз не познавам тези хора съдя по думите ти.Той може и да е кофти човек.Но мисля че правилото е за всички лоши и добри.Защо не си пожелае някой,който ще иска да бъде с нея,ще обича децата и и наистина ще се грижи за всички тях.Просто предложение.

# 306
  • София
Не мечтая аз от едно известно време, решавам личен казус, страх ме е, че ако взема нещо да си пожелая, няма точно да ме разберат и съвсем ще оплескам пейзажа. Mr. Green

Клонке ей това тук с червеното не ми харесва... я веднага да го разкарваш тоя страх... за другото с приятелките е нормално, но ето, вие се виждате, споделяте и говорите... не е непоискано Simple Smile Аз с колко приятелки си нищя живота ако знаеш... По въпроса за искането е съвсем нормално да не искаш точно... но после си правиш корекции... споко...
Най-важно е ти как си и ако се оставиш всичко останало да влиза и излиза в живота ти без да се оплиташ в енергийни мрежи и нишки ще постигнеш това състояние в което ти да си в баланс с живота...

По въпроса за 4та чакра се балансира и хармонизира с зелено Simple Smile

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 20:11 от Lilian_V

# 307
  • София
Света, то аз не се наемам да давам съвети на никого, нито пък ми е работа да мисля кое ще е по-добре за тях, защото всичко е въпрос на гледна точка. От своята си камбанария аз виждам нещата по един начин, но тяхната е друга. Аз сима съвсем разлина идея, свързана с метода за постигане на целите и възможните грешки при прилагането му. Нищо повече. За другото си има психолози, както и дълги женски вечери с много вино и кикот, в които нещата се разискват. Mr. Green

Лили, страх, страх...колко да ме е страх - не много, но да кажем, че съм предпазлива Laughing

Зелено? Представяш си я обляна в зелено ли? Или какво? Аз с чакрите хич не съм наясно, сори за невежеството. Crazy

# 308
  • София
Я пък ти ... я стига си се предпазвала... скачай в екшъна... знаеш ли колко е интересно и вълнуващо...  Heart Eyes

Най-лесно в ю туб има клипчета за баланс на чакрата, гледаш и слушаш... Аз също не съм много наясно с чакрите... аз от 5 месеца медитирам всеки ден по 50 мин и от там идва баланса явно...

# 309
Клонка,да бе, разбрах те още в началото.Искаш да си изясниш принципът на поръчките на желанията за себе си. Обаче имам чувството,че вече знаеш твоят отговор на този въпрос.Само,че той не е универсален.Няма алгоритъм ,за всеки е различно.

# 310
  • София
О, аз досега всички кардинални неща, които съм си поискала, са се случили.Без техники, просто желание в чиста форма и увереност, че го заслужавам. Обаче ми е останало едно. Всъщност, под различни форми съм го имала и него, но не и във вида, в който вече зная, че го искам. Него обаче не си го пожелавам, защото се опасявам, че вече нямам нито право, нито време за грешки. Искам да съм съвсем наясно точно какво да е., защото не ми се рестартира програмата отново, почна да ми писва. Mr. Green
От друга страна, имам някакво смътно усещане, че не вярвам този път, изглежда ми не просто невъзможно, изглежда ми сякаш може да се окаже незаслужен каприз. Знам ли?! Сложно е. От доста време го мисля и имам някакви вътрешни задръжки, затова засега пасувам. Но май не бива, губя ценно време. Grinning

# 311
  • София
Знам ли?! Сложно е. От доста време го мисля и имам някакви вътрешни задръжки, затова засега пасувам. Но май не бива, губя ценно време. Grinning

Я пак да ни поврачуваш, пък ние ще пратим енергия да стане преди 2012, че после нали няма да ни има така или иначе...  Joy  Heart Eyes

Някой от по вещите може ли да каже как се печелят енергийни битки и какво мислите по темата по-принцип?

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 20:48 от Lilian_V

# 312
  • София
Аз теб те виждам в хасиенда, на топло, светло и прекрасно място. Плюс някакво обучение, квалификация, нещо свързано с университет. Или коучингова програма. Mr. Green

Какви са тези енергийни битки? За какво иде реч?

# 313
  • София
Аз теб те виждам в хасиенда, на топло, светло и прекрасно място. Плюс някакво обучение, квалификация, нещо свързано с университет. Или коучингова програма. Mr. Green

Какви са тези енергийни битки? За какво иде реч?

Това мен ли ? Simple Smile Ех ти сега ме изненада, какво ли ще уча пак? Аз съм на вълна любов и бебета...

Нали знаеш, че ще ти се сбъдне желанието... пращам ти любов и светлина...   Praynig

Енергийните битки са когато човек води война с друг човек, но на енергийна основа. Блокажи, неприятни събития, промяна на пътищата на съдбата, въвеждане на чужди мисли в програмата и т.н...

# 314
  • София
Не е казано да учиш, бе, Лили, виждам някакъв университет просто. Голяма сграда, в някакъв голям град. Mr. Green И понеже те зная, че вече си се изучила, решавам, че ще е някаква програма, свързана с бизнес проект евентуално. То това е спонтанна картинка, ходи го тълкувай.

Бебетата са хубава работа Grinning

Това с енергийната битка ми става още по-интересно. Тя тази битка и от двамата ли е осъзната или единият може и да не знае за нея?
И аз водя такава може би. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт