Отговори
# 315
  • София
Хммм така може да се окажеш права Simple Smile

Да, може да не е осъзната и човек да се чуди какво се случва с живота му и защо се случват разни неща, защо не е същият, защо няма енергия, но да не знае, че е във война...

# 316
  • София-в сърцата на моите деца
Аз теб те виждам в хасиенда, на топло, светло и прекрасно място. Плюс някакво обучение, квалификация, нещо свързано с университет. Или коучингова програма. Mr. Green

КЛОНКЕ, а мен къде ме виждаш , щото фирмата ни фалира и вече си newsm78
Не съм изпаднала в потрес, но се замислям какво ли ме чака , а ? newsm78 newsm78

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 09:33 от didiela

# 317
Lilian,много ми е интересно,не бях чувала за енергийните битки.Как да разбереш,че водиш такава неосъзната битка и възможно ли е да я прекратиш.По какъв начин?

# 318
  • София
Дидиела,...жена с буква М се пада в твоя случай, някакъв консултант. И кетъринг виждам. Каквото и да означава това. Mr. Green

Вие ще ме убиете. Laughing

# 319
  • София
Lilian,много ми е интересно,не бях чувала за енергийните битки.Как да разбереш,че водиш такава неосъзната битка и възможно ли е да я прекратиш.По какъв начин?

Аз му казвам така къде на шега, къде не... това са енергийни блокажи и самоблокажи, енергийни влияния, магии, проклятия и т.н..
Аз му казвам битка, защото друг човек решава твоят път и развитие... и се опитва да ти влияе и променя...

Ами аз лично веднага усещам...първо усещам нещо в слънчевият сплит... после определени събития веднага ми напомнят за липса на случайност ... аз си анализирам живота и се усещам като има такива неща... Да, можеш да я прекратиш или да я спечелиш с повишаване на енергията си , с прекъсване на зависимостта си , с кармично изцеление и т.н...  Но ще са ми интересни и други мнения по темата...

# 320
  • София
КЛОНКА, а като си почнала да врачуваш за мен нещо виждаш ли?  Simple Smile

bouquet

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 23:02 от mijjjka

# 321
Няма много. Mr. Green

Ами аз лично веднага усещам...първо усещам нещо в слънчевият сплит...
''Стегне'' ли ми ме нещо в областа на сърдечната чакра, значи с човека насреща отношенията няма да стигнат до крепка дружба.

# 322
Lilian,  :   bouquetМисля,че и аз мога да усетя.Разбирам какво имаш предвид.За повишаване на енергията и прекъсване на зависимоста може ли да разкажеш повече?Какво правиш ти, личен опит?

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 23:26 от Sweta

# 323
  • София
КЛОНКА, а като си почнала да врачуваш за мен нещо виждаш ли?  Simple Smile
Теб те чака кардинална промяна. Нещо неочаквано.

Бианке, при теб има нещо странно. Някаква тайна...нещо необичайно, но хубаво Simple Smile

# 324
  • Tам през Атлантическия океан
КЛОНКА Party и аз искам
казвай  Heart Eyes

# 325
Бианке, при теб има нещо странно. Някаква тайна...нещо необичайно, но хубаво Simple Smile
А дано.
Не съм имала тайна откакто се криех да пуша /в ерата на динозаврите/. Crazy

Дес ще има момиченце. Laughing

А Клонка нов мъж, но и ново, лично нейно занимание.

# 326
  • София
Привет,феи!
Да почерпя за помъдряването ми днесэ Wink

Клеми,да ти е живо и здраво чедото,дето ми е на моята дата  Party
На теб,пожелавам търпение и спокойствие,за да преминеш през изпитаниетоэ Hug

# 327
  • София
А Клонка нов мъж, но и ново, лично нейно занимание.
Ай!!! Тоя трябва да е някое чудо на природата.Губя надежда някога да се отърва от сегашния. Mr. Green
За личното занимание, да си жива и здрава, амин, дай, Боже!!!

Дес, на теб яхта ти бях предрекла, сега на лайнер направо да преминем, да не губим енергия излишно за дреболии.

# 328
  • морето, сините вълни...
Хей Клонка, я погледни в кълбото и за мен, моля   bouquet Heart Eyes Пред години помня как беше наредила девойките тук.

А по отношение на бъга.... Аз съм с усещането че нещата не се получават точно когато ние сами спираме случването. Искаме искаме нещо, започваме да го получаваме и.. в един момент или се разколебаваме, или не го искаме .... или приемаме заместителя. А заместителя ни го пращат като за проверка - да си синхронизираме желанието, да си го проверим ( точно това ли е което искаме, още ли го искаме). Мисля, че това е проблема на Мацка 2 - няма търпението да изчака сбъдването на желанието и .... все се връща на старта. Или може би има нещо което трябва да промени в себе си, нова прическа примерно  Laughing Laughing Laughing
Виж за първата .... хм. Там мисля че е нарушен принципа "без вреда другиму" Пък и за съжаление пътищата ни понякога се разделят... аз пък имам продължението - сбъдна и се желанието на жената да се върнат при нея.... ми.... и като страничен наблюдател и споделено, не не по щастлива, дори напротив - сега се тормози повече дали няма да я напуснат пак. От моята камбанарийка, ако тя беше приела раздялата и не беше драпала сега щеше да е по спокойна. Ама .... камбаните в моята глава са други........ Crazy Crazy

# 329
  • София
Крен, аз виждам при теб някаква връзка с Франция. Което винаги е хубаво, каквото и да е - човек, пътуване, мода, подарък, стил, любов Grinning Grinning

На всички рожденици - малки и по-малко малки - огромни радости и сладости желая!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт