Отговори
# 345
Здравейте, момичета!
С удоволствие изчетох тази тема. Честно казано съм нова и не знаех, че има такова силно присъствие и тук Simple Smile
Самата аз съм минала обучение по метода Силва (но малко съм занемарила практиките).
Ще изчета малко по малко всички линкове, в началото.

Прекрасен ден от мен!  bouquet

# 346
  • София
Клонка, срам, несрам ще помоля и аз за твоя поглед. Пък и нищо не каза по моя случай?!

# 347
  • София
Какво изтървах пак?
КЛОНКА гледа на стъклена топка?  Laughing
Искам и аз, обаче ще си го запиша и след една година ще оповестя резултатите.  Laughing

# 348
  • Costa Rica
КЛОНКЕ, моооооля, погледни кафето и заради мен Praynig
Благодаря!

# 349
Девойки, ако на някой му е интересна тренировка за развитие на интуицията, ето ви едно място за целта. Аз лично този тренажьор го ползвам от самото начало на съществуването му и мога да твърдя, че има ясно изразен ефект.

И оф, знам, че не съм писала отдавна, но мда....

# 350
Рози и рози , Благодаря   bouquet

По повод интуицията искам да разкажа нещо...В петък имах интервю, на което бях поканена месец по рано.Обявените позиции бяха няколко и една от тях беше "моята".През цялото време докато чаках да дойде денят, бях много развълнувана и щастлива, но вечерта преди самото интервю и после на сутринта нещо все едно ме спираше и ме караше да не ходя.Отдадох го на притеснението, но когато отидох там се оказа, че всъщност въобще не беше това, което очаквах.Позицията за която кандидатствах, въобще не беше спомената на интервюто, ставаше въпрос за съвсем различни неща...Бих доста път напразно, но това както и да е.Та мисълта ми е ,момичета как разбирате и различавате интуицията от просто притеснение?

# 351
С тренировките се научаваш да минимизираш притеснението и тогава остава само реакцията на тялото. Тя също се опознава с времето. Правиш си нещо като речник за самия себе си. Аз например вече знам кога започвам да кашлям, когато получавам ставни/ мускулни/ прешленни оплаквания по кръста и гърба или кога ми излиза един странен обрив на дланите. Всяко от тях е абсолютно соматична реакция и ми показва неща за предстоящи събития. Понатрупах си база кога какво и вече доста успешно ползвам. Най-лесно по принцип е с прости действия като крачки напред назад, настрани неволни или движения на ръцете. Но при мен ръцете много лесно се повлияват, дори при медитации ръцете ми извършват определени действия и застават в определени положения. Иначе казано, научаваш се да си владееш емоциите и после си слушаш тялото.

Обаче най-вече има значение, дали човек се е саучил да чува вътрешния си глас и да го разбира. За това е нужно време е целенасочено трениране. Просто трупаш знание какво "чуваш" и какво означава.

# 352
КЛОНКА!Макар,че почти не сме общували и винаги съм казвала,че повече ви чета,то ще бъде полезно и разбира се много удачно в началото на годината едно кратко гадание и разбира се,пожелание за  прекрасни и топли чувства!Изпитвам известно неудобство,но любопитството ми е по-голямо!

# 353
Охоо, тук много весело станало  Mr. Green
КЛОНКА, и аз на опашката за врачуване Hug
Рози, много интересно!
Цитат
Най-лесно по принцип е с прости действия като крачки напред назад, настрани неволни или движения на ръцете.
Това не ми стана много ясно, какво имаш предвид?

# 354
  • София
Благодаря Клонке – и аз ти хвърлих един боб и ти се падна дългоочакван път сте се осъществи много скоро и някакво ново предложение за работа newsm78

Идеално!!! И път искам, и предложения за работа са добре дошли.

Вие двете с Бианка трябва да поемете девойките тази година, получава ви се. Grinning

ingi, ти си романтичка, имаш някакво отношение към модата, харесваш красиви мъже, през лятото ще ти се случи нещо много вълнуващо.

Делфина, напук на твоите познания и увереност, след пролетта ще бъдеш разколебана от някакъв шанс за промяна, който ще ти донесе доста разнообразни емоции.

Клеми, ти имаш нещата, които мислиш за важни, но ти трябват още две неща. Ще ги имаш и тях. Едното - към края на годината.

Вени, ти твоята история я разказа, какво да ти кажа? Grinning
Ти си семеен тип, не зная какво решение ще вземеш, но мисля, че някъде към Великден ще имаш сериозен повод за размисъл. Вероятно в момента с право изчакваш, някои от съмненията ти не са неоснователни, но събитие, което не касае теб, ще промени ситуацията. Така или иначе, мисля, че ти ще имаш цялостно семейтво отново, освен това, не зная защо, но някакво странно усещане за повече деца ми се върти Laughing

Free Will, що така не щеш боса, бременна пред печката? Нали знаеш, че като знаеш какво НЕ искаш, току ти се паднало. Предполагам си прочела двете истории, в които търсих бъгове. Mr. Green Странна си ти, уж искаш някакви по-специални неща, но душата ти се стреми към обикновеното щастие. За теб виждам промяна на визията. Нещо ново в обзавеждането или нов дом, знам ли...стъклени неща. И разходка до място, на което има вода, кораби, ама не като да идеш просто на море.

Тази от вас, която силно иска нещо материално, не я зная коя е, в което има розов цвят - на логото, на етикета, на марката, или на самия предмет, да знае, че ще го получи. Mr. Green

Ох, вие прииждате на талази Joy Joy
Старлайт...ако искаш да се местиш, душо, ще ти се получи. Отворени са ти вратите.

# 355
Клонка мен ме пропусна  Embarassed

# 356
  • София
Не съм видяла, че искаш, видах ти само разговора с Рози. Ей и Ан Шърли, гледам, съм пропуснала.

Ей сега, да почистя топката, че изпуши и мъгла обви ясното ми зрение hahaha

# 357
  • Costa Rica
Цункай я тая топка и вземи да си обявиш хонорара. Вече съм разколебана от възможност за промяна Hug Много те бива!

# 358
Цункай я тая топка и вземи да си обявиш хонорара. Вече съм разколебана от възможност за промяна Hug Много те бива!
АбсИлютно съм съгласна!    bouquet

# 359
Клонка, Praynig моля те погледни  и за мен!

Благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт