Отговори
# 360
  • Tам през Атлантическия океан
Ох, вие прииждате на талази Joy Joy

E' де
от кога си го умуваш .... впрегни идеята си в действие  babydust7

darena, нещо те кара да се обръщаш все назад , така ми дойде Simple Smile

# 361
  • София
Да се наредя и аз Клонка, че повече ви чета и трудно наваксвам с ритуали ту за новолуние, ту за ефективна сетивна проекция...Имам много за четене и осмисляне, а нещата ми не вървят...

# 362
Клонка, не мога да устоя на кристалната ти топка Simple Smile Кажи ми и на мен Party
Това е за теб babydust7  bouquet

# 363

darena, нещо те кара да се обръщаш все назад , така ми дойде Simple Smile [/size]

Dess, ама и ти ли?  Grinning Благодаря ти.  bouquet

Клонка, поръчката не отпада. Аз си чакам. Grinning

# 364
  • София
Desss, моля те обясни ми като на абсолютен дилетант, символа но тези две риби? Виждам ги и в кабинета на моя хомеопат, но все не остава време да го питам. Напомня "Ин-Ян", но...

# 365
Здравейте! Hug От няколко дни все си казвам, че трябва да намеря
време и да седна да ви попрочета и имало защо. Влизам и що да видя,
Клонка отново проявява гадателските си способности. Точно когато имам
огромна нужда, да науча, какво казват Всемогъщите сили за моето бъдеще!
Клонка,МОЛЯ ТЕ, попитай ги и за мен!!!
Благодаря!!!

# 366
Desss, моля те обясни ми като на абсолютен дилетант, символа но тези две риби? Виждам ги и в кабинета на моя хомеопат, но все не остава време да го питам. Напомня "Ин-Ян", но...

По Фън Шуй два рибока означават благоденствие, благосъстояние  Grinning все убавини  Flutter

Да ИН и ЯН тоже  Peace

Тези риби са порода KOI сомови  Flutter  мн. са красиви като се пренесем в къща с двор ще си ги имам в езерце  Grinning за  сега ще им се радвам на картинка.  Flutter

darena, нещо те кара да се обръщаш все назад , така ми дойде Simple Smile [/size]

Dess, ама и ти ли?  Grinning Благодаря ти.  bouquet

На "непознат" най -лесно се познава/гледа , всеки го може еле пък ние тук  Flutter
Просто казваш първосигнално първото кето ти дойде като "видиш" човека  Peace

# 367
  • София
Клонка, разби ме! Направо съм респектирана сериозно.  newsm09 newsm20

# 368
Клонке, зер си почнала - метни един боб и за мен Hug Grinning Grinning

Десс, чакам и твоят "боб" за мен Grinning

Ама тука голяма веселба е настанала - харесвате ми  Mr. Green

# 369
  • София
КЛОНКА,  smile3521 smile3521 smile3521 smile3525

# 370
  • Уханното пристанище на Вселената
Скъпи феи, може да е и от пълнолунието, но тук най-после пак се върна "магическият реализъм" в темата. То всъщност не е нужно да сме все на магическа вълна отворени, но така някак си е по-леко и по-весело.
А като сте почнали да фърляте боб и да търкате топки, я ме включете и мене в списъка, че съм на голям зор. #Crazy
Клонка, я си изпиши банковата сметка, че то това си е труд, нали и Алена пишеше в космическите закони, че когато поискаш добро, т.е. услуга, след това трябва да си платиш, пък дори и с едно "благодаря", за да не се нарушава з-на за приемането и даването.  bouquet

# 371
  • София
Desss, много благодаря!   

# 372
  • София
Я как можела темата да е приятна отново и да има дух в нея... Всичко е в надеждата...  Simple Smile

Клонке   bouquet

Dess включвай се и ти да врачуваш и аз трябва да почна и ще станем като Ясновидци... Може и някой лев да посъберем трите...

# 373
Ох, вие прииждате на талази Joy Joy

E' де
от кога си го умуваш .... впрегни идеята си в действие  babydust7
Дам ... подкрепям ДесPeace

И аз се нареждам, Клонке, моля и за мен нещичко, признателна ще съм.Благодаря!  bouquet

# 374

Dess включвай се и ти да врачуваш и аз трябва да почна и ще станем като Ясновидци... Може и някой лев да посъберем трите...

Az  на ЛС е пуснах   Mr. Green и познах  bowuu

Тя КЛОНКА професионал  Grinning с размах го прави  Wink Сега поне съм спокойна за лайнера  Mr. Green

Всеки го може  Peace а когато се забавляваме   още 'по се получава  Wink

Общи условия

Активация на акаунт