Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е значението на празниците Свети Валентин и Трифон Зарезан?
Какво е тълкуването на сън за катаклизъм, вулкани и лава?
Какво представлява виното в контекста на честването на Трифон Зарезан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е значението на празниците Свети Валентин и Трифон Зарезан?
Празникът на Свети Валентин се свързва с честването на любовта и обикновено се отбелязва чрез изразяване на чувства към близките. От друга страна, Трифон Зарезан е традиционен български народен празник, който отбелязва лозарите и тяхното благосъстояние, като същевременно празнува производството на вино.
-
Какво е тълкуването на сън за катаклизъм, вулкани и лава?
-
Какво представлява виното в контекста на честването на Трифон Зарезан?
-
Какво означава да сънуваш, че животно разяжда света?
-
Какво е значението на любовта в контекста на дискусиите във форума?
КЛОНКА просто съм много укрилена.Имам нужда от много специални преживявания и ти просто ми даде криле!Благодаря!!!
, но от известно време и в службата не успявам да се справя с работата. Колкото и да се старая,все нещо се обърква или се забавям в сроковете. В момента съм скарана и с един човек,когото много обичам.Не знам защо непрекъснато се появяват проблеми между нас? Той в момента е много отчаян и ме обвинява за някои неща? Как да му помогна? Знам,че наистина в момента е в много трудно положение. Много се страхувам за него.

В другия нещата бяха много културно поставени. Имаше тема, която ни се представяше, после медитирахме и споделяхме кой какво е преживял. Беше различно за всеки. Някой ще види или чуе или усети присъствие, свързано с друг, друг ще попита - някой мисли ли за... еди-какво си. Веднъж, си спомням, някой разказа история, свързана с възрастен човек, бивш военен и т.н. - оказа се, след като завърши разказа, че това е дядото на друг присъстващ. Аз никога не усещах никакви такива неща, но си правех едни мои си "пътувания" и винаги ме питаха да им кажа къде съм ходила този път.
. Дали това си видяла?
Ей, голям майтап!!!