Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е значението на празниците Свети Валентин и Трифон Зарезан?
Какво е тълкуването на сън за катаклизъм, вулкани и лава?
Какво представлява виното в контекста на честването на Трифон Зарезан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е значението на празниците Свети Валентин и Трифон Зарезан?
Празникът на Свети Валентин се свързва с честването на любовта и обикновено се отбелязва чрез изразяване на чувства към близките. От друга страна, Трифон Зарезан е традиционен български народен празник, който отбелязва лозарите и тяхното благосъстояние, като същевременно празнува производството на вино.
-
Какво е тълкуването на сън за катаклизъм, вулкани и лава?
-
Какво представлява виното в контекста на честването на Трифон Зарезан?
-
Какво означава да сънуваш, че животно разяжда света?
-
Какво е значението на любовта в контекста на дискусиите във форума?

,много интересно резюме и по някакъв начин свързано със статийте от линка,който даде
и да ви прегърна!

, вчера имах следното вътрешно (силно и зареждащо) преживяване - има дни, в които дълбоките ми страхове излизат на повърхността и ме държат като с въжета. Неща като - "никога няма да имам достатъчно пари", "няма да си намеря работа", "няма да успея" и т.н. Но ако продължавам да вярвам и да работа за промяната, която ми е цел, тази вяра и действията ми се натрупват, събират инерция и в един вътрешен момент въжетата се късат и аз съм свободна. Убеждението "няма да успея" вече няма сила за мен! "Записът" ми е променен и тази трудност вече не е трудност за мене
И така, лека полека, ще се справя с всичките си спирачки. Всички ще се справим с нашите спирачки