Отговори
# 495
Момичета, мисля, че колкото се може повече хора е добре да видят това - "Заснеха Четвъртия конник от Апокалипсиса в Египет?"
http://www.znania.tv/?p=10192
В тая връзка искам да ви питам - случва ли ви се да виждате нематериални обекти: ангели, светлини, места и др. ? Да ги виждате с вътрешните си очи? На мен ми се случва. И сега се питам - добре е, че са го заснели, но тези, които нямат вътрешното виждане, те как ще разберат смисъла на това? Трудно ми е да го кажа с подходящите думи, но ми е тъжно... За нас, хората.
Добре, че напоследък се правят много медитации за Земята Praynig

# 496
SleepWalker ето тук:

http://www.selenabg.com/index.php/2008-08-12-22-06-49/40-2008-07 … 20-28-03/604.html

аз прегръщам само тези от които изпитвам нужда да го направя голяма любов пада Grinning

# 497
viivaldii , БЛАГОДАРЯ ТИ! Прекрасна информация!!!!   bouquet

# 498
За къпането на тъмно си мислех, че съм разбрала от Рози, но се оказа, че е от клипче на Смехотерапията. Аз го използвам за релакс - изключително ми е приятно. Тъмнината ми помага да се концентрирам и визуализирам. Имаше една медитация от Норбеков за извора или водопада на младостта - тя се получава много добре. Малко ми е рехав водопада обаче, че душа не е от най-читавите Laughing
Клеми, като не е по принуда от спрял ток е "друга бира".  Mr. Green

# 499
  • Tам през Атлантическия океан
Момичета, мисля, че колкото се може повече хора е добре да видят това - "Заснеха Четвъртия конник от Апокалипсиса в Египет?"

http://www.znania.tv/?p=10192

Интересно видео  Peace

Най-хубавото на фанатичната религиозна вяра е, че благодарение на нея може да се намери обяснение за всичко. Щом Бог или Сатаната се приемат за първоизточник на всичко, което се случва в света на смъртните, вече не може да има нищо случайно… както не може да има и промяна. Щом като се овладеят магически изрази от рода на „неведоми са пътищата Господни“, логиката става излишна. Сляпата вяра е безпогрешен начин човек да се справи с капризите на съдбата, защото тя напълно отрича случайността. За религиозния фанатик всичко е подчинено на някаква цел. (Сблъсък)

Стивън Кинг

# 500
Колкото повече искаш нещо, което сега ти липсва, толкова повече губиш от възможността да имаш, т.е., да изживееш точно това нещо.

Контрастът, който изживяваш, без да полагаш тези неистови усилия да го увеличиш, е напълно достатъчен, за да се изгражда ВБ за поне един физически живот. Ако ти препълниш ВБ с неща за няколко живота и не изживяваш нито един, какъв е смисълът от физическото ти въплъщение изобщо?

Вибрационно Бъдеще, достатъчно за дадения живот, се създава още в детството.

Как да следвам Вибрационното си Бъдеще?

Има само един начин: БЪДИ ЩАСТЛИВ.

http://novarealnost.hemuz.org/95/

# 501
  • София
Преди две години бях командировка в Марсилия. Толкова прегръдки и целувки не бях виждала и видимо ме стресираха. Сутрин прегръдки преди кафето - независимо от ранг и пол. Връщайки се от обед - ритуала с прегръдките се повтаря (хората са същите). Вечер разхождайки се по улиците, потопени в поредната демонстрация, под звуците на хубава музика, виждахме как полицаите прииждат на колела от различни посоки, за да охраняват демонстриращите и всеки новопристигнал целуваше и прегръщаше по-рано дошлите. Не можехме да не снимаме тези целувки на униформени полицаи. Такава атмосфера, такава вибрация никога преди и след това не съм усещала. Мисля, че това е мойто място-Прованса, южна Франция. Та по повод прегръдките, си извадих тефтер с впечатления и мисли на хората, та ето какво синтезирах:
  Имаме нужда от 4 прегръдки дневно,
~ за да оцелеем.
Имаме нужда от 8 прегръдки на ден,
~ за да поддържаме добрата си форма.
Имаме нужда от 12 прегръдки всеки ден,
~ за да растем.

Да прегръщаш е здравословно:
~ Прегръдките помагат на имунната система;
~ Правят те по-здрав;
~ Лекуват депресията;
~ Намаляват стреса;
~ Помагат ти да заспиш по-лесно;
~ Въодушевяват;
~ Подмладяват;
~ Нямат никакви странични ефекти;
С една дума, прегръдките са вълшебно лекарство!

Да прегръщаш е напълно естествено:
~ Екологично чисто;
~ С естествена сладост;
~ Без пестициди;
~ Без консерванти;
~ Без изкуствени съставки;
Прегръдките са 100 % здравословни!

Прегръщането няма никакви недостатъци:
~ Няма подвижни части, които се износват;
~ Няма батерии, които се изтощават;
~ Няма нужда от профилактични прегледи;
~ Има ниска консумация и висока производителност на енергия;
~ Няма инфлационни процеси;
~ От него не се напълнява;
~ Няма месечни вноски;
~ Не са необходими застраховки, защитено е срещу кражба;
~ Не се облага с данъци;
~ Няма замърсяващи ефекти;
А най-хубавото от всичко е, че има 100-процентова възвращаемост!

# 502

Как да следвам Вибрационното си Бъдеще?
Има само един начин: БЪДИ ЩАСТЛИВ.

http://novarealnost.hemuz.org/95/
Много ми хареса статията за вибрационното бъдеще.  bouquet  За контраста не съм съвсем съгласна,не мисля ,че желанията се създават само вследствие на контраст,но иначе е вдъхновяваща.Хареса ми и практичната техника за промяна на нежелани мисли.Напълно приложима.  

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 21:45 от Sweta

# 503
# 504
  • София
Аз нещо не схванах това с вибрационното бъдеще. Какъв е тоя контраст и какво по-точно ни се казва?

# 505
Цитат
Както казах, твоето ВБ се формира от желанията ти, по-голямата част от които са произлезли в следствие на контраст
Според автора на статията хората най-често искат това което нямат-например няма кола-иска кола,няма любов иска любов т.е контрастно,противоположно на това което нямат.

# 506
  • София
Е, не е задължително - няма болка, иска болка. Mr. Green Това не е логично.
Има кола, но не иска да остане без кола, а иска още една.

# 507
Да, затова с тази част от статията свързана с контраста, не съм съвсем съгласна.Мога да допълня с още доводи- имаш нещо хубаво искаш още по хубаво или да си го запазиш.

# 508
Страхотна тема ! Записвам се и започвам да чета отначало  Hug

# 509
Здравейте,
темата е чудесна, зареждаща, чета ви от много време с голямо удоволствие и научавам доста неща от тук за което много благодаря   bouquet
Вивалди, преди време получих усещания за състоянието на хората само като си помисля за някой. Например жена която е доста далече от мен само като си помисля за нея и усещам чувствата и мислите й. В първия момент се изплаших, след това  говорих с моята учителка по йога се успокоих. Имам приятелка ясновидка, която каза, че тези усещания трябва да ги спра , защото са преразход на енергия от моя страна, но аз не ги усещам така. За известно време спрях нещата, но разбрах, че няма лошо, просто трябва да се науча да ги контролирам. При тебе е доста по-силно, но определено е от йогата развиваш интуицията си. За груповата медитация не мога да кажа, че е вредна, тъй като ние правим релаксация , а определени дни сме правили медитация за мир на Мастър Чоа Кок Сюи, тази медитация се прави в група и действието и се усилва правопропорционално от броя хора и е много лечебна.  Имам пълно доверие на моята учителка, тя има и научни изследвания върху медитация с мантра
http://yogastudio-nada.com/izsledvania.php
Според мен поговори с инструктора.

Общи условия

Активация на акаунт