Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са отзивите за детските въртележки и мобили?
Какви са препоръките за плащания с карти на myToys.de?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са отзивите за детските въртележки и мобили?
-
Какви са препоръките за плащания с карти на myToys.de?
-
Какви са отзивите за детските дрехи на ESPRIT?
-
Какво представляват полиестерът и полиамидът? Не са ли синтетични и няма ли да спарят отвътре на дрехата?

че дебнеше вместо мен из сайта, докато бях навън! Наистина, поръчахме си якета на безобразно ниски цени 
просто бързи линкове и поръчката заминава 
Тъй като съм още новак тук, ако има мами от Бургас, с които да се кооперираме за бъдещи поръчки, моля пишете ми, за да се включвам и аз към вас!

Помня, че бяхте поръчвали огледала за обратно виждане на бебоците, намерих само 2 модела в момента, някой може ли да даде отзиви за
Нищо не искам, само него
даваше ми съобщение че не се доставя извън Германия (или нещо подобно) или веднага изчезваше цялата кошница
Става въпрос само за дрешки, здраве да е, но наистина имаше страхотни неща, аз толкова дебнех едно екипче на Адидас, но уви - нямах късмет за него