Знаете ли кого видях-17

• 83 279
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Златка е много красива на живо - изглежда нежна и крехка. Аз съм 170 см., тя е малко по-ниска, но в никакъв случай не е късокрака и трътлеста. Една от малкото естествени популярни личности, които съм виждала. Говоря само за визия...

# 541
Златка е много красива на живо - изглежда нежна и крехка. Аз съм 170 см., тя е малко по-ниска, но в никакъв случай не е късокрака и трътлеста. Една от малкото естествени популярни личности, които съм виждала. Говоря само за визия...
Е значи тогава аз ще ти се видя мис Вселена. Joy
Златка не е повече от 160 см. и от кръста нагоре е крехка само!

# 542
  • София
Е значи тогава аз ще ти се видя мис Вселена. Joy
Златка не е повече от 160 см. и от кръста нагоре е крехка само!

Най-вероятно си видяла Златка, колкото и една друга потребителка беше видяла Муки. Припознала си се.

И за да не е само спам - днес видях Панайот Панайотов. Симпатичен е предвид възраста си, но е с боядисана коса  Sick Сивкав беше много по-добре.

# 543
Нана със съпругът си и детенцето. Приятно ме изненада, тъй като не харесвам тв изявите и. Изглеждаше много щастлива, бяха на разходка по квартално му, и съвсем неглиже, съпругът и е доста по-възрастен, но бяха много сладко гушнати.  Heart Eyes
Искрен Пецов, на ескалатора в мола, за протокола ме загледа  hahaha Може би защото и аз го зяпнах, ама си мислех че има връзка с една доста неприятна персона (забравих и името). В случаят беше с напълно непозната за мен жена, нищо особено, гушнати на стълбите ....
И ми писна вече да срещам генерал Атанасов. Този човек или ме следи, или съдбата иска да ми каже нещо. Срещнах го в един магазин за дрехи, в моя си квартал, и няколко пъти се засичаме на един светофар, кара един ситроен 5-ца. Той също ми е супер антипатичен от тв-то, но изглежа нормален човечец  Twisted Evil

# 544
И ми писна вече да срещам генерал Атанасов. Този човек или ме следи, или съдбата иска да ми каже нещо.

И мен така ме следеше Веселин Маринов, само дето не разбрах какво иска да ми каже съдбата  Laughing

Искрен Пецов не е ли вече с Диди Дрингова, че така открито се гуши в други мацки?

# 545
Една позната  е видяла Николета преди две ден при Руски паметник-била с  анцуг и с мнооого грим. Laughing

# 546
  • Варна
Къци Лафазанов - прибираше се с едно найлоново торбе в ръката и забит поглед в земята. Изглеждаше уморен.

# 547
  • София

Искрен Пецов не е ли вече с Диди Дрингова, че така открито се гуши в други мацки?

Може да е била дъщеря му Клаудия - много хора я бъркат с негова мацка.

# 548
Една позната  е видяла Николета преди две ден при Руски паметник-била с  анцуг и с мнооого грим. Laughing

Тя така най-много обича да си ходи.
Бях я видяла една вечер с Валери в "Happy" абсолютно същата картинка, разбира се с перуката...
Вървяха хванати за ръка, а тя само се оглеждаше дали всички са ги забелязали.
По-скоро Николета е ниска и трътлеста на живо, но за Златка определено не съм на това мнение.
Като поведение и двете са ужасни, но като визия Златка е в пъти по-добре  Peace

# 549
Голяма защита за Златка, и нея видях точно, определено
не беше баба ти. hahaha
Моите критерии изглежда са доста височки и за мен с крехко и
красиво тяло а и в лице е единствено Дилянка Попова!
А този палячо Николета не му ли омръзнаха тези анцузи и перуки!

# 550
И ми писна вече да срещам генерал Атанасов. Този човек или ме следи, или съдбата иска да ми каже нещо.

И мен така ме следеше Веселин Маринов, само дето не разбрах какво иска да ми каже съдбата  Laughing

Не ми се вярва да е дъщеря му, изглеждаше над 30  newsm78 Ако някой има снимка на дъщеря му да пусне, ще я позная Wink

А оня ден пред Сити центъра, видях един от готвачите от Лорд ъф дъ шефс. Един с дълга коса, в единствената серия в която го гледах, му течеше пот от носа  Sick  Изглеждаше точно толкова изпаднал колкото и в предаването Wink

# 551
  • София
Вчера видях да се снима филм в банка Пиреус на Пенчо Славейков, до Пирогов. Да видим в кой сериал ще се появи това продуктово позициониране Wink) Към 18.20 беше!

# 552
  • София
От няколко дни виждам Явора Стоилова в Лозенец, около РУМ Черни връх.
Преди години даваше интервюта като племенница на Яворов и дъщеря на художник.
Вози се в 1 и също такси, но явно не е клиент. Днес с шофьора си говореха от къде да купел от евтините цигари. И  дъщеря и съм виждала с нея - млада, болезнено слаба.

# 553
  • София
От няколко дни виждам Явора Стоилова в Лозенец, около РУМ Черни връх.
Преди години даваше интервюта като племенница на Яворов и дъщеря на художник.
Вози се в 1 и също такси, но явно не е клиент. Днес с шофьора си говореха от къде да купел от евтините цигари. И  дъщеря и съм виждала с нея - млада, болезнено слаба.

Милата, тя имаше анорексия, авно още се бори!

# 554
169 см. е Златка, проверих. И това ако е късокрака и трътлеста...

Общи условия

Активация на акаунт