Знаете ли кого видях-17

• 83 279
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • софия
Снощи на Графа - Иван Лечев.
Той живееше близо до пл.Славейков и аз често го виждах. От 5-6 г. не съм. Сигурно има апартамент на друго място.

# 61
Кали,много усмихната и в добро настроение Simple Smile

# 62
  • София

и аз така си помислих, ама викам чакай да попитам, че се озадачих  Laughing

# 63
Саня Борисова - миналата събота във Fancy в Сити център София. Седеше сама на съседната маса, явно чакаше някой.

# 64
  • с/у ОколоМръсТното
Албена, но без Тома. Албена Михова.

Албена Михова ..Много слабичка ми се видя

И на мен.

# 65
Вчера в Дъ Мол на Цариградско, фолкпевицата Рени. Вталила се е, изглеждаше добре.

# 66
  • Sofia
...Станала 60 кила и искала още да сваля/днес беше в Станция Нова/.А аз я видях преди седмица-две на Стамболийски,беше направила някакво нарушение с колата и един полицай я мъмреше,а тя се оправдаваше...Беше с някакво дълго пантерено палто,доста кичозно,но в неин стил...

# 67
Андрей преди месец в расторантче на Боровец с мацка брюнетка.

# 68
Иван Такев,често го засичам и всеки път се е надул като балон ooooh!

# 69
# 70
  • Има много детски смях.
Андрей преди месец в расторантче на Боровец с мацка брюнетка.

Хайде сега жълтурите да видим акк ще "развият" сюжета. #Cussing out  Tired

# 71
Днес в метрото Елена от Биг Брадър,беше много дребничка,хубава и ядеше геврек. Mr. Green

# 72
Днес в метрото Елена от Биг Брадър,беше много дребничка,хубава и ядеше геврек. Mr. Green
И аз я видях на Халите, но ми стори много обиконовена. На екрана изглежда страшно екзотична Rolling Eyes

# 73
Юлиана Кънчева в Хепи, с момченце на 4-5г. Според мен изглежда страхотно. Детенцето много кротичко - стоя си на масата без да мръдне цял час.

# 74
 В петък(18.02.) в Мол Варна, Тони Дачева и Графа (поотделно, разбира се)  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт