Знаете ли кого видях-17

• 82 151
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Гайдарски се казва бившия министър Peace.
Доколкото знам Гайдарски беше казал, че чака да види тапията за професор на Чирков и май така и не я е видял.

# 631
  • София
"Професор в университет" в много университети на запад означава "преподавател в университет".
Не е равнозначно на нашето научно звание "професор".

# 632
Гайдарски се казва бившия министър Peace.
Доколкото знам Гайдарски беше казал, че чака да види тапията за професор на Чирков и май така и не я е видял.
Срам Embarassed
Поправих го Sunglasses

# 633
Чирков не е преподавал в университет , нищо че са сложили някакво изречение ; )
иначе и на учителката в детската градина й казват ''професорин''

# 634
Гениалният Васко Василев е професор и преподава на студенти в чужбина, но всъщност няма висше образование и учи в Пловдив. Парадокс е, но е факт!

# 635
  • София-Варна
Калин Врачански, на "Сан Стефано",хубаво момче,с брадичка тип "катинарче" !

# 636
Гениалният Васко Василев е професор и преподава на студенти в чужбина, но всъщност няма висше образование и учи в Пловдив. Парадокс е, но е факт!
И не е чак толкова гениален, колкото в България е създаден такъв ореол около него. Нормален млад цигулар, концерт-майстор с леки / и не толкова леки / уклони в халтурата. Иначе ми е много симпатичен Peace

# 637
  • Сф

И не е чак толкова гениален, колкото в България е създаден такъв ореол около него. Нормален млад цигулар, концерт-майстор с леки / и не толкова леки / уклони в халтурата. Иначе ми е много симпатичен  Peace

О, напротив, още в ранните класове го приеха в Съюза да учи, точно защото е много, много над нивото, изобщо не влизам в спор за гениалността му. А колкото до това да си концерт- майстор в Англия например на Кралския оркестър- определено е само за гении. Същия е примера с Веско Ешкинадзи/дано правилно го написах че преди беше с друга фамилия/, а колкото до халтурките на Васко Василев- това си е негов избор- и мен не ме привличат особено.....ама гледам и Найджъл Кенеди се поувлече... Peace

Последна редакция: пн, 23 май 2011, 12:57 от toromanova73

# 638
Семейство Баневи в мола на Цариградско шосе. Мъжът ми заприлича на Чък Норис. Мацката беше много ефектна.  Peace

# 639
Васко е бил приет в Консерваторията в Москва, но е бил изгонен от там. А това, че прави халтури съвсем не означава, че това му е нивото.

# 640
Често засичам Дидо от Д2, живеем в един вход  Laughing

# 641
Онзи ден Христо Гърбов - в Правец.
Вчера в Мола на Цариградско (Карфур) Сесил Каратанчева, а после и Кремена Халваджиян - много е дребничка - имах чувството, че ми стига до кръста  Laughing

# 642
Днес видях във вестник ШОУ, че пак са цитирали бг мама. Поне започнаха да пишат откъде черпят инфо.  Thinking
Писали са цяла статия за евентуално незаконно дете на Коцето Калки. Тук беше писала една дама, че го е видяла в парка Заимов с бебе и друга жена, не неговата.
После и друга бг мамска случка прочетох. Тия що не си прекръстят вестника  newsm78 Така и така само преписват  Peace

Това май си е практика за повечето родни вестници  newsm78 Наскоро на един мой познат, един вестник му беше ползвал снимка за една статия, без дори да цитират източника  Sad

# 643
Жената на Крум савов с близнаците в Южния парк днес, без въпросният господин(антипатичен ми еа).   Играеха на една количка от тези музикалните, а тя ги наблюдаваше от пейката и се усмихваше, много свежа, както каза мъжът ми :"по-хубава е на живо''

# 644
  • София-Варна
Теди Велинова в едно кафе на "Шипка",еми ужасна и е устата......

Общи условия

Активация на акаунт