Знаете ли кого видях-17

• 82 141
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Валери Божинов и Николета Лозанова в МОЛ Сердика тази вечер. Много ниски и двамата, особено тя.

# 691
  • София
Елица Тодорова на концерта на Роксет. Много малка и нежна!
http://www.slusham.com/img/elica_todorova_5.jpg

# 692
НА едно мероприятия. Тервел Пулев с детенцето си.Много е сладичко и добричко Heart Eyes

# 693
  • София
Цветана Манева небрежно облечена с разпусната риза,панталон и маратонки,в маршрутка 27.Нещо по-изискана ми се струваше и в началото не повярвах,че в този вид може да се развява.

# 694
Валери Божинов и Николета Лозанова в МОЛ Сердика тази вечер. Много ниски и двамата, особено тя.
Тя пак ли беше с перука? Laughing

# 695
  • Cофия
И аз Божинов тази сутрин пред една банка - беше влезнал в насрещното на паркинга и се чудеше каква точно маневра да направи...  Grinning

# 696
  • София
Радина Кържилова-много слабичка и фина, спортно облечена, говореше по телефона. На живо ми хареса повече, отколкото "по телевизора".  Simple Smile

# 697
  • софия
Радина Кържилова-много слабичка и фина, спортно облечена, говореше по телефона. На живо ми хареса повече, отколкото "по телевизора".  Simple Smile

На мен и  "по телевизора" много ми харесва Peace

# 698
  • София
И на мен.
А на живо е още по-хубава.  Simple Smile

# 699
Но, 'по телевизора' не е слабичка и фина, а е с коремче и паласки. Може би вече е отслабнала, тя в края на предния сезон беше доста напълняла, сега май се вижда тенденцията към отслабване.

# 700
Тя се стопи направо между двата сезона и сега е супер слабичка и фина мацка - харесвам я много ("по телевизора", щото на живо не съм я виждала).

# 701
Аз съм я виждала мналото лято и ми аправи ужасно впечатление.

# 702
  • Талант на 2012,2013 г.
Гена Трайкова. В сградата на първа градска болница. Нежна, крехка и слабичка. Нищо общо с образа от екрана.

# 703

Е, на живо Николета наистина ли е такава "неземна" красавица?  Wink

# 704
Румен Овчаров днес на обяд, близо до Софийския университет.

Общи условия

Активация на акаунт